Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

𝑯𝒆𝒍𝒆𝒏𝒂 𝑹𝑨𝑺𝑪𝑨𝑳𝑶𝑽𝑨 ~ PATRONİÇE

Başlatan Elif, 13 Ekim 2018, 13:33:02
Okunma sayısı 145842 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DracDonix

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Mosley Lv.28
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Şubat 2024, 00:45
Toplam oynama: 39 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 19 Şubat 2024, 00:38
Toplam oynama: 70 gün, 5 saat
Son giriş: 13 Şubat 2024, 19:10
Toplam oynama: 1 gün, 21 saat
Birlik: ****** **dia
Geldi yine gönlümün efendisi
1

Çevrimdışı Spetsnaz'

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Nisan 2024, 19:12
Toplam oynama: 155 gün, 3 saat
Köken: Alman
Son giriş: 13 Mart 2024, 17:12
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
hoşgeldin başarılar  :like:
1

Çevrimdışı Hakwohvn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:08
Toplam oynama: 156 gün, 12 saat
Köken: Polonyalı
Son giriş: 05 Aralık 2022, 00:51
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Ekim 2022, 19:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Dimitri Lagunov'dan 'Kurtlar Vadisi Tapınakçılar' havası alıyorum. Başarılar, Elif. :smile:

Spoiler:

Teşekkürler, Dimitri Lagunov bir dizi karakteri değildi, temsili bir Vor V Zakone organizasyonunun yani Rus mafyasının Pakhan karakterlerinden biriydi. Birliğimde de karakterimde de yaklaşık 3 seneye yakın işlediğim bir hikayeydi. Organize suç örgütlerinin hiçbir zaman bitmediği tek bir karakterin bu kadar etkisinin olmadığını güçlenmiş ve realistik açıdan da görmemizi sağlayacak bir final olacak. Eskisi kadar zamanım yok ama güzel bir son yapmayı düşünüyorum o yüzden ağırdan alıyorum acelesi yok. Helena Rascalova'nın güzel bir sonu hak ettiğini düşünüyorum. Son dokunuşlar güzel olmalı. Fazla spoiler olmasın. :smile: :smile:

Kitap oku, kitap. Oyun yok, kitap var. Bir de arada Rina forumu.

Çevrimdışı Parlak Ahmet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2022, 17:48
Toplam oynama: 54 gün, 2 saat
Değerli yorumlar için teşekkürler.

FİNALE DOĞRU

PREVIOUSLY ON HELENA JANE RASCALOVA

FINAL ROL OF RASCALOVA ORGANIZATSYA

Bu ekran görüntüleri VC-RP üzerinden almış, burası ile bir alakası bulunmuyor.

Çevrimdışı BeneKli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 16 Ocak 2025, 22:09
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 16 Ocak 2025, 22:09
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
harbi la
vice rp alıntısı

Çevrimdışı Likyα

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Ağustos 2024, 01:36
Toplam oynama: 13 gün, 9 saat
Son giriş: 07 Haziran 2024, 14:15
Toplam oynama: 7 gün, 22 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 14 Ocak 2025, 01:46
Toplam oynama: 9 gün, 15 saat
Senin yaptığın gibi emeğine saygısızlık yapmam doğru olmaz, ne de olsa herkes kendine yakışanı yapar.

Chatlog arasını biraz daha açıp az metin koyarsan az göz yorar, ve daha çok okuyan kişi olur. Başarılar.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Senin yaptığın gibi emeğine saygısızlık yapmam doğru olmaz, ne de olsa herkes kendine yakışanı yapar.

Chatlog arasını biraz daha açıp az metin koyarsan az göz yorar, ve daha çok okuyan kişi olur. Başarılar.

Ben kendi emeğime de kimsenin emeğine de saygısızlık yapmam, sadece emeğime verilen saçma cevaplara karşı gerekli cevabı veriyorum. Bir şeye sert eleştiri yapıyorsam o şey geliştirilsin diyedir. Ama hiçbir zaman tonumda hakaret, iğneleme, aşağılama olmadı. Bugüne kadar bana yapılan hiçbir kaliteli eleştiriyi de karşılıksız bırakmadım, toksik yorumlara karşı tahammülsüz olduğum doğrudur o yüzden genelde ağızlarının payını vermekle uğraştığım oluyor. Aslında uğraşmamam gerekir ama hayatta bazen insanlara birileri gerçeği hatırlatmalı. Bir şeyi biliyorsan ve yapmıyorsan ondan sorumlusun. Bunları beni birazcık tanıman için söyledim. Tanımadığın insanları yargılamamanı tavsiye ederim. Herkes beklediğin cevabı vermeyebilir. Çekememezlik olduğunun da farkındayım genel olarak da burası tartışma alanı değil. Bana seviyeli olduğu müddetçe herkes her türlü eleştiriyi yapabilir.

Rina'da neden uzun süre artık vakit geçiremediğimin tescili şu yorumlar. Allah Hera'ya kolaylıklar versin. Gerçekten buradaki bazı insanlarla uğraşması gerçekten yorucu.

Tavsiyen için teşekkürler ancak dikkate almıyorum, neden diye sorarsan seni iğnelediğim için değil. Karakter tanıtımımın son rollerini atıyorum zaten. O yüzden kapsamlı ve detaylı bulunmasını istiyorum. 250 sayfalık bir karakter tanıtımının hikayesi var ortada. Kısa Chatli roller de var uzun chatli roller de var. Neyi neden attığımı bilerek atıyorum bundan kuşkun olmasın. Belki aydan aya atacağım hatta. Sen okumayabilirsin, okuyan arkadaşlarım var. İstedikleri için attım. Chat çok uzun mu geliyor, yapacağın şey çok basit. Tanıtımdan çıkarsın başka tanıtıma girer oradaki rolleri okursun, yani bu zor bir şey değil. :) Başarı dileklerin için de teşekkür ederim.

Diğer arkadaşlara gelince başka sunucu reklamı yapılmasın arkadaşlar. Farklı şehir olarak değerlendirdim, SAMP mecrasındayız. Attığım SS'in bir bölümü Vice City'de geçiyor diye diyalogta zaten belirtildi. Movie sunucularda atılan rol ssleriyle doldu Rina'nın birlik tanıtımları. Ben sadece hikayemin geçiş alanlarını belirleyici bir yer kullandım. Hiçbir şekilde bir sunucunun reklamını da yapmıyorum. Helena RASCALOVA Rina RP'de oluşturduğum bir karakterdir ve her yönüyle hikayesinin bu tanıtımda olmasını arzuladığım için burada paylaştım. Sonuna kadar da öyle kalacak benim için.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
1

Çevrimdışı Favian.jpg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Aralık 2022, 14:18
Toplam oynama: 213 gün, 3 saat
Son giriş: 05 Haziran 2022, 23:01
Toplam oynama: 3 gün, 22 saat
Rol hikayesi vs. güzel ama bazı yerlerde çok karışık olabiliyor.

Çevrimdışı Likyα

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Ağustos 2024, 01:36
Toplam oynama: 13 gün, 9 saat
Son giriş: 07 Haziran 2024, 14:15
Toplam oynama: 7 gün, 22 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 14 Ocak 2025, 01:46
Toplam oynama: 9 gün, 15 saat

Ben kendi emeğime de kimsenin emeğine de saygısızlık yapmam, sadece emeğime verilen saçma cevaplara karşı gerekli cevabı veriyorum. Bir şeye sert eleştiri yapıyorsam o şey geliştirilsin diyedir. Ama hiçbir zaman tonumda hakaret, iğneleme, aşağılama olmadı. Bugüne kadar bana yapılan hiçbir kaliteli eleştiriyi de karşılıksız bırakmadım, toksik yorumlara karşı tahammülsüz olduğum doğrudur o yüzden genelde ağızlarının payını vermekle uğraştığım oluyor. Aslında uğraşmamam gerekir ama hayatta bazen insanlara birileri gerçeği hatırlatmalı. Bir şeyi biliyorsan ve yapmıyorsan ondan sorumlusun. Bunları beni birazcık tanıman için söyledim. Tanımadığın insanları yargılamamanı tavsiye ederim. Herkes beklediğin cevabı vermeyebilir. Çekememezlik olduğunun da farkındayım genel olarak da burası tartışma alanı değil. Bana seviyeli olduğu müddetçe herkes her türlü eleştiriyi yapabilir.

Rina'da neden uzun süre artık vakit geçiremediğimin tescili şu yorumlar. Allah Hera'ya kolaylıklar versin. Gerçekten buradaki bazı insanlarla uğraşması gerçekten yorucu.

Tavsiyen için teşekkürler ancak dikkate almıyorum, neden diye sorarsan seni iğnelediğim için değil. Karakter tanıtımımın son rollerini atıyorum zaten. O yüzden kapsamlı ve detaylı bulunmasını istiyorum. 250 sayfalık bir karakter tanıtımının hikayesi var ortada. Kısa Chatli roller de var uzun chatli roller de var. Neyi neden attığımı bilerek atıyorum bundan kuşkun olmasın. Belki aydan aya atacağım hatta. Sen okumayabilirsin, okuyan arkadaşlarım var. İstedikleri için attım. Chat çok uzun mu geliyor, yapacağın şey çok basit. Tanıtımdan çıkarsın başka tanıtıma girer oradaki rolleri okursun, yani bu zor bir şey değil. :) Başarı dileklerin için de teşekkür ederim.

Diğer arkadaşlara gelince başka sunucu reklamı yapılmasın arkadaşlar. Farklı şehir olarak değerlendirdim, SAMP mecrasındayız. Attığım SS'in bir bölümü Vice City'de geçiyor diye diyalogta zaten belirtildi. Movie sunucularda atılan rol ssleriyle doldu Rina'nın birlik tanıtımları. Ben sadece hikayemin geçiş alanlarını belirleyici bir yer kullandım. Hiçbir şekilde bir sunucunun reklamını da yapmıyorum. Helena RASCALOVA Rina RP'de oluşturduğum bir karakterdir ve her yönüyle hikayesinin bu tanıtımda olmasını arzuladığım için burada paylaştım. Sonuna kadar da öyle kalacak benim için.

Bir şeye sert eleştri yapmanın geliştirilmesi anlamına gelmesini mi bekliyorsun? O halde başarısız gördüğüm her tanıtıma aşağılayıcı sert eleştriler yaparak kendimi toxic olarak göstereyim. Nasıl fikir? Çünkü buradan baktığımda seni öyle görüyorum. Tanımadığın insanları yargılama demişsin fakat benim rehberime gelip illegal rolünü yapmadan rehberini hazırlamışsın demişsin.  :'D Nereden biliyorsun? 2018 - 2019 yıllarında bu rolleri ben yapıyorken yanımda mıydın? Değildin. Sert karşılık verirsen sert karşılık alırsın kusura bak. Kendini tanıtmak istemişsin, fakat buna gerek duymuyorum ve böyle iyiyim.  :like:  :peace: