Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Yeni doğrulama sistemi

Başlatan omnipotent, 25 Şubat 2025, 19:36:11
Okunma sayısı 745 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı omnipotent

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Yeni doğrulama sistemi
« : 25 Şubat 2025, 19:36:11 »
Yeni doğrulama sisteminde IP izni verirken her seferinde sms doğrulaması gerekiyor.
Fakat her zaman doğrulama yapılan telefona erişimimiz mümkün olmayabiliyor, vakit kaybettirebiliyor. (örn; ben kendi telefon numaramı kullanmadım, sabit ip kullanmıyorum)

Çözüm: En azından, 2FA ekli olan hesaplarda bu gereksinim olmasa kolaylık olurdu. (başta zaten doğrulamayı yapıyoruz)

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Yeni doğrulama sistemi
« Yanıtla #1 : 26 Şubat 2025, 23:48:17 »
Telefon numaranızı Club sayfasından değiştirebilirsiniz ancak önceki numaraya her türlü SMS gitmekte. Önceki numaraya erişim sorununuz varsa discord adresinden ticket açıyorsunuz ilgileniliyor.
Bunun dışında yaşayacağınız problemler sizin sorumluluğunuzda. Bir yere kayıt olurken kendi numaranızı değil başka birinin numarasını girmeniz sizin hatanız.