Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Malachi (Lachi) Darren

Başlatan akatugrull, 11 Nisan 2025, 21:23:06
Okunma sayısı 3897 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akatugrull

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Nisan 2025, 23:18
Toplam oynama: 44 gün, 20 saat
Ynt: Malachi (Lachi) Darren
« Yanıtla #10 : 12 Nisan 2025, 18:08:13 »
ASDAODJASDJAOSSAOADOAJDSAODASJDAOAPOJDAPODAPOJDAPODJASDJASDASDOPASDOJASDPOJADASJODAOJDASĞDJA

Ahmet'in gelmiş hoş gelmiş

egosu tavan yapmış enayini birisi kas gücü olmadığı için sokaklarda saklanarak geziyor  :peace:

Egosu tavan yapan birisi seni discorda çağırmaz kardeşim gel discorda iletişime geç diyorum benimle gelmiyorsun
ver bakayım o güzel discordunu

tugrullss0

Çevrimdışı akatugrull

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 13 Nisan 2025, 17:25:11 »

Çevrimdışı amtsnmz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 03 Mayıs 2025, 13:29
Toplam oynama: 62 gün, 7 saat
Birlik: *********est
« Yanıtla #12 : 17 Nisan 2025, 00:43:42 »
Korkak saklanma çık meydana
Mclersonlar seni bekliyor gel abilerinin şefkatli eline korkak olma gel ama yinede gel bak
1

Çevrimdışı akatugrull

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 17 Nisan 2025, 21:52:58 »
Mclersonlar seni bekliyor gel abilerinin şefkatli eline korkak olma gel ama yinede gel bak

dostum 13 bilemedin 14 yaşında çocuklarsınız arada girip takılıyorum işim gücüm var çalışıyorum ve her gün kalan 4-5 saatimi sizin gibi zigot elemanlarla değil de arkadaşlarım ile muhabbet ediyorum cs mi oynuyorum, ekran kartı olmayan bir bilgisayarın olduğu için mecbur bu oyunu oynamana söz etmiyorum ama ergen tavırlarını bırakmanı öneriyorum. bir problemin var ise ekip olarak discorduma gelebilirsiniz

Çevrimdışı amtsnmz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 21 Nisan 2025, 01:03:04 »

dostum 13 bilemedin 14 yaşında çocuklarsınız arada girip takılıyorum işim gücüm var çalışıyorum ve her gün kalan 4-5 saatimi sizin gibi zigot elemanlarla değil de arkadaşlarım ile muhabbet ediyorum cs mi oynuyorum, ekran kartı olmayan bir bilgisayarın olduğu için mecbur bu oyunu oynamana söz etmiyorum ama ergen tavırlarını bırakmanı öneriyorum. bir problemin var ise ekip olarak discorduma gelebilirsiniz

Napacan biz discorduna gelince hile kullanımını mı öğreteceksin  :-p
Spoiler:
dayımın kader mahkumu diye yatan babannesi

Çevrimdışı berkayss991

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rylee Tyloun Lv.14
Son giriş: 13 Ocak 2025, 21:20
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 13 Ocak 2025, 21:22
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
Pamela Morsy Lv.14
Son giriş: 08 Ocak 2025, 19:13
Toplam oynama: 1 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Alvin Cyrus Lv.14
Son giriş: 28 Ocak 2025, 16:07
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
« Yanıtla #15 : 21 Nisan 2025, 16:12:38 »

Spoiler:

Bilgisayarı 30 FPS alıyor brawl atarken çözünürlüğü 800x600 çeken sadece amaçları troll veya sunucuyu daha çok dibe çekmeye çalışan çocuklarsiniz sizi adam discordda normal şekilde çağırmış ama siz gitmemiş siniz bile istiyorsanız benimle sese gelebilirsiniz

Çevrimdışı halissnmz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 03 Mayıs 2025, 13:20
Toplam oynama: 23 gün, 19 saat
« Yanıtla #16 : 21 Nisan 2025, 17:48:35 »
Güzel kardeşim soklara sadece saklanmak için geliyor. Silahla gelse bile acıyıp sopayla koşuyoruz buna. Silahla gelse bile vuramıyor  o kadar kötü. sdjkfghsdfhdshfhdshkfsd

Çevrimdışı amtsnmz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 21 Nisan 2025, 21:31:35 »

Spoiler:

Bilgisayarı 30 FPS alıyor brawl atarken çözünürlüğü 800x600 çeken sadece amaçları troll veya sunucuyu daha çok dibe çekmeye çalışan çocuklarsiniz sizi adam discordda normal şekilde çağırmış ama siz gitmemiş siniz bile istiyorsanız benimle sese gelebilirsiniz
Kardeş birileri ile discorddan konuşup konuşmamam seni neden rahatsız etti sana dokunan nedir ?
Kardeşle discorddan görüştük arkadaşlarıyla geldi konuştuk şahıs rahat duracağını söyledi durmadı ban yedi cezasını çekiyor seninlede discorddan görüşürüm, rinaya geldim geleli kendini birşey sananlar discorda çağırıyor icap edip gidiyoruz güzel dostlarımız oldu böyle tartışma sonucu kendileri iyi bilir bizi,yok biz büyüğüz yok biz buyuz demenize gerek yok.

Çevrimdışı tugrullss0

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ocak 2025, 12:44
Toplam oynama: 14 gün, 8 saat
« Yanıtla #18 : 21 Nisan 2025, 22:57:55 »
@amtsnmz @halissnmz discorda gelip "şahıs rahat duracağını söyledi durmadı " sana bu lafı yuttururum seste özür dilerim dediğin ses kaydını attırtma bana kardeşim daha sese gelemeyen 13 yaş yüzünde full sivilce dolu çocuklarsınız sese çağırmama rağmen gelmen engel atan bir ergensiniz.

Spoiler:

Çevrimdışı amtsnmz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 22 Nisan 2025, 09:27:47 »
Oyun oynamaktan aciz zavallısınız milleti sağa sola çağırıp böyle aptal konuşmalara devam etmeniz
Sizin için normal tabi insanları aşşağılamak yaşadıklarınızı yaşatmaya çalışıyorsunuz.
Oyunda bile hile kullanıp troll şekilde insanlara sallayan Kişiler bundan sonra umrumuz dışında,oynunuzu oynayıp rollerinizi yapın.
Bizi kimse kör kuyuya atamaz bunuda gayet iyi biliyorsunuz.
Mclerson olarak adımızı duyurmaya devam ediyoruz karşı çıkabilen discorda değil sunucuya gelip rol yapabilir