Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Medellin Cartel Familia (kilitlenebilir)

Başlatan Ryloxxx, 11 Temmuz 2026, 14:41:43
Okunma sayısı 2323 defa

Pumpkin, vero1948, MarkosGazanfer, Lotiss, Mateo_Seeberg ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Aethelwolddd

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 22 Temmuz 2026, 12:03
Toplam oynama: 55 gün, 18 saat
Ynt: Medellin Cartel Familia
« Yanıtla #260 : Dün, 16:55:38 »
roller ve rol ssler cok zayıf, üstelik politika bilgisi de 🤏🏻 az gibi. öğrenmeniz gereken çok şey var.
Rol SS'ler şuan için gayet iyi olduğuğu düşünüyorum OOC kin yapmayı bırakırsan daha iyi yorumlayabilirsin şikayet açtık diye OOC kin yapmana gerek yok oyun bu

Çevrimiçi metovski

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: Oyunda
Toplam oynama: 60 gün, 6 saat
Köken: Japon
Son giriş: 22 Temmuz 2026, 12:14
Toplam oynama: 396 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 20 Temmuz 2026, 18:06
Toplam oynama: 3 gün, 11 saat
Son giriş: 30 Kasım 2024, 10:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Matheo Moses Lv.36
Köken: İngiliz
Son giriş: 30 Kasım 2024, 10:23
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
« Yanıtla #261 : Dün, 17:33:31 »
roller ve rol ssler cok zayıf, üstelik politika bilgisi de 🤏🏻 az gibi. öğrenmeniz gereken çok şey var.
Rol SS'ler şuan için gayet iyi olduğuğu düşünüyorum OOC kin yapmayı bırakırsan daha iyi yorumlayabilirsin şikayet açtık diye OOC kin yapmana gerek yok oyun bu
bu adam kinci biri. kardesimdir ama dogruya dogru. ama siz bu cocugun kın tutacak seviyede bir sey yapamazsınız. adam size iyiliginden guzel seyler yazmıs. sizin tekpiniz sacma. rol ssleriniz de iyi seviyede degil. tablo bakma, sigara yakma gibi roller rol olmamalı. sizin kültürünüz ve yapabileceginiz roller belli. cartel familia diyosun. bir kartelin neler yapacagı seyler belli. simdi benim birligimi elestireceksin, benim birligim favela genclerinin toplanması. gunluk yasantısı hakkında. bizde ona gore roller sergiliyoruz suanda. gelın gerekirse rol yapalım, birlikte ogrenelım ogretelim. iki tarafında bilmedigi seyler vardır. saygılar sevgiler kardeslerim.

Çevrimiçi Mateo_Seeberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 22 Temmuz 2026, 00:43
Toplam oynama: 15 gün, 20 saat
« Yanıtla #262 : Dün, 18:04:55 »

Çevrimiçi Aethelwolddd

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #263 : Dün, 18:05:11 »
bu adam kinci biri. kardesimdir ama dogruya dogru. ama siz bu cocugun kın tutacak seviyede bir sey yapamazsınız. adam size iyiliginden guzel seyler yazmıs. sizin tekpiniz sacma. rol ssleriniz de iyi seviyede degil. tablo bakma, sigara yakma gibi roller rol olmamalı. sizin kültürünüz ve yapabileceginiz roller belli. cartel familia diyosun. bir kartelin neler yapacagı seyler belli. simdi benim birligimi elestireceksin, benim birligim favela genclerinin toplanması. gunluk yasantısı hakkında. bizde ona gore roller sergiliyoruz suanda. gelın gerekirse rol yapalım, birlikte ogrenelım ogretelim. iki tarafında bilmedigi seyler vardır. saygılar sevgiler kardeslerim.
Herkesin kendi fikri biz gün geçtikçe düzeltmeye çalışıyoruz hocam sizede başarılar

Çevrimiçi Aethelwolddd

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #264 : Dün, 19:30:03 »
Sunucu açılmadan 5 ay boyunca bekleyenlerdendim ve açıldığından beri ilk açılan birliklerden biriyiz kimseyle kötü bir role girmemeye çalıştık olabildiğince herkese yardımcı olmaya çalıştım evet ilk başta Rol SS lerimiz pek iyi değildi sonradan yavaş yavaş düzeltilmeye başlandı derken discordda adminlerin kişisel düşüncem olarak taraf tuttuğunu ve haksızlık yapıldığını sunucunun en başından beri söyleyenen sözlerin tutulmadığı 4-5 gündür oyalamaları vesaire aşırı hevesimizi kaçırdı onun dışında Kişisel olarak ayrı bi youtube kanalı açıp youtube.com/channel/UCef7xaFBAtgy9O3xZzGM-Pg/ serverin reklamını bile yaptım belki eski oyuncuların karşısına çıkarda servere gelirler diye her zaman iyi niyetli olmaya çalıştık ama karşılığında artık böyle şeyler görünce hevesimiz kısacası tamamen bitti

Yinede kimseyi suçlamıyorum eğer kavga ettiğim birisi varsa kusura bakmasın Allaha emanet tüm birliklere başarılar biz bıraktık Tanıtım arşivlenebilir
3
1
1

Çevrimiçi sınox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Temmuz 2026, 13:16
Toplam oynama: 30 gün, 23 saat
Birlik: *** Pit
Zaha Cimke Lv.15
Son giriş: 19 Temmuz 2026, 09:07
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #265 : Dün, 19:46:49 »
Doğru kararı almışsınız, medeni cesaretinizi tebrik ederim...  :cheers:
1

Çevrimdışı Ryloxxx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Temmuz 2026, 15:25
Toplam oynama: 43 gün, 9 saat
Mila Honest Lv.19
Son giriş: 13 Temmuz 2026, 13:15
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
« Yanıtla #266 : Dün, 20:14:01 »
Şahsi düşüncem artık sunucu eskisi kadar oynanmıyor eski tadı almıyor. Biz bu sunucuya eski tadını almaya geldik birliğimizi açtık tanıtımımızı oluşturduk gayet verimli yorumlar aldık fakat yönetimin bu sunucuyu eski popülaritesine göre yönettiği için bu sunucudan beklediğimiz karşılığı alamadık.Zaten doğru düzgün rol döndüren yok biz kendi çapımızd döndürmeye çalışıyoruz bakın kendi aramızda diyorum. Birlik için ilk işyerini aldığımızda sürekli brawl dönüyordu anlaşmasız brawllar spontane gelişen bir brawl bile yoktu.sunucu yetkilisine kadar bu tipler dolu. O yetkili yönetimden atıldı diye biliyorum. Uzun lafın kısası geriye kalan arkadaşlara başarılar, güvendiğim 2 tane birlik dışı bu sunucunun rol kalitesini yükseltecek birileri yok gibi. Umarım öyle olmaz ama 1 ay’a kadar sunucuda oynayan kalacağını düşünmiyorum. Konu kilitlenebilir
3

Çevrimdışı Serdengeçti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 21 Temmuz 2026, 12:41
Toplam oynama: 91 gün, 11 saat
Birlik: ******ORN
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Temmuz 2026, 21:01
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Birlik: *** Pit
« Yanıtla #267 : Dün, 20:42:07 »
Sunucu açılmadan 5 ay boyunca bekleyenlerdendim ve açıldığından beri ilk açılan birliklerden biriyiz kimseyle kötü bir role girmemeye çalıştık olabildiğince herkese yardımcı olmaya çalıştım evet ilk başta Rol SS lerimiz pek iyi değildi sonradan yavaş yavaş düzeltilmeye başlandı derken discordda adminlerin kişisel düşüncem olarak taraf tuttuğunu ve haksızlık yapıldığını sunucunun en başından beri söyleyenen sözlerin tutulmadığı 4-5 gündür oyalamaları vesaire aşırı hevesimizi kaçırdı onun dışında Kişisel olarak ayrı bi youtube kanalı açıp youtube.com/channel/UCef7xaFBAtgy9O3xZzGM-Pg/ serverin reklamını bile yaptım belki eski oyuncuların karşısına çıkarda servere gelirler diye her zaman iyi niyetli olmaya çalıştık ama karşılığında artık böyle şeyler görünce hevesimiz kısacası tamamen bitti

Yinede kimseyi suçlamıyorum eğer kavga ettiğim birisi varsa kusura bakmasın Allaha emanet tüm birliklere başarılar biz bıraktık Tanıtım arşivlenebilir
rina seni kaybetti boşver takma kafana entel maganda :smiling-face-with-heart-eyes_
1

Çevrimiçi metovski

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: Oyunda
Toplam oynama: 60 gün, 6 saat
Köken: Japon
Son giriş: 22 Temmuz 2026, 12:14
Toplam oynama: 396 gün, 21 saat
Son giriş: 20 Temmuz 2026, 18:06
Toplam oynama: 3 gün, 11 saat
Son giriş: 30 Kasım 2024, 10:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Matheo Moses Lv.36
Son giriş: 30 Kasım 2024, 10:23
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
Ynt: Medellin Cartel Familia (kilitlenebilir)
« Yanıtla #268 : Dün, 21:16:06 »
kedi ulasamadıgı cigere mundar dermıs. sv kotulemekten banlanmalı bunlar sahsi karar
1
1

Çevrimiçi Aethelwolddd

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Medellin Cartel Familia (kilitlenebilir)
« Yanıtla #269 : Dün, 21:27:49 »
kedi ulasamadıgı cigere mundar dermıs. sv kotulemekten banlanmalı bunlar sahsi karar
hiç bişeyde yapamazsın milletin açığını aramaya devam et