swat araçları %130 zırhlıları %180 zırhlı olsun direkt, büro mensubu olmayan biri bu araçları aldığında faction abuse kapsamında islem uygulansin
hiç gerek yok, rütbe fark etmeksizin departman üyelerine 500 zırh verilmeli. swatlar ise 1000 zırh olmalı, ancak bu şekilde sunucu düzelir.
pd bazı alanlarda güçlü bazı alanlarda zayıf dengeleyecek bir arge açardım ancak olumlu yanıt gelmeyeceğinden uğraşmıyorum. bana göre m4 lisansı gelmeli ve swat dışında lisanssız m4 kullanılmamalı mesela, denge bu şekilde olur. normalde eğitmen memurlar bile pompalı tüfek ya da tabanca kullanıyor. Sunucudaysa izin dahi olmadan po2 kıdemindeki adam çekiyo m4ü deagle sıkan illegali 8 10 kişi tarıyor
evet, ayrıca po2 250 zırh alabiliyor.
ancak polis departmanının yeterince güçlü olmadığını düşünüyorum, bakın mesela; uyuşturucuları yok, m4leri yok, ak oranı binde bir, deagle'ı bile artık zor bulan bir illegalin araç mekaniği yaparken veya düşmanına ateş ettiği çatışmada 3 metro ile karşılaşması doğaldır çünkü bu departmandır.
yakında 500 zırh olması için arge açacağım, desteklerseniz birlikte başarabiliriz. daha güçlü günlerde görüşmek dileğiyle.