SD geri açılmalı bence pd kurallara hakim değil sd açılırsa sunucu bir nebze daha olsun düzelir
sd gelince pd kurallara hakim mi olacak ki? normalde polis bile olamayacak kişiler sunucu boş departman boş diye üst rütbelerde geziyor. ayrıca pdlerin yarısı zaten metro ve çoğu genellikle metro aktif olmadan kovalamaca bile yapmıyor. departman sanki bir devlet oluşumu değil de illegal oluşummuş gibi win almayacağını bildiği herhangi bir olaydan uzak duruyor genellikle.
metroda 1 sultan adam var yok oglum maks, nasil cogu metro 
hahayt, takıldıgın noktaya bak birader. po2 ve üstü direkt 250 zırh çekiyor, rütbelere fazla takılma.
50 kişilik sunucuda u kalmamış, bir şey kalmamış, illegal zaten yok. zırhı bile olmayan heriflere 250 ile gelecek kadar tuhafsınız ve bunu normal hâle getirmişsiniz. böyle dengesizlikler ve adaletsizlikler olduğu sürece polisler sunucuda tek başına kalmaya mahkumdur.
bakış açın farklı bunu değiştirmeni tavsiye ediyorum.
ben argüman sunuyorum, laf atmışsın ortada karşılık yok.
Trafiğe adam lazım lao pd ye gelin ne sd si bir de sunucu düzelecek
çok haklısın, söylediğimiz gibi; herkes üst rütbe kesildiğinden trafikte bile kimse kalmamış. bir olay olduğu zaman 250 zırh geliyor, direkt üst araması(onlara göre anaları babaları bile şüpheli şahıs). hiç kovalamaya gerek bile duymadan db kalkıyorlar, ondan sonra illegal rol yapmak polise sıkmak değildir lafları dönüyor. daha yeni polislerin forumda yazdıklarına şahit olduk; "hiç çatışma çıkmıyor, illegale destek olsun çatışmalar artsın", özetle, acayip tuhaf bir ikilem.
pd içerisinde belli bir kesim var, empati kuruyor, illegale hak veriyor. diğer bir kesim ise gözlerini yummuş, oyuna girip tek yaptıkları departman rolleri, arada bir devriye çıkarlar, eğer win alamayacağı bir durum varsa hiç siren yakmazlar 250 alınca kovalarlar kafasındalar. ooc kinlerini anlatmama bile gerek yok, daha yeni yaşanan bir olaydan dosya eki: