Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Miss Santos 2025 - Güzelliğin ve Zarafetin Adı

Başlatan noro, 20 Şubat 2025, 22:05:49
Okunma sayısı 958 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Miss Santos 2025 - Güzelliğin ve Zarafetin Adı
« : 20 Şubat 2025, 22:05:49 »

Los Santos’un ışıltılı dünyasına damga vuracak, zarafet ve güzelliğin buluştuğu Miss Santos Yarışması için geri sayım başladı! Şehrin en yetenekli, kendine güvenen ve göz alıcı kadınlarının bir araya geldiği bu prestijli etkinlik, görkemli bir organizasyonla taçlanacak.

Los Santos’un "En Güzel Kadını" olma şansı, sponsorlarımızdan sürpriz hediyeler ve nakit ödüller, şehrin dört bir yanından halkın ve basının gözdesi olma fırsatını kaçırmayın!

Yarışmacıları Neler Bekliyor?
Göz alıcı podyum yürüyüşleri
Şıklık yarışında kıyasıya rekabet
Yetenek gösterilerinde büyüleyici performanslar
Jüri özel sorularıyla zekanızı ve karakterinizi öne çıkarma imkanı

Eğer siz de bu unutulmaz gecenin bir parçası olmak ve Los Santos’un en güzeli olarak tarihe geçmek istiyorsanız, hemen başvurunuzu yapmayı unutmayın!

Miss Santos Yarışması’nda güzellik sadece dış görünüşle sınırlı değil; zarafet, özgüven ve ışığınızla herkesi etkileyin.

Başvuru Başlangıç Tarihi: 20.02.2025
Başvuru Bitiş Tarihi: Belirlenmedi

Sadece kadın adaylar başvurabilir.
Herhangi bir suç kaydınız olmamalıdır.

OOC:Karakterinize tanımlı özel modeliniz yoksa başvuramazsınız.

Nasıl başvuru yapılır?
Yarışmaya başvurmak için aşağıdaki formu doldurup konuya yanıt olarak göndermeniz gerekmektedir. Hiçbir bilgiyi eksik doldurmamalısınız. Jürilerin değerlendirmesi sonucunda MISS SANTOS gecesine sınırlı kişi yarışmacı olarak katılabilecek.

Kod: [Seç]
[div style="border-left:10px solid #f3b701;"]
[div style="background-color: #f3b701; border-style: 1px #f3b701 solid; color: black;"][tt]Kişisel Bilgiler[/tt][/div]
[b]İsim Soyisim:[/b] Buraya
[b]Doğum tarihi:[/b]
[b]Telefon Numarası:[/b] Buraya
[b]SaSocial Kullanıcı Adı:[/b]
[/div]

[div style="background-color: #f3b701; border-style: 1px #f3b701 solid; color: black;"][tt]Fiziksel Özellikler[/tt][/div]
[b]Boy & Kilo[/b] Buraya
[b]Göz Rengi:[/b] Buraya
[b]Vücut Ölçüleri:[/b] Buraya
[/div]

[div style="background-color: #f3b701; border-style: 1px #f3b701 solid; color: black;"][tt]Diğer[/tt][/div]
[b]Kendinizden bahsedin:[/b] Buraya
[b]Yarışmaya neden katılmak istiyorsunuz?:[/b] Buraya
[b]Çekildiğiniz fotoğraflar(SaSocial hesabınızda da yayınlamış olmalısınız):[/b]
[spoiler=FOTOĞRAFLARIN LİNKİNİ BIRAKIN]LİNK[/spoiler]
[/div]

[div style="background-color: #f3b701; border-style: 1px #f3b701 solid; color: black;"][tt]OOC[/tt][/div]
[b]Onaylanmanız durumunda özel modelinizin dosyaları ve belirli bölgeleri kullanılacaktır. Bu dosyalar oyuncularla paylaşılmayacaktır. Buna izin veriyor musunuz? (İzin vermiyorsanız başvurunuz iptal sayılacaktır.)[/b] () Evet // () Hayır
[/div]

Çevrimdışı TechnoAVX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 03 Nisan 2025, 20:44
Toplam oynama: 30 gün, 5 saat
Birlik: ***te.
Ynt: Miss Santos 2025 - Güzelliğin ve Zarafetin Adı
« Yanıtla #1 : 20 Şubat 2025, 22:44:48 »
Kişisel Bilgiler
İsim Soyisim: Polina Dernov
Doğum tarihi: 08.04.2004
Telefon Numarası: 67-46-159
SaSocial Kullanıcı Adı: @PolinaDernov

Fiziksel Özellikler
Boy & Kilo Boy 1.64 // 58 Kilo
Göz Rengi: Çelik Mavisi
Vücut Ölçüleri: Gögüs 93 // Bel 56 // Kalça 98

Diğer
Kendinizden bahsedin: Ben Polina Dernov, yirmi bir yaşında genç girişimci bir kadınım. Yirmi bir yaşında olmama rağmen kendi çapımda belirli başarılara imza atmış, hayatım gereği erken olgunlaşmış gencim. Hayatı her zaman belirli hedefler doğrultusunda planlı ve programlı bir şekilde yaşamaktayım. Benimle ilgili daha detaylı bilgiler internet sayfamda mevcuttur.  ((https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=246009.0 ))
Yarışmaya neden katılmak istiyorsunuz?: Hayatta her zaman başarıya koşan bir kadın olarak; Şu yaşıma kadarki bütün başarılarımı çabalayarak ve emek sarfederek başardım. Fakat tanrının bana vermiş olduğu vucüdu,güzelliği kullanma fırsatım daha önce hiç olmadı. Bu yarışma bana ilk kez kendi benliğimle bir başarıya ulaşmamı sağlayacağını düşündüğüm için yarışmanıza başvurma gereği duydum.
Çekildiğiniz fotoğraflar(SaSocial hesabınızda da yayınlamış olmalısınız):

OOC
Onaylanmanız durumunda özel modelinizin dosyaları ve belirli bölgeleri kullanılacaktır. Bu dosyalar oyuncularla paylaşılmayacaktır. Buna izin veriyor musunuz? (İzin vermiyorsanız başvurunuz iptal sayılacaktır.) (+) Evet izin veriyorum.

Çevrimdışı Darkie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 21 Şubat 2025, 19:29:15 »
Kişisel Bilgiler
İsim Soyisim: Lena Roselina
Doğum tarihi:01/06/1993
Telefon Numarası: 14-14-281
SaSocial Kullanıcı Adı:@FoxGirlLena

Fiziksel Özellikler
Boy & Kilo 1.56
Göz Rengi: Amber rengi
Vücut Ölçüleri: Göğüs 90//Bel 60//Kalça 90

Diğer
Kendinizden bahsedin: Ben Lena Roselina, Otuz iki yaşında eski bir memurum, geçmişe dayalı iyi başarılar elde etmiş, Paris Konservatuvarında Sanat dalında bir sanat dalı mezuniyetine sahibim, Piyano ile güçlü bir bağ kurmuş Kadınlardan birisiyim, Hayata pozifit bakmayı seven birisiyim.
Yarışmaya neden katılmak istiyorsunuz?: Güzel bir fırsat yakalamış olmak ve bundan yararlanmamak olmaz diye düşündüm,  dış görünüşüme önem veren birisiyim, Yarışmacı arkadaşlara şimdiden bolca başarılar dilerim.
FOTOĞRAFLARIN LİNKİNİ BIRAKIN
LİNK
https://sasocial.rina-social.com/upload/photos/2025/02/JmtJhIfwiB3sggh7gp7V_21_d8a795dc12d2b7b363b460f075587906_image.png
https://sasocial.rina-social.com/upload/photos/2025/02/gKI3m5ZjsOOOQLej2wKI_21_0dc0b5c0688acfcf2c8c784fd9422407_image.png
https://sasocial.rina-social.com/upload/photos/2025/02/6VjyIuLmZqZFl4rvLTfM_21_7bc9f8fe64e3876ab881c81f9d9a8835_image.png
https://sasocial.rina-social.com/upload/photos/2025/02/77KhMtP2k8lbeq1vnXdx_21_0da3e36863e78a2e74c592a075d36388_image.png

OOC
Onaylanmanız durumunda özel modelinizin dosyaları ve belirli bölgeleri kullanılacaktır. Bu dosyalar oyuncularla paylaşılmayacaktır. Buna izin veriyor musunuz? (İzin vermiyorsanız başvurunuz iptal sayılacaktır.) (+) Evet izin veriyorum.

Çevrimdışı Roawen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 02 Mart 2025, 03:35:36 »
Kişisel Bilgiler
İsim Soyisim: Valentina Rousseau
Doğum tarihi: 17 Mayıs 2000
Telefon Numarası: 7700066
SaSocial Kullanıcı Adı: Valentina

Fiziksel Özellikler
Boy & Kilo 1.67 / 54 kilo
Göz Rengi: Kahverengi
Vücut Ölçüleri: Göğüs 87 / Bel 62 / Kalça 84

Diğer
Kendinizden bahsedin: Ben Valentina Rousseau, 25 yaşındayım ve İngiltere'de doğdum. Queen Mary Üniversitesi'nin Hukuk bölümünden mezunum. Aktif olarak bir işte çalışmıyorum, İngiltere'de sağladığım hizmetlerden gelen gelirlerimle hayatımı sürdürüyorum. Müzik dinlemeyi, fotoğraf çekmeyi ve hayvanlarla ilgilenmeyi çok seviyorum.
Yarışmaya neden katılmak istiyorsunuz?: Güzel ve alımlı bir kişi olduğumu düşünüyorum. Genel olarak dış görüntüme önem gösteren birisiyim, yarışmada başarı yakalayabileceğimi hissediyorum.

OOC
Onaylanmanız durumunda özel modelinizin dosyaları ve belirli bölgeleri kullanılacaktır. Bu dosyalar oyuncularla paylaşılmayacaktır. Buna izin veriyor musunuz? (İzin vermiyorsanız başvurunuz iptal sayılacaktır.) (X) Evet // () Hayır