Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

𝑯𝒆𝒍𝒆𝒏𝒂 𝑹𝑨𝑺𝑪𝑨𝑳𝑶𝑽𝑨 ~ PATRONİÇE

Başlatan Elif, 13 Ekim 2018, 13:33:02
Okunma sayısı 146601 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA

IC

Ofis ekibiyle ilgili olarak şehirdeki çok farklı insanlarla çok farklı mecralarda çalışılmaktadır. Kadrodaki görevlendirmelerden bahsedilecek olursa şehirde zihinsel ve fiziksel terapisyenlik yaparak şehrin nabzını tutmaya çalışarak süregelen sorunlara ışık tutmaktayız. Bu kapsamda hastane çalışanlarıyla da eş güdümlü olarak birtakım bilgi alışverişlerine girilecektir. Saha çalışanlarımız, şehirde olup biteni haber vermekle ve ismimizi duyurmakla yükümlü olacaktır. Güvenlik kapsamında da belirli şirketlerle ortak çalışılacaktır. Ofisimizin dizaynından sorumlu mimar işçilerimiz de şehirde eksik gördüğü yapımlara el atmaya çalışacaktır. Zihinsel terapi kapsamında psikologluk, fiziksel terapi kapsamında beden eğitimi öğretmenimiz gerekli müşterilerle ilgilenmektedir.

OOC

Belirli bir ekip üzerinden sürekli aynı rolü yaparak ilerleme niyetim olmayacak. Düzenli rol yaptığım ve birkaç görevlendirmem elbet olmaktadır. Ancak sunucuda asıl amacım herkese rol çıkartmak ve insanları sabit olarak bir yere bağlayarak canlarını sıkarak "ROL VAR MI" gibi endişelere sokmamaktır. Rolüme dahil olan herkes hem ekip kapsamında hem iş kapsamında, hem de çeşitlilik kapsamında bir görev üstlenebilecektir. Hiyerarşik bir sistemimiz yoktur, Helena için çalışılmaz, Helena ile çalışılır.

-Randevu sistemi, "Forum Üzerinden İleti(MAİL)", "Telefon Numarası", "İşyeri Adresine Ulaşmak" şekliyle üç durumda gerçekleşmektedir.
-Terapi ücreti dakikanın 200 katı ile çarpılarak dolar üzerinden hesap edilmektedir. Bu kapsamda süreç, hasta ve terapisyen ilişkisinden çıkacak ortak kanaate bağlı olarak şekillenmektedir.
10 Dakikası 2000 Dolar.
11 Dakikası 2200 Dolar.
15 Dakikası 3000 Dolar.
1 Saati 12 bin Dolar.

-Terapileri yalnızca Helena Rascalova vermektedir.
-Terapiler klasik müzik eşliğinde belirli zamanlarda açılarak desteklenmektedir. İstek parça alınmamaktadır.
-10 dakikadan az olan görüşmeler terapi kapsamına girmemektedir. Dolayısıyla en az 10 dakika görüşülmesi gerekmektedir. Ortalama bir seans 20-30 dakika arası gidip gelir. Seansın devamının olup olmayacağına terapisyen karar verir, ancak gelmek konusunda herhangi bir zorundalık kişiye verilmez.
-Terapiler ofiste gerçekleşecektir. Sürekli terapi yaptığımız hastalar özel fiyatlandırma kapsamında, doğal ortamlarda, gemide, helikopterde, sahilde, ya da özel tesis edilen alanlarda terapiye gelebilmektedir.
-Terapi esnasında verilen her bilgi gizli kalmaktadır ve kimseyle paylaşılmamaktadır. Güvenilirlik eksikliği durumunda, bilgileri paylaşmak zorunda değilsiniz. Amaç zaten bilgilerinizi birleştirerek size yardımcı olmaktır, bilgilerinize bu nedenle ihtiyaç duymaktayız.
-Terapiye gelmeden önce mutlaka randevu almak gerekmektedir. Direkt ofise dalarak terapi istediğinizde kayıtsız kalınacaktır.
-Terapi saatleri için belirli bir mesai saati yoktur. Yapılacak kişilerin IC, OOC müsaitliğine bakılır.
-Terapi rollerini trollemek amacıyla gelmek kesinlikle yasaktır. Sezildiği anda role devam edilmeyecek ve derhal şikayet açılacaktır. (Bundan asla taviz verilmeyeceğinden emin olabilirsiniz.)
-Para konusunda çok fazla tutucu değiliz, rolün gerçekleşmesi bizim için esastır.
-Terapi rollerimiz ASGH kapsamına girmemektedir. Bir hastane çalışanı değiliz, illegal ve legal bağlantıları güçlü olan, tecrübesiyle, bilgi birikimini bir araya getiren bir karakterin ipleri birleştirmesine şahit olunacaktır.
-Rollerimiz asla muhbirlik kapsamında bir oluşumdan başka bir oluşuma ve çıkarlarına göre ilerlemeyecektir.
-Danışmanlık ofisimiz birileri için çalışmamaktadır. Birileri ile çalışmaktadır.

Diksiyon Dersleri

Diksiyon dersleri yine aynı şekilde belirli günlerde belirli roller aracılığıyla gerçekleşecek ve sunucuda farklı roller kapsamında gerçekleştirilecektir. Bunun için özel bir mekan ayarlamak üzereyim. Ofisimiz kapsamında alınan randevularla bu mekan üzerinde diksiyon dersleri rollerimiz gerçekleşecektir.
- Belirli bir sınıfta en fazla 10 kişi olmak üzere dersler yarım saat olmak üzere verilecektir.
- Derslerde temelde bireylerin, kurum ve şahısların konuşma becerilerini geliştirerek retorikte ve diyalektikte kendilerini ifade edebilme yetenekleri kazandırmak amaçlanmaktadır.
- Grup ders ücreti 5000 dolardır. Yarım saat sürer. Gruplu olarak katılım mevcuttur. Özel ders ücreti 10000 dolardır. 1 saat sürmektedir. Tek kişilik katılımla gerçekleşmektedir.
- Diksiyon derslerinde nasıl, kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz, nasıl ulaşılmak istenene hızlıca ulaşabilirsiniz tarzında sorulara cevap aranacaktır.
- Diksiyon derslerinin sonunda, kişilerin öğrendikleri teorik bilgilerin pratik edilmesi için 5 dakikalık münazara gerçekleştirilecektir.

Münazara

-Diksiyon dersleri dışında katılımda herhangi bir ücret gerekmemektedir.
-Diksiyon derslerinin sonunda kişilere verilen bilgilerinin anlaşıldığının test edilmesi için yapılacaktır.
-Belirli bir konu verilir, bir masa etrafında kişiler oturtulur ve karşılıklı olarak birbirlerini ikna etmek üzere kendi argümanlarını savunurlar.
-Jüri üyesi olarak başarılı olduğuna kanaat getirdiğim kişilerden terapi ücreti alınmayacağı gibi rol kapsamında para ödüllendirmesi yapılacaktır.
-Münazara rolleri kapsamında "Şehirde Söylentiler" ve "İlanlar" anlamında çeşitli reklamlar verilecek ve ödüllü münazara yarışmaları düzenlenecektir.
-Münazara rollerinde tek sayılı katılım mümkün değildir. Çift kişili katılım zorunluluğu vardır. (1,3,5 kişiyle katılamazsınız.)
GRUPLANDIRMA
-Münazaraya gruplu katılmak mümkündür. Ancak kişi sayısı olarak en fazla 12 kişiyle alakadar olunacaktır. Bu kapsamda,
12 kişiyle yapılan münazara rollerinde 4 lü gruplandırmalarla 3 grup
10 kişiyle yapılan münazara rollerinde 5 li gruplandırmalarla 2 grup
8 kişiyle yapılan münazara rollerinde 4 lü gruplandırmalarla 2 grup
6 kişiyle yapılan münazara rollerinde 3 lü gruplandırmalarla 2 grup, 2 li gruplandırmalarla 3 grup
4 kişiyle yapılan münazara rollerinde 2 li gruplandırmalarla 2 grup
2 kişiyle yapılan münazara rollerinde 1 li gruplandırmalarla 2 grup

şeklinde gruplandırma gerçekleşecektir.

Çevrimdışı wildy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ooc’de de mi bu işi yapıyorsun nedir bu kadar bilgi

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Bildiğim bilmediğimdir. Psikolojiyi, insanlarla ilgili olmayı alakadar olmayı seviyorum. Okuyorum ama OOC'de bu işi yapmıyorum. Dünyadaki adaletsizliği düzeltemeyiz, ama adaletsizliğin olduğu bir dünyadaki insanların yaşantılarının daha iyi olması için, daha anlamlı bir hayat sürdürebilmek için gayret sarf edebiliriz. O yüzden bu rolü anlamlı buluyorum diye tercih ettim.  :)

Çevrimdışı wildy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Bildiğim bilmediğimdir. Psikolojiyi, insanlarla ilgili olmayı alakadar olmayı seviyorum. Okuyorum ama OOC'de bu işi yapmıyorum. Dünyadaki adaletsizliği düzeltemeyiz, ama adaletsizliğin olduğu bir dünyadaki insanların yaşantılarının daha iyi olması için, daha anlamlı bir hayat sürdürebilmek için gayret sarf edebiliriz. O yüzden bu rolü anlamlı buluyorum diye tercih ettim.  :)

Başarılarının devamını dilerim güzel ve kaliteli roller çeviriyorsun

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Başarılarının devamını dilerim güzel ve kaliteli roller çeviriyorsun

Çok teşekkür ederim :)

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Çevrimdışı Andy_Chandler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ekim 2020, 12:35
Toplam oynama: 3 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Başarılar, bir çocuğa nasıl davranılacağını en iyi bilen kişi.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Başarılar, bir çocuğa nasıl davranılacağını en iyi bilen kişi.

Tatlı çocuksun ondandır o :D :D

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: