Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rina Roleplay, Comeback. Sunucudaki Hafif Düzelme.

Başlatan Wakers, 10 Kasım 2024, 21:51:02
Okunma sayısı 8958 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı babaprolang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Mart 2025, 22:39
Toplam oynama: 16 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Rina Roleplay, Comeback. Sunucudaki Hafif Düzelme.
« Yanıtla #20 : 11 Kasım 2024, 20:09:47 »
 :-p :-p :-p :-p

Çevrimdışı iştik

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #21 : 11 Kasım 2024, 23:06:31 »
evet, size kötü bir haberim var. bu sunucu düzelmeyecek, bu şekilde devam ederse düzelmeyeceği kesindir.
daha bugün çatışmada polislerin %90'ını interiorda vurmuşuz 2dk sonra admin gelip diyor ki; "polisleri dışarı bırakın revleyeceğim, bırakmazsanız hepinize işlem uygularım." birader, akıl var mantık var vurduğum polisi neden dışarıya bırakayım, sen revlede tekrar gelip sıksınlar diye mi? anlaşma rolü yapalım diyoruz, yok, yaptıkları anlaşma rolü de yalan. dışarıda sniper bizi bekliyor. yani anlayacağınız bu sunucununun departmanı/yönetimi böyle olduğu sürece düzelmeyecektir. boşuna ümitlenmeyin, gerçekleri söylüyorum.

Çevrimdışı Wezi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 19 Şubat 2025, 18:47
Toplam oynama: 110 gün, 10 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2025, 14:41
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #22 : 12 Kasım 2024, 00:30:33 »
evet, size kötü bir haberim var. bu sunucu düzelmeyecek, bu şekilde devam ederse düzelmeyeceği kesindir.
daha bugün çatışmada polislerin %90'ını interiorda vurmuşuz 2dk sonra admin gelip diyor ki; "polisleri dışarı bırakın revleyeceğim, bırakmazsanız hepinize işlem uygularım." birader, akıl var mantık var vurduğum polisi neden dışarıya bırakayım, sen revlede tekrar gelip sıksınlar diye mi? anlaşma rolü yapalım diyoruz, yok, yaptıkları anlaşma rolü de yalan. dışarıda sniper bizi bekliyor. yani anlayacağınız bu sunucununun departmanı/yönetimi böyle olduğu sürece düzelmeyecektir. boşuna ümitlenmeyin, gerçekleri söylüyorum.
bu adam dogru konusuyo gel tokalasalım gardasım  :anlas:

Çevrimdışı iştik

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 12 Kasım 2024, 00:43:38 »
bu adam dogru konusuyo gel tokalasalım gardasım  :anlas:
ben bunları yaklaşık bir yıldır söylüyorum, sunucunun geldiği nokta bu. kanji'nin üst yetkili olduğu zamanlarda çatışma bitiminde gelip diyordu ki; "bakın arkadaşlar, tüm polisleri vurdunuz, alıkoymaya devam etmeyin" bunu der ve olay biterdi. şu an sunucudaki yönetim geliyor ve şunu yapıyor, evin dışında sniper ile bekliyor ve bunu anlaşma rolü olarak yutturmaya çalışıyor, kabul etmeyince de gelip diyor ki; "polisleri evde tutmaya devam ederseniz hepinize işlem atacağım, polisleri dışarı bırakın." diyorum ki bu nonrp/retarded rp, yok. dinlemiyor, bunun neresi mantıklı?

https://www.upload.ee/image/17378267/1731356256066.png bu ilk retarded, birkaç ay önce yaşanan.

aşağıdakiler ise ikinci retarded, tamamen gerçek dışı bir şeyi yönetimin illegal aleyhine yaptırması, birincisinde tamam dedik, ikincisi oldu tamam denilecek bir şey değil bu artık. bu resmen adaletsizlik oluyor.
https://www.upload.ee/image/17378269/123.jpg
https://www.upload.ee/image/17378268/1234.jpg
https://www.upload.ee/image/17378270/12345.jpg "Memurları bırakacaksınız, daha sonra bunu konuşacağız!"  :D
https://www.upload.ee/image/17378271/123456.jpg

olay yönetimin departmana saçma şekilde yüksek yetkiler vermesi ve avantaj vermesiyle bitmiyor ne yazık ki, buraya yazsak roman olur. roman romanovdan çıkar konu, bilenler bilir.
2

Çevrimdışı Razers

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 12 Kasım 2024, 01:05:15 »
departman sanki bir devlet oluşumu değil de illegal oluşummuş gibi win almayacağını bildiği herhangi bir olaydan uzak duruyor genellikle.

dün söylediğin seyin tekrar tekrar yaşanması her şeyi özetler gibi... bizim de sunucuya gerçekten oldukça fazla emek veren arkadaşlarımız da var, sonu ne mi oldu? birkaçı hatalı yasaklandı, her türlü kanıtı atmalarına rağmen hileci muamelesi görüyorlar. şu an birininde ticketına yaklaşık bir aydır bakmıyorlar bile.

Çevrimdışı asbiee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 24 Ocak 2025, 22:29
Toplam oynama: 124 gün, 21 saat
Köken: Rus
Son giriş: 20 Mart 2024, 20:09
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #25 : 12 Kasım 2024, 01:23:25 »
haddeeeee artık benden adam olur bu sunucudan  :saluting:

Çevrimdışı iştik

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 12 Kasım 2024, 01:50:44 »
hala koskoca sunucunun yönetimi tek zevkin olan oyunda ki silaha bağlıyorsun gerçekten çok tuhaf. Sen kendin bir oyuncu olduğunu biliyorsun ama karşındaki adamların oyuncu olduğunun farkına varmadan sadece kendi sikinin keyfine bakarak istediğini yapacağını zannediyorsun sırf oyunda rol bile yapmadan eline silah alıp belki hileyle belki başka bir şeyle adamları vurup evin içerisinde 2 saat boyunca öylece bekletmek gerçekten akıl karı değil, o adamların insan olduğunu ve bu sunucuya belki günün stresini belki eğlence için geldiklerini anlamıyorsun. Sunucunun bu kadar düşmesinin sebebi zaten açıkça ortada platformun bitmesi ki bunu herkes bas bas bağırıyor, bunun yönetimle bir alakalı çok büyük bir problem yok bunlar aşılabilecek şeyler, asıl sorun kitlenin bitmesi insanların elinin altında binlerce oyun varken ki bu oyunların çoğu yeni nesile göre tasarlanmış ve güzelleştirilmiş neden hala samp gibi eskiye takılı kalsınlar ki? Seneye 2025 yılının yaz ayına doğru GTA 6 çıkacak siz hala miladı dolmuş bir oyun olan gta sa'ın içinde takılı kalmışsınız ve burada oynadığınız sunucunun ki bu sunucunda da daha iyi sistemlere ve dinamiğine sahip gta v sürümünde platformu var hala derdine düşmüşsünüz neden böyle, neden sunucu az çekiyor, neden şerif/polis böyle. biraz mantıklı olun ve yaşadığınız dünyada değişen şeylere bakın, esenlikle kalın. amacım kimseyi savunmak değil sadece bunlar gerçekler, bunları kişilere bağlamak ve bunun üzerinden insanları zan altında bırakmak doğru gelmiyor.

sana cevap yazmama bile gerek yok aslında, küfürlü konuşmuşsun, olayı dahi bilmiyorsun laf sallamışsın öylece.
öncelikle zevkim silah falan değil, sadece rina roleplay sunucusunda "birkaç" birlik yönettim, sadece diyorum çünkü burası hiçbir zaman tam olarak hard roleplaya benzer bir deneyim bile yaşatmadı. direkt bana hileci diye sallamışsın, argümanın yok. argümanla gel, pb oynayalım hile miyim değil miyim görürsün bir kere.

"o adamların insan olduğunu ve bu sunucuya belki günün stresini belki eğlence için geldiklerini anlamıyorsun"
evin içerisinde 2 saat pd'yi bekletiyorsunuz demişsin, kayıtlara bakıyorum; yaklaşık 3 dakika sonra yetkili gelip bize bunları söyledi oysa böyle bir politika bile yok henüz. beni yaraladıktan sonra hapise atmaları bile +25 dakika sürmüşken onların vakti vakitte bizim vaktimiz değersiz mi? şimdi 1000 dakika da jail yiyorum, vakitten bahsederken iki kere düşün :D

"amacım kimseyi savunmak değil sadece bunlar gerçekler" söylediklerin gerçekler falan değil, olayda yoksun bile çoğu söylediğin yanlış şeyler. bu olaylar video olsa eminim aklınızda kurduğunuzun aksine birçok kişi hak verecektir zaten bize.

Çevrimdışı Razers

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 12 Kasım 2024, 02:10:00 »
şikayet atamasında bile departmandaki arkadaşına atansın diye kapatıp yeniden açıyorlar, ooc kin'i farklı boyut taşımışlar. çok yazık.
1

Çevrimdışı dead'

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Conor Butler Lv.11
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Kasım 2024, 20:21
Toplam oynama: 12 gün, 22 saat
« Yanıtla #28 : 12 Kasım 2024, 02:18:10 »
hala koskoca sunucunun yönetimi tek zevkin olan oyunda ki silaha bağlıyorsun gerçekten çok tuhaf. Sen kendin bir oyuncu olduğunu biliyorsun ama karşındaki adamların oyuncu olduğunun farkına varmadan sadece kendi sikinin keyfine bakarak istediğini yapacağını zannediyorsun sırf oyunda rol bile yapmadan eline silah alıp belki hileyle belki başka bir şeyle adamları vurup evin içerisinde 2 saat boyunca öylece bekletmek gerçekten akıl karı değil, o adamların insan olduğunu ve bu sunucuya belki günün stresini belki eğlence için geldiklerini anlamıyorsun. Sunucunun bu kadar düşmesinin sebebi zaten açıkça ortada platformun bitmesi ki bunu herkes bas bas bağırıyor, bunun yönetimle bir alakalı çok büyük bir problem yok bunlar aşılabilecek şeyler, asıl sorun kitlenin bitmesi insanların elinin altında binlerce oyun varken ki bu oyunların çoğu yeni nesile göre tasarlanmış ve güzelleştirilmiş neden hala samp gibi eskiye takılı kalsınlar ki? Seneye 2025 yılının yaz ayına doğru GTA 6 çıkacak siz hala miladı dolmuş bir oyun olan gta sa'ın içinde takılı kalmışsınız ve burada oynadığınız sunucunun ki bu sunucunda da daha iyi sistemlere ve dinamiğine sahip gta v sürümünde platformu var hala derdine düşmüşsünüz neden böyle, neden sunucu az çekiyor, neden şerif/polis böyle. biraz mantıklı olun ve yaşadığınız dünyada değişen şeylere bakın, esenlikle kalın. amacım kimseyi savunmak değil sadece bunlar gerçekler, bunları kişilere bağlamak ve bunun üzerinden insanları zan altında bırakmak doğru gelmiyor.

sana cevap yazmama bile gerek yok aslında, küfürlü konuşmuşsun, olayı dahi bilmiyorsun laf sallamışsın öylece.
öncelikle zevkim silah falan değil, sadece rina roleplay sunucusunda "birkaç" birlik yönettim, sadece diyorum çünkü burası hiçbir zaman tam olarak hard roleplaya benzer bir deneyim bile yaşatmadı. direkt bana hileci diye sallamışsın, argümanın yok. argümanla gel, pb oynayalım hile miyim değil miyim görürsün bir kere.

"o adamların insan olduğunu ve bu sunucuya belki günün stresini belki eğlence için geldiklerini anlamıyorsun"
evin içerisinde 2 saat pd'yi bekletiyorsunuz demişsin, kayıtlara bakıyorum; yaklaşık 3 dakika sonra yetkili gelip bize bunları söyledi oysa böyle bir politika bile yok henüz. beni yaraladıktan sonra hapise atmaları bile +25 dakika sürmüşken onların vakti vakitte bizim vaktimiz değersiz mi? şimdi 1000 dakika da jail yiyorum, vakitten bahsederken iki kere düşün :D

"amacım kimseyi savunmak değil sadece bunlar gerçekler" söylediklerin gerçekler falan değil, olayda yoksun bile çoğu söylediğin yanlış şeyler. bu olaylar video olsa eminim aklınızda kurduğunuzun aksine birçok kişi hak verecektir zaten bize.
Açıkçası konuyu daha fazla uzatıp kimseyle uğraşmak istemiyorum bu yüzden sadece dediğin kısımlardan gideceğim. Öncelikle küfürlü konuşmuşsun dediğin koca yazıda bir kere küfür yazdım buna bu kadar tepki vermek iyi değil, asıl yazıya odaklanmanı tercih ederdim.

Öncelikle yazdığım metinde dikkatini çeken şeylerin olmasını tercih ederdim ama bir yere kısılıp kalmışsın, senin bahsettiğinden daha genel bir konudan bahsettim. Öncelikle dostum senin yaptığınla o polislerin yaptığının bir olduğunu mu düşünüyorsun? Sen polisleri vursan ve bu konuya admin dahil olmasa o adamları iki saat boyunca /hurt komutunda bekletip küfürler edip gelen diğer memurları vuracaksın, adam seni 25+ dakika boyunca öylesine mi tutuyor yoksa rol mü yapıyor? bunu düşünmeni tavsiye ederim. Ayrıca senin bizzat hile olduğunu söylemedim, tüm yazdıklarımı kendi üstüne alınarak yazmışsın, amacım senin gibi düşünenler için genel bir yazıydı, hile olup olmaman beni gram ilgilendirmiyor. Son yazdığına gelecek olursak yazdığım her şey gerçekler, sen bu sunucunun bittiğini düşünüyorsun ama SAMP'ın bittiğinin farkında bile değilsin, bu kadar sunucuyu düşünen adamlar olsaydınız elinizde silahla sunucuyu trollemek ve sadece pd/sd ile çatışmak yerine sunucuya katkıda bulunmak adına rol yapardınız, sunucu 500 kişi çektiği zamanda elinizde silah pd/sd ile çatışıyordunuz 50 kişi kaldığında da pd ile çatışıyorsunuz sunucuya gerçekten katkınız olduğunu düşünüyor musun da böyle bir konuda eleştiriyorsun herkesi? Sonuç olarak daha fazla polemiğe girmeyeceğim, bildiğinizi yapmaya devam edin.

bu arada senin sandığından daha çok o olayların içinde bulunmuş biriyim yani sadece senin yaşadığın 1 olayı baz alarak yazmıyorum.

Çevrimdışı iştik

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 12 Kasım 2024, 02:33:33 »
Sen polisleri vursan ve bu konuya admin dahil olmasa o adamları iki saat boyunca /hurt komutunda bekletip küfürler edip gelen diğer memurları vuracaksın, adam seni 25+ dakika boyunca öylesine mi tutuyor yoksa rol mü yapıyor? bunu düşünmeni tavsiye ederim.

herhangi bir rol yapılmadı, ts3te konuşma yaparken zamanın ne kadar hızlı geçtiğinden habersizler. en sonunda gittim rapor attım öyle akıllarına geldim de hapse atmaya götürdüler.

beni tutukladıklarından sonra kişiler bir rol ssi atsın, ticket açıp istek üzerine kendimi yasaklatacağım sözüm olsun.

sen bu sunucunun bittiğini düşünüyorsun ama SAMP'ın bittiğinin farkında bile değilsin, bu kadar sunucuyu düşünen adamlar olsaydınız elinizde silahla sunucuyu trollemek ve sadece pd/sd ile çatışmak yerine sunucuya katkıda bulunmak adına rol yapardınız, sunucu 500 kişi çektiği zamanda elinizde silah pd/sd ile çatışıyordunuz 50 kişi kaldığında da pd ile çatışıyorsunuz sunucuya gerçekten katkınız olduğunu düşünüyor musun da böyle bir konuda eleştiriyorsun herkesi? Sonuç olarak daha fazla polemiğe girmeyeceğim, bildiğinizi yapmaya devam edin.

samp bitti diyorsunuz ancak rinadan aktif sunucular var, gözlemliyorum, hiçbir zaman rina oyuncu aktifliği olarak başka sunuculardan geri kalmamıştı. sadece Türkçe sunuculardan bahsetmiyorum.

yine bir sürü laf sallamışsın, birliklerimiz oldu her türlü rolleri de yaptık. legal, illegal birlikler, ajanslar, hiç fark etmiyor. genel şekilde konuşup beni kötülemen bir şey değiştirmeyecek, asılsız şeyler bunlar. en sonunda ne olduğunu da arkadaş yukarıda açıklamış, suçsuz banlarla ve hileci damgalarıyla ticketlar ile başbaşa kaldık. rolcü değil bana hileci, dmci gibi ithamlarda bulunuyorsun, hileci ithamına karşın pb gelebilirsin, dmci ithamına karşın benimle bir kez role gel o önyargını da kırayım. yeter ki bazı şeyler kafanda netleşsin, ben de yazıyı daha fazla uzatmayacağım, yapacağımız bir şey yok. ne de olsa olan oldu, geç gelen adalet adalet midir sorusunu da sorduğumuzda ticketlarımızda; "haklıymışsınız fakat zaman aşımından dolayı ret." cevapları aldığımız oldu, gerçekten, yapacak hiçbir şey yok...

bu arada senin sandığından daha çok o olayların içinde bulunmuş biriyim yani sadece senin yaşadığın 1 olayı baz alarak yazmıyorum.
yazıyı düzenleyip eklemişsin bu kısmı, ne bileyim benim ne olaylar yaşadığımı nerden biliyorsun da konuşuyorsun ama önyargılı olmaya devam ediyorsun. bu bana bazı yetkililerin arkadaşlarımıza ticketlarda uyguladığı kibri hatırlatıyor, gerçekten büyük bir hayal kırıklığı sanırım bundan sonrası artık...
1