Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

EXhalation - PigPen

Başlatan EXhalation, 10 Temmuz 2026, 02:12:12
Okunma sayısı 116 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi EXhalation

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Temmuz 2026, 00:59
Toplam oynama: 191 gün, 11 saat
Lilith Nawas Lv.28
Köken: Rus
Son giriş: Oyunda
Toplam oynama: 17 gün, 15 saat
EXhalation - PigPen
« : 10 Temmuz 2026, 02:12:12 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzun reddedilmesine sebep olacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz. Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: Haftada altı gün minimum aktifim, günde yaklaşık olarak 5-6 saatimi oyunda geçiriyor olacağım. Bu sürenin önemli bir kısmını PigPen içerisinde ve çevresinde geçirmeyi planlıyorum. En az iki günde bir açılacak işyeri.

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10+ level olmalıdır): Eve Lewis
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) 2422.32, -1221.81, 25.00, 303.48
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya
İş yeri adı: PigPen
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): Striptiz club - Bar
İş yeri interioru: PigPen'e özel kendi interioru kalabilir. Gerekli düzenlemeleri zaman içerisinde yapacağım.

Kişisel Bilgiler

İş yerinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Sunucunun tekrar açılması ile beraber canlanmış kitleyi ve rol hevesli tüm oyuncuları PigPen çatısı altında toplayarak özel etkinliklerle beraber açılışlar yapıp oyunculara harika bir rol ortamı sağlayacağım. Daha öncesinde'de bu barı ben ve arkadaşlarım uzun bir süre boyunca işlettik, bu barın önemi ve rol kapasitesi hakkında gerekli tüm bilgilere sahibim.
İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: PigPen'i daha önce uzun bir süre işlettim, konumu ve bilinirliği ile çok aktif ve el üstünde tutulan bir mekan. Karakterim geçmiş Tanınmış Kişi, illegal ve moda tasarımı üzerine roller yapıyor, klasik bar ve disco parti açılışları yanı sıra moda tasarım üzerine de özel onaylı etkinlikler yapmayı planlıyorum. Bu tarz etkinlikleri daha önce PigPen ve Alhambra gibi şehrin önde gelen iki mekanını işlettiğim dönemlerde sıkça yaptım. Genel olarak; Gündelik bar, Disco partileri, Striptiz club, Ödüllü yarışma etkinlikleri, Onaylı etkinlikler.
Bu gibi alanlarda oyunculara bolca kaliteli rol ortamı çıkarmayı planlıyorum.
İş yeriniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: PigPen konumu dolayısıyla aktif rol bölgelerine ve özelikle meşhur gang mahallelerinden ikisi LS6 ve Los Flores bölgelerine çok yakın. Bu çevrede genel olarak illegal roller dönmektedir, PigPen ise bulunduğu bu konumda ışıl ışıl parlayan bir mekan, uyuşturucu gibi illegalden para kazanmış karakterlerin para harcamak ve eğlenmek için takılabilecekleri özel bir mekan. Bu gibi bir çevreye sahi olan PigPen'in çevresinde ise bolca uyuşturucu ve silah alım satım gibi gizli kapaklı illegal roller yapılabilir ve aklımda özel bir plan var tam da bu konu için birebir. Bu şekilde bar içi bir yana bar dışı da oyunculara bolca rol paslayabilirim.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "EXhalation"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı UnknownCMD

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 22 Temmuz 2026, 14:54
Toplam oynama: 194 gün, 5 saat
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
Ynt: EXhalation - PigPen
« Yanıtla #1 : 15 Temmuz 2026, 07:14:12 »
Onaylandı, alım için bir hafta süre verildi.