Sen polisleri vursan ve bu konuya admin dahil olmasa o adamları iki saat boyunca /hurt komutunda bekletip küfürler edip gelen diğer memurları vuracaksın, adam seni 25+ dakika boyunca öylesine mi tutuyor yoksa rol mü yapıyor? bunu düşünmeni tavsiye ederim.
herhangi bir rol yapılmadı, ts3te konuşma yaparken zamanın ne kadar hızlı geçtiğinden habersizler. en sonunda gittim rapor attım öyle akıllarına geldim de hapse atmaya götürdüler.

beni tutukladıklarından sonra kişiler bir rol ssi atsın, ticket açıp istek üzerine kendimi yasaklatacağım sözüm olsun.
sen bu sunucunun bittiğini düşünüyorsun ama SAMP'ın bittiğinin farkında bile değilsin, bu kadar sunucuyu düşünen adamlar olsaydınız elinizde silahla sunucuyu trollemek ve sadece pd/sd ile çatışmak yerine sunucuya katkıda bulunmak adına rol yapardınız, sunucu 500 kişi çektiği zamanda elinizde silah pd/sd ile çatışıyordunuz 50 kişi kaldığında da pd ile çatışıyorsunuz sunucuya gerçekten katkınız olduğunu düşünüyor musun da böyle bir konuda eleştiriyorsun herkesi? Sonuç olarak daha fazla polemiğe girmeyeceğim, bildiğinizi yapmaya devam edin.
samp bitti diyorsunuz ancak rinadan aktif sunucular var, gözlemliyorum, hiçbir zaman rina oyuncu aktifliği olarak başka sunuculardan geri kalmamıştı. sadece Türkçe sunuculardan bahsetmiyorum.
yine bir sürü laf sallamışsın, birliklerimiz oldu her türlü rolleri de yaptık. legal, illegal birlikler, ajanslar, hiç fark etmiyor. genel şekilde konuşup beni kötülemen bir şey değiştirmeyecek, asılsız şeyler bunlar. en sonunda ne olduğunu da arkadaş yukarıda açıklamış, suçsuz banlarla ve hileci damgalarıyla ticketlar ile başbaşa kaldık. rolcü değil bana hileci, dmci gibi ithamlarda bulunuyorsun, hileci ithamına karşın pb gelebilirsin, dmci ithamına karşın benimle bir kez role gel o önyargını da kırayım. yeter ki bazı şeyler kafanda netleşsin, ben de yazıyı daha fazla uzatmayacağım, yapacağımız bir şey yok. ne de olsa olan oldu, geç gelen adalet adalet midir sorusunu da sorduğumuzda ticketlarımızda; "haklıymışsınız fakat zaman aşımından dolayı ret." cevapları aldığımız oldu, gerçekten, yapacak hiçbir şey yok...
bu arada senin sandığından daha çok o olayların içinde bulunmuş biriyim yani sadece senin yaşadığın 1 olayı baz alarak yazmıyorum.
yazıyı düzenleyip eklemişsin bu kısmı, ne bileyim benim ne olaylar yaşadığımı nerden biliyorsun da konuşuyorsun ama önyargılı olmaya devam ediyorsun. bu bana bazı yetkililerin arkadaşlarımıza ticketlarda uyguladığı kibri hatırlatıyor, gerçekten büyük bir hayal kırıklığı sanırım bundan sonrası artık...