Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[Akademi Başvurusu] Lagertha Aurelius [125. DÖNEM]

Başlatan AnkaralıTyson, 13 Temmuz 2026, 17:38:37
Okunma sayısı 30 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Temmuz 2026, 04:21
Toplam oynama: 43 gün, 2 saat
Birlik: *UUU
Köken: İsveç
Son giriş: 13 Temmuz 2026, 17:28
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
[Akademi Başvurusu] Lagertha Aurelius [125. DÖNEM]
« : 13 Temmuz 2026, 17:38:37 »

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
Police Officer Başvuru Formu
Recruitment & Employment Division

ADAY BILGILERI
A01. Adı Soyadı: Lagertha Aurelius

A02. Cinsiyet: Kadın

A03. Doğum Tarihi: 15/02/2005

A04. Telefon Numarası: 8230564

A05. Ev Adresi: Rockshore West, Kapı No: 833

A06. Köken: İsveçli

A07. Vatandaşlık: Amerikan vatandaşı

A08. Kan Grubu: A Rh+

A09. Boy: 1.68

A10. Kilo: 52

A11. Saç Rengi: Sarı

A12. Göz Rengi: Mavi

A13. Vücut Dövmeleri ve Bölgeleri: Herhangi bir dövmesi bulunmamaktadır.

EGITIM BILGILERI
Los Santos Polis Departmanı bünyesinde hizmet verebilmek için Amerika Birleşik Devletleri sınırlarında geçerli lise diploması ya da eşdeğer bir belgeye sahip olmanız gerekmektedir. Bu gereksinimi göz önünde bulundurarak lütfen aşağıdaki soruları cevaplandırınız.

B01. Eğitim seviyeniz nedir?:

Üniversite mezunu.

B02. Eğer bir üniversite bitirdiyseniz, okuduğunuz bölüm nedir?:

Güzel Sanatlar Fakültesi - Görsel İletişim ve Tasarım bölümü.

B03. Eğitim hayatınız boyunca uzaklaştırma ya da disiplin yaptırımı aldınız mı? Aldıysanız neler?:

Hayır, eğitim hayatım boyunca herhangi bir disiplin cezası veya uzaklaştırma almadım.

IS DENEYIMLERI VE GECMISI
C01. Geçmiş dönemlerde herhangi bir devlet kurumu veya şirkette çalıştıysanız bu bölümü doldurmanız gerekmektedir.

C02. Geçmişte herhangi bir devlet kurumu veya şirkette çalıştınız mı?:

Hayır, herhangi bir devlet kurumunda görev almadım.

C03. Çalıştıysanız, çalıştığınız kurum bilgilerini listeleyiniz:

N/A

• Kurum Adı(opsiyonel): N/A
  • Pozisyon(opsiyonel): N/A
  • Çalışma Süreci(opsiyonel): N/A
  • Ayrılma Nedeni(opsiyonel): N/A

IC BILGILER

D01. Aşağıdaki boşluğa imla kurallarına dikkat ederek karakterinizin özgeçmişini yazın. [min. 250-sonsuz Kelime]

Lagertha Aurelius, 15 Şubat 2005 tarihinde İsveç'in Stockholm şehrinde dünyaya geldi. İsveç kökenli bir ailenin çocuğu olarak büyüyen Lagertha, küçük yaşlardan itibaren farklı kültürleri tanıma fırsatı buldu. Babasının diplomatik görevleri nedeniyle ailesiyle birlikte erken yaşlarda Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı. Bu süreç, Lagertha'nın farklı toplumlara uyum sağlamayı öğrenmesine ve insan ilişkileri konusunda kendisini geliştirmesine yardımcı oldu.

Çocukluk ve gençlik yıllarında ailesinin mesleği sayesinde farklı çevreleri gözlemleme fırsatı bulan Lagertha, iletişim kurmanın ve insanları doğru anlamanın önemini erken yaşlarda kavradı. Babasının diplomasi alanındaki çalışmaları, ona sabırlı olmayı, karşısındaki kişileri dinlemeyi ve farklı bakış açılarına saygı göstermeyi öğretti.

Lagertha 14 yaşına geldiğinde ailesiyle birlikte San Andreas eyaletine bağlı Los Santos şehrine taşındı. Yeni bir şehirde yeni bir hayata başlamak onun için önemli bir dönüm noktası oldu. Los Santos'ta geçirdiği yıllar boyunca şehrin sosyal yapısını yakından tanıma fırsatı buldu ve farklı insanlarla iletişim kurarak kendisini geliştirdi.

Eğitim hayatı boyunca özellikle sanat ve insan davranışları üzerine ilgi duydu. Üniversite eğitimini Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim ve Tasarım bölümü üzerine tamamladı. Eğitim sürecinde detaylara dikkat etme, olayları farklı açılardan değerlendirme ve görsel analiz yeteneklerini geliştirdi. Bu özellikleri, ilerleyen dönemlerde karşılaştığı durumlarda daha dikkatli ve çözüm odaklı hareket etmesine katkı sağladı.

Üniversite sonrasında kariyer hayatına başlamadan önce farklı alanlarda küçük çaplı işlerde çalışarak tecrübe kazandı. Bu süreçte insanlarla doğru iletişim kurmayı, sorumluluk almayı ve çalışma disiplinini geliştirmeyi öğrendi. Her deneyimin kendisine farklı bir bakış açısı kazandırdığına inanan Lagertha, bu dönemleri kişisel gelişiminin önemli bir parçası olarak görmektedir.

Zaman içerisinde Lagertha, topluma doğrudan katkı sağlayabileceği bir meslek yapmak istediğini fark etti. Polislik mesleğine yönelmesindeki en büyük etken, insanlara yardımcı olma isteği ve toplum düzeninin korunmasına katkı sağlama arzusudur. Ona göre bir polis memuru sadece yasaları uygulayan biri değil, aynı zamanda vatandaşların güvenebileceği ve zor zamanlarında destek alabileceği bir kişi olmalıdır.

Güzel sanatlar eğitimi sayesinde kazandığı gözlem yeteneği, sabırlı yapısı ve iletişim becerilerinin polislik mesleğinde kendisine avantaj sağlayacağına inanmaktadır. Lagertha, görev sırasında tarafsız kalmayı, olaylara sakin yaklaşmayı ve her vatandaşa saygılı şekilde davranmayı temel prensipleri arasında görmektedir.

Kendini sürekli geliştirmeye önem veren Lagertha Aurelius, Los Santos Polis Departmanı içerisinde görev alarak hem topluma hizmet etmeyi hem de profesyonel anlamda kendisini geliştirmeyi hedeflemektedir. Disiplinli çalışma anlayışı, öğrenmeye açık yapısı ve insanlara karşı duyduğu saygı ile görevini en iyi şekilde yerine getirmek istemektedir.

[/b]

D02. Departmana girdikten sonra yöneteceğiniz karakter hakkında bilgi veriniz, rol planınız var mı? Varsa nasıl olacak? [min. 150 Kelime]

Lagertha Aurelius, Los Santos Polis Departmanı bünyesine katıldıktan sonra görevine yeni başlayan, öğrenmeye istekli ve disiplinli bir polis memuru olarak ilerleyecektir. Karakterimin temel amacı kısa sürede yükselmek veya gerçek dışı başarılar elde etmek yerine, zaman içerisinde deneyim kazanarak mesleğinde kendisini geliştiren gerçekçi bir personel oluşturmaktır.

Lagertha, sahip olduğu farklı kültürel geçmiş ve eğitim hayatı boyunca kazandığı gözlem yeteneği sayesinde vatandaşlarla iletişim kurmaya önem veren bir karakter olacaktır. İnsanları dinleyerek sorunları anlamaya çalışacak, olaylara önyargılı yaklaşmadan değerlendirme yapacaktır. Polislik yetkisini bir üstünlük olarak değil, topluma karşı taşıdığı bir sorumluluk olarak görecektir.

Departmana katıldıktan sonra öncelikli hedefi prosedürleri öğrenmek, deneyimli personellerden bilgi almak ve ekip çalışmasına uyum sağlamaktır. Emir-komuta zincirine bağlı kalacak, kendisine verilen görevleri dikkatli şekilde yerine getirecek ve yaptığı hatalardan ders çıkarmaya çalışacaktır.

Rol sürecinde rutin devriyeler, vatandaş görüşmeleri, soruşturmalar ve departman içi eğitimler gibi günlük polis faaliyetlerine ağırlık verilecektir. Lagertha'nın olaylara yaklaşımı sakin ve kontrollü olacak, gereksiz çatışmalardan kaçınarak öncelikle iletişim yoluyla çözüm üretmeye çalışacaktır.

Uzun vadede Lagertha Aurelius'un güvenilir, profesyonel ve mesleğine bağlı bir polis memuru olarak tanınması hedeflenmektedir. Karakter gelişimi zaman içerisinde yaşadığı deneyimler, aldığı eğitimler ve karşılaştığı farklı olaylar üzerinden ilerleyecek; gerçekçilikten uzaklaşmadan kaliteli bir roleplay deneyimi oluşturulacaktır.

GENEL YETERLILIK
Hizmet etmek için başvuru yapan tüm adayların sağlık durumu, geçmiş davaları, iş ve çalışma geçmişi, kişisel yeterliliği veya maddi sorumlulukları Los Santos halkına en iyi hizmeti verebilmek için göz önünde bulundurulmaktadır. Los Santos Polis Departmanı tarafından belirlenen kriterlere uygun olup olmadığınızın incelenmesi adına aşağıda bulunan soruları dürüstçe, düşünerek cevaplayınız.

E01. San Andreas eyaletinde geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz?:

Evet, geçerli bir sürücü lisansına sahibim.

E02. Son üç yıl içinde trafik cezası aldınız mı? Aldıysanız neler?:

Hayır, son üç yıl içerisinde herhangi bir trafik cezası veya ihlal almadım.

E03. İngilizce dışında konuşup, anlayabildiğiniz diller var mı? Varsa hangileri?:

Japonca dilini konuşabiliyor ve anlayabiliyorum.

E04. Herhangi bir suçtan hüküm giydiniz mi? Giydiyseniz neler?:

Hayır, herhangi bir suç kaydım veya hakkımda verilmiş bir hüküm bulunmamaktadır.

E05. Çevrenizde herhangi bir suçtan hüküm giyen biri var mı? Varsa yakınlığınız nedir?:

Hayır, yakın çevremde suç geçmişi bulunan herhangi bir kişi bulunmamaktadır.

E06. Daha önce ameliyat oldunuz mu? Olduysanız neler?:

Hayır, daha önce herhangi bir ameliyat geçirmedim.

E07. Herhangi kalıcı hastalığınız veya kronik rahatsızlığınız var mı? Varsa neler?:

Hayır, herhangi bir kronik rahatsızlığım veya sürekli tedavi gerektiren bir sağlık problemim bulunmamaktadır.

E08. Daha önce uyuşturucu madde kullandınız mı? Kullandıysanız neler?:

Hayır, hiçbir zaman uyuşturucu madde kullanmadım.

E09. Daha önce sakatlanma geçirdiniz mi? Geçirdiyseniz neler?:

Hayır, fiziksel yeterliliğimi etkileyecek herhangi bir sakatlık yaşamadım.

" Bu bölümde verdiğim tüm bilgi ve belgelerin bilgim dahilinde olduğunu ve tamamının eksiksiz, doğru olduğunu kabul ediyorum. Verdiğim bilgi ve belgelerin doğru olmadığı, tutarsız olduğu durumlarda başvurumun reddedileceğini, akademi sürecinden diskalifiye olacağımı, göreve başladıysam kalıcı olarak uzaklaştırılacağımı biliyor ve onaylıyorum. Başvurumun onaylanmaması durumunda İşe Alım & İstihdam Divizyonunun bana herhangi bir sebep göstermek zorunda olmadıklarını onaylıyorum. "

Lagertha Aurelius - AnkaralıTyson

OOC BILGILER
Bu bölüm karakterinizi değil, sizleri tanımamız için oluşturulmuştur. Sorulan sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğundan emin olarak yanıtlayınız. Bu bölümde verdiğiniz cevapların asılsız olduğu ortaya çıkarsa başvurunuz reddedilebilir, akademi sürecinden diskalifiye edilebilir veya oluşum bünyesine alınıp rollerinize başladıysanız ihraç edilebilirsiniz.

F01. Forum Adınız:

AnkaralıTyson

F02. Roleplay Geçmişiniz Ne Kadar?:

Yaklaşık üç yıldır roleplay ortamlarında aktif olarak bulunuyorum.

F03. Roleplay için günlük kaç saatinizi ayırabiliyorsunuz?:

Günlük ortalama altı saat kadar zaman ayırabiliyorum.

F04. Daha önce RN:RP platformunda polis rolü yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınız nedir?:

Hayır, RN:RP platformunda daha önce polis rolü gerçekleştirmedim.

F05. Daha önce oynadığınız sunucularda polis rolü yaptınız mı?:

Evet, farklı roleplay sunucularında polis departmanı içerisinde görev alarak bu alanda deneyim kazandım.

G07. Aşağıdaki soruları EVET/HAYIR şeklinde yanıtlandırınız.

[EVET] En az 10 seviye bir karaktere sahibim.

[EVET] Türkçe yazım kurallarına dikkat eder, anlaşılır ve düzenli iletişim kurabilirim.

[EVET] Aktif olarak kullanabileceğim bir mikrofonum bulunmaktadır.

[EVET] TeamSpeak3 ortamında gerekli iletişim kurallarına ve saygı çerçevesine uyabilirim.

[EVET] Polis rolleri hakkında bilgi sahibiyim ve bu rolü gerçekçi şekilde gerçekleştirebilirim.

Çevrimiçi Rinnegan

High Senior Admin
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [Akademi Başvurusu] Lagertha Aurelius [125. DÖNEM]
« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2026, 20:04:56 »
BBCODE bozulmuş, şablona uygun yeni konu açın.