Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

wezi - Sutherland Bar

Başlatan Wezi, 03 Kasım 2024, 19:31:44
Okunma sayısı 3655 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Wezi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 19 Şubat 2025, 18:47
Toplam oynama: 110 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2025, 14:41
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
wezi - Sutherland Bar
« : 03 Kasım 2024, 19:31:44 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzun reddedilmesine sebep olacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz. Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: haftada 2 defa birer saat açarım. Ayda 8 defa açmış oluyorum ve bu istenen değerin üstünde. Büyük ihtimalle haftada 4 defaya kadar açtığım zamanlar da olur.

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10+ level olmalıdır): Marcus Sutherland
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) 1276.10, -1131.35, 23.82, 2.57
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya
İş yeri adı: Sutherland Bar
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): Bar
İş yeri interioru: Billiard Bar

Kişisel Bilgiler

İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:

IC: Monoton emeklilik hayatından sıkılan Marcus Sutherland bir işletme açmaya karar verir, market caddesinde satılık iş yeri dikkatini çeker. İşyerini kiralamak için görüşme gerçekleştirir ve işletmeyi açar, her barda olduğu gibi bir bar işletir. Alkollü ve alkolsüz seçenekler sunar. Kız kardeşini işletmesinde yarı zamanlı çalıştırır, eski iş arkadaşlarından ara sıra yardım alır.
Tek ücret girişte olacak insanların rahat bir şekilde eğlenip parayı sıkıntı etmeden vakit geçirmeleri ve dizaynda bulunan bilardo masalarında oyunlar çevirmesine olanak sağlanır.

OOC: Klasik bar işletmeciliği yaparım. Market caddesinde aktiflik sağlar rol çıkartırım. Özel günlerde v.s işyerini aktif tutar, sunucunun kalabalık olduğu günler insanların rol yapabileceği bir yer opsiyonu olarak sunarım.
İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: İnsanların gelip sosyal rp yapabileceği bölge olacak. Sıradan bir iş yerinde yapılabilecek şeyler farklı bir şey yok. Roller özenli ve derli toplu olur.

İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: İşyeri açıldığında market caddesi biraz daha aktif olur ve insanların birbirini görebilme şansı olur. Başka bir etkisi olmaz. Yukarıda da dediğim gibi özel günlerde açarım iş yerini.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, wezi; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: wezi - Sutherland Bar
« Yanıtla #1 : 09 Kasım 2024, 17:55:46 »