Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[Akademi Başvurusu] Alexander Ford [125. DÖNEM]

Başlatan Savageneral, 13 Temmuz 2026, 17:26:32
Okunma sayısı 26 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Savageneral

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Temmuz 2026, 04:38
Toplam oynama: 39 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
[Akademi Başvurusu] Alexander Ford [125. DÖNEM]
« : 13 Temmuz 2026, 17:26:32 »

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
Police Officer Başvuru Formu
Recruitment & Employment Division

ADAY BILGILERI
A01. Adı Soyadı: Alexander Ford

A02. Cinsiyet: Erkek

A03. Doğum Tarihi: 15/07/2004

A04. Telefon Numarası: 4100771

A05. Ev Adresi: Rockshore West, Kapı No: 833

A06. Köken: Fransız-Amerikan

A07. Vatandaşlık: Amerikan vatandaşı

A08. Kan Grubu: A Rh+

A09. Boy: 1.90

A10. Kilo: 95

A11. Saç Rengi: Siyah

A12. Göz Rengi: Kahverengi

A13. Vücut Dövmeleri ve Bölgeleri: Herhangi bir dövmesi bulunmamaktadır.

EGITIM BILGILERI
Los Santos Polis Departmanı bünyesinde hizmet verebilmek için Amerika Birleşik Devletleri sınırlarında geçerli lise diploması ya da eşdeğer bir belgeye sahip olmanız gerekmektedir. Bu gereksinimi göz önünde bulundurarak lütfen aşağıdaki soruları cevaplandırınız.

B01. Eğitim seviyeniz nedir?:
Üniversite mezunu.

B02. Eğer bir üniversite bitirdiyseniz, okuduğunuz bölüm nedir?:
Spor Bilimleri.

B03. Eğitim hayatınız boyunca uzaklaştırma ya da disiplin yaptırımı aldınız mı? Aldıysanız neler?:
Hayır, eğitim hayatım boyunca herhangi bir disiplin soruşturması veya uzaklaştırma cezası almadım.

IS DENEYIMLERI VE GECMISI
C01. Geçmiş dönemlerde herhangi bir devlet kurumu veya şirkette çalıştıysanız bu bölümü doldurmanız gerekmektedir.

C02. Geçmişte herhangi bir devlet kurumu veya şirkette çalıştınız mı?:
Hayır, herhangi bir devlet kurumunda çalışmadım.

C03. Çalıştıysanız, çalıştığınız kurum bilgilerini listeleyiniz:
N/A

• Kurum Adı(opsiyonel): N/A
  • Pozisyon(opsiyonel): N/A
  • Çalışma Süreci(opsiyonel): N/A
  • Ayrılma Nedeni(opsiyonel): N/A

IC BILGILER

D01. Aşağıdaki boşluğa imla kurallarına dikkat ederek karakterinizin özgeçmişini yazın. [min. 250-sonsuz Kelime]

Alexander Ford, 15 Temmuz 2004 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nin California eyaletinde dünyaya geldi. Fransız-Amerikan kökenli bir aileden gelen Alexander, çocukluk yıllarını ailesinden aldığı değerler doğrultusunda geçirdi. Ailesi ona küçük yaşlardan itibaren dürüstlüğün, sorumluluk sahibi olmanın ve çevresindeki insanlara saygılı davranmanın önemini öğretti. Bu değerler, Alexander'ın karakterinin oluşmasında ve ilerleyen yıllarda aldığı kararlarda büyük bir etkiye sahip oldu.

Alexander 12 yaşına geldiğinde ailesiyle birlikte yeni bir başlangıç yapmak amacıyla San Andreas eyaletinin Los Santos şehrine taşındı. Farklı bir şehir ve yeni bir çevreye alışmak başlangıçta zorlayıcı olsa da Alexander kısa sürede bulunduğu ortama uyum sağlamayı başardı. Los Santos'ta geçirdiği yıllar boyunca farklı insanlarla tanışma fırsatı buldu ve şehrin hem olumlu hem de zorlu yönlerini yakından gözlemledi.

Eğitim hayatı boyunca disiplinli ve hedefleri olan bir öğrenci olarak tanındı. Özellikle spor alanına duyduğu ilgi sayesinde fiziksel gelişimine önem verdi ve takım çalışmasının ne kadar önemli olduğunu erken yaşlarda öğrendi. Lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversite eğitimine devam ederek Spor Bilimleri bölümünden mezun oldu. Üniversite sürecinde fiziksel dayanıklılık, insan anatomisi, performans geliştirme ve disiplinli çalışma alışkanlıkları üzerine kendini geliştirdi.

Üniversite eğitimi sonrasında hayat tecrübesi kazanmak ve kendi ayakları üzerinde durabilmek amacıyla çeşitli küçük işlerde çalıştı. Bu süreçte farklı insanlarla iletişim kurmayı, sorumluluk almayı ve çalışma ortamlarında uyum sağlamayı öğrendi. Her ne kadar bu işler kariyer hedefi olarak düşündüğü alanlar olmasa da Alexander'ın kişisel gelişimine katkı sağladı ve insan ilişkileri konusunda deneyim kazanmasına yardımcı oldu.

Zaman içerisinde Alexander, toplum içerisinde güvenliği sağlamanın ve insanlara zor zamanlarında destek olmanın kendisi için önemli bir amaç olduğunu fark etti. Polislik mesleğine olan ilgisi, yalnızca bir kariyer tercihi değil, aynı zamanda yaşadığı topluma fayda sağlama isteğinden kaynaklanmaktadır. Ona göre iyi bir polis yalnızca yasaları uygulayan kişi değil; aynı zamanda vatandaşların güvenini kazanan, onları dinleyen ve gerektiğinde yardım eli uzatan bir kamu görevlisidir.

Spor Bilimleri eğitimi sayesinde kazandığı fiziksel yeterlilik, disiplinli çalışma alışkanlığı ve insanlarla iletişim kurma becerileri, polislik mesleği için kendisini hazırlamasında önemli bir rol oynamıştır. Alexander, görev sırasında karşılaşabileceği zorlu durumlarda sakin kalabilmenin ve doğru karar verebilmenin büyük önem taşıdığına inanmaktadır.

Kendini sürekli geliştirmeyi hedefleyen Alexander Ford, Los Santos Polis Departmanı içerisinde görev alarak hem vatandaşlara hizmet etmeyi hem de mesleki anlamda kendisini ileri taşımayı amaçlamaktadır. Görevini yerine getirirken dürüstlükten, tarafsızlıktan ve profesyonellikten ödün vermemeyi temel prensip olarak benimsemektedir.

[/b]

D02. Departmana girdikten sonra yöneteceğiniz karakter hakkında bilgi veriniz, rol planınız var mı? Varsa nasıl olacak? [min. 150 Kelime]

Alexander Ford karakteri, Los Santos Polis Departmanı içerisinde göreve yeni başlayan, öğrenmeye açık ve disiplinli bir polis memuru olarak ilerleyecektir. Karakterimin temel amacı kısa sürede yükselmek veya gerçek dışı başarılar elde etmek değil; bulunduğu konumda deneyim kazanarak zaman içerisinde kendisini geliştiren gerçekçi bir personel profili oluşturmaktır.

Departmana katıldıktan sonra Alexander, öncelikle eğitim sürecine ve üstlerinden öğreneceği bilgilere önem verecektir. Emir-komuta zincirine bağlı kalacak, tecrübeli personellerin tavsiyelerini dikkate alacak ve yaptığı hatalardan ders çıkarmaya çalışacaktır. Polislik mesleğinin yalnızca fiziksel güç veya yetki kullanımı olmadığının farkında olacak, iletişim ve problem çözme becerilerini ön planda tutacaktır.

Rol sürecinde Alexander'ın vatandaşlarla olan ilişkisine özellikle önem verilecektir. Trafik kontrolleri, rutin devriyeler, ihbarlara müdahale ve günlük polis faaliyetleri sırasında prosedürlere uygun hareket eden bir karakter olarak oynanacaktır. Vatandaşlara karşı saygılı ve anlayışlı davranacak, olayları gereksiz şekilde büyütmek yerine öncelikle sakin iletişim kurarak çözüm üretmeye çalışacaktır.

Bunun yanında karakterin zaman içerisinde farklı alanlarda deneyim kazanması planlanmaktadır. Eğitimlere katılması, ekip çalışmaları içerisinde yer alması ve departman içerisinde kendisine verilen sorumlulukları yerine getirmesi hedeflenmektedir. Alexander, kendisini kanıtlamak için aceleci davranmayacak; sabırlı bir şekilde mesleki gelişimini sürdürecektir.

Uzun vadede Alexander Ford, güvenilir, disiplinli ve mesleğine bağlı bir polis memuru olarak tanınmayı hedeflemektedir. Canlandırma sürecinde gerçekçilikten uzaklaşmadan, hem departman içerisinde hem de şehir içerisinde kaliteli rol ortamına katkı sağlayan bir karakter oluşturulacaktır.

GENEL YETERLILIK
Hizmet etmek için başvuru yapan tüm adayların sağlık durumu, geçmiş davaları, iş ve çalışma geçmişi, kişisel yeterliliği veya maddi sorumlulukları Los Santos halkına en iyi hizmeti verebilmek için göz önünde bulundurulmaktadır. Los Santos Polis Departmanı tarafından belirlenen kriterlere uygun olup olmadığınızın incelenmesi adına aşağıda bulunan soruları dürüstçe, düşünerek cevaplayınız.

E01. San Andreas eyaletinde geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz?:
Evet, geçerli bir sürücü lisansına sahibim.

E02. Son üç yıl içinde trafik cezası aldınız mı? Aldıysanız neler?:
Hayır, son üç yıl içerisinde herhangi bir trafik ihlali nedeniyle ceza almadım.

E03. İngilizce dışında konuşup, anlayabildiğiniz diller var mı? Varsa hangileri?:
Fransızca dilini konuşabiliyor ve anlayabiliyorum.

E04. Herhangi bir suçtan hüküm giydiniz mi? Giydiyseniz neler?:
Hayır, geçmişimde herhangi bir suç kaydı veya hüküm bulunmamaktadır.

E05. Çevrenizde herhangi bir suçtan hüküm giyen biri var mı? Varsa yakınlığınız nedir?:
Hayır, yakın çevremde suçtan hüküm giymiş biri bulunmamaktadır.

E06. Daha önce ameliyat oldunuz mu? Olduysanız neler?:
Hayır, daha önce herhangi bir cerrahi operasyon geçirmedim.

E07. Herhangi kalıcı hastalığınız veya kronik rahatsızlığınız var mı? Varsa neler?:
Hayır, düzenli tedavi gerektiren herhangi bir kronik rahatsızlığım bulunmamaktadır.

E08. Daha önce uyuşturucu madde kullandınız mı? Kullandıysanız neler?:
Hayır, hayatım boyunca herhangi bir uyuşturucu madde kullanmadım.

E09. Daha önce sakatlanma geçirdiniz mi? Geçirdiyseniz neler?:
Hayır, fiziksel yeterliliğimi etkileyecek herhangi bir sakatlık yaşamadım.

OOC BILGILER
Bu bölüm karakterinizi değil, sizleri tanımamız için oluşturulmuştur. Sorulan sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğundan emin olarak yanıtlayınız. Bu bölümde verdiğiniz cevapların asılsız olduğu ortaya çıkarsa başvurunuz reddedilebilir, akademi sürecinden diskalifiye edilebilir veya oluşum bünyesine alınıp rollerinize başladıysanız ihraç edilebilirsiniz.

F01. Forum Adınız:
Savageneral

F02. Roleplay Geçmişiniz Ne Kadar?:
Yaklaşık beş senedir roleplay ortamlarında aktif olarak bulunuyorum.

F03. Roleplay için günlük kaç saatinizi ayırabiliyorsunuz?:
Günlük ortalama altı saat kadar zaman ayırabiliyorum.

F04. Daha önce RN:RP platformunda polis rolü yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınız nedir?:
Hayır, RN:RP platformunda daha önce polis rolü gerçekleştirmedim.

F05. Daha önce oynadığınız sunucularda polis rolü yaptınız mı?:
Evet, farklı roleplay sunucularında polis departmanı içerisinde görev alarak bu alanda deneyim kazandım.

G07. Aşağıdaki soruları EVET/HAYIR şeklinde yanıtlandırınız.

[EVET] En az 10 seviye bir karaktere sahibim.

[EVET] Türkçe yazım kurallarına dikkat eder, anlaşılır bir şekilde iletişim kurabilirim.

[EVET] Aktif olarak kullanabileceğim bir mikrofonum bulunmaktadır.

[EVET] TeamSpeak3 içerisinde gerekli iletişim kurallarına ve saygı çerçevesine uyabilirim.

[EVET] Polis rolleri hakkında yeterli bilgiye sahibim ve bu rolü gerçekçi şekilde gerçekleştirebilirim.

Çevrimiçi Rinnegan

High Senior Admin
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [Akademi Başvurusu] Alexander Ford [125. DÖNEM]
« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2026, 20:04:11 »
BBCODE bozulmuş. Şablona uygun yeni konu açın.