Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

IX. HUKUK ÖĞRENCİLERİNE KARŞI İLİŞKİ

Başlatan noro, 30 Mart 2025, 23:39:24
Okunma sayısı 468 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« : 30 Mart 2025, 23:39:24 »

STATE BAR ASSOCIATION of SAN ANDREAS
CODE OF ETHICS

I. Avukatlar, hukuk öğrencilerinin mesleğin gelecekteki temsilcileri olduğunu unutmamalı ve onlara bu bilinçle yaklaşmalıdır.

II. Avukatlar, hukuk öğrencilerine mesleki bilgi ve deneyim kazandırma fırsatı sunmalı, eğitim sürecini kapsamlı ve çeşitli hale getirmeye özen göstermelidir.

III. Hukuki eğitim başka bir iş ile birlikte yürütülemez. Hukuk öğrencileri, eğitimlerini tam zamanlı olarak sürdürmeli, geçici veya yüzeysel bir uygulama olarak görmemelidir. Sahte staj uygulamalarına destek vermek ciddi bir meslek ihlali olarak kabul edilir.

IV. Hukuk öğrencileri, bağımsız olarak hukuki işlemleri yürütemez.

V. Avukatlar, hukuk öğrencilerinin çalışmalarını dikkatle denetlemelidir.

VI. Avukatlar, hukuk öğrencilerini meslek etiği kuralları ve bu yönetmelik hakkında bilgilendirmelidir.

VII. Hukuk öğrencileri, çalıştıkları hukuk bürosunun gizlilik kurallarına ve mesleki ayrıcalıklarına tam anlamıyla uymalıdır.

VIII. Bir avukat ve hukuk öğrencisi arasında bir anlaşmazlık çıkarsa, öncelikle sorunu kendi aralarında çözmeye çalışmalı, gerekirse baro aracılığına başvurmalıdır.

IX. Eğer bir avukat ile başka bir hukuk bürosunda eğitim gören bir öğrenci arasında bir anlaşmazlık çıkarsa, avukat öncelikle ilgili hukuk bürosundaki meslektaşıyla arabuluculuk yoluna gitmelidir.