Bir yerden sonra sabit roller, ve en başından beri sabit ss edit. Bunlar kendi görüşüm lütfen kötülediğimi vs sanma diğerleri gibi değilim yanii.
Umarım yeni rollerinde bu durumu çözersin, yeni rollerinde başarılar dilerim 
Rolleri okumadığın için bir önemi yok. Okumadığını nereden çıkartıyorum diye sorarsan sabit roller diyişinden. Farklı bir ton rol vardı halbuki. İnceden laf değdirmeye çalışıp sonra kötülediğimi sanma falan demenin mantığı yok. Bütün rolleri tek tek oku ondan sonra böyle bir sabite var de. Aç tanıtımı baştan sona oku bir. Rol dediğin şey chattir emotedir. Yapmadığım rolü mü atayım, oyunda ne varsa onu atıyordum. Şov peşinde olmadım oyunda ne rol yaptıysak onu attım. Artık edit falan da yapmayacağım zaten, uğraşacak başka malzeme bulursunuz.
gitti tanıtım
Uğraşmamaya karar verdim daha fazla. Ne ilgilenecek zamanım var ne tahammül edecek sabrım.
a-abla nereye?
Yeter bu kadar ya, herkes baksın keyfine.
gitti tanıtım
İyi oldu 
Yani gerçekten kötü bir niyetle yazmamıştım ama senin bunu böyle algılaman ilginç geldi. Benim ki sadece bir görüştü ha neyden memnun değilsin dersen hemen göstereyim anlatayım
Hani bunların neyini baştan sona okuyabilirim ki?

İnek png var ya orada

Ne bileyim ooc karakter yüzü üzerine uzun bir rol editin var farklı geliyor sadece
Bütün bir rolünü bir odaya ve bir skine sığdırarak yapmışsın. Yaptığın editlerde yazının fotoğrafı var bildiğin. Adam osurma emotesi verse oda olacak yani. Hani sıfır uğraş her şeyi olduğu gibi atıp, isimleri silerek ve bunu sürekli ama sürekli yaparak büyük bir durummuş gibi gösterilmesi farklı geliyor. Sabitten kastım bu idi ama madem kötü algıladın yapacak bir şey yok

Sana yapmadığın rolü at ya da şov yapıyorsun diyen olmadı biraz eleştiriye açık olmalısın diye düşünüyorum.