Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Noren_Hernandez - CarFix Ban.

Başlatan Alvoo, 05 Ekim 2024, 14:42:49
Okunma sayısı 1294 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alvoo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 18 Kasım 2024, 20:03
Toplam oynama: 143 gün, 8 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Kasım 2024, 00:29
Toplam oynama: 2 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Noren_Hernandez - CarFix Ban.
« : 05 Ekim 2024, 14:42:49 »
Merhabalar, öncelikle çok pişmanım ve çok özür diliyorum rollerime devam etmek istiyorum ihlalsiz hilesiz bir şekilde gerçekten tekrar tekrar pişmanlığımı dile getirmek istiyorum sizlerden çok özürdilerim banım açılınca rollerime güzelce devam edeceğim sizlere söz veriyorum.

eğer banım açılırsa; illegal rol yapmaya devam edeceğim hernandez diye bir ailemiz var onun başına geçip şehirde aktif bir şekilde rol yapacağım
Seviye: 25
Yasak No: #30224
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://hizliresim.com/p7vo1xp
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Car Fix
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Noren_Hernandez
Xia_Le_Claren

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Noren_Hernandez - CarFix Ban.
« Yanıtla #1 : 08 Ekim 2024, 16:01:48 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı Alvoo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 11 Ekim 2024, 10:15:31 »
NEDEN YASAKLANDIM: öncelikle çok pişmanım birdaha hile ile işim olmaz asla kullanmam. Pd rolün de motor ile pd den kaçıyordum motoruma sıkıyorlardı motorum hasar alıyordu hile üstünlüğü ile motor seyir halinde tamir ediyordum cleo sayesinde daha doğrusu birdaha da kullanmam zaten birisi video alıp admine attı ve banlandim sonuç olarak.

BANIM AÇILIRSA YAPACAĞIM ROLLER: Hernandez ailesinin başındayım illegal olarak ailemi yönetip rollerime hiçbir ihlal olmaksızın devam edeceğim aynı zaman da şirketimiz de vardı onu tekrardan açacağım araç alım satım ticaret yapacağım illegal olarak ta silah satışı falan yapacağım ama çoğunluk araç ev ticareti yapacağım her zamanki gibi ailemi yöneteceğim kardeşlerim ile onlar da beni bekliyorlar.

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 12 Ekim 2024, 14:26:46 »
Rol planınızı detaylandırmanız gerek.

Çevrimdışı Alvoo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 13 Ekim 2024, 11:24:30 »
Şehir de bir miktar param vardı araç alım satım yapacağım ticaret olacak ilk hedefim biraz daha para kazandıktan sonra şirket açacağım sonrasın da şirket büyüdüğü zaman filmler çıkartıp para kazanmaya devam edeceğim illegal olarak silah alım satım yapacağım ticaretlerim her iki yönde de olacak bu şekilde devam edeceğim, kardeşlerim şehir dışında onlara da ulaşıp şehire çağıracağım sonrasında ticaretimiz genişleyecek bir mekan tutacağız kendimize ve ticaret yapmaya devam edeceğiz bu şekilde devam edecek rolüm.

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 21 Ekim 2024, 10:51:56 »
BAN AFFI BAŞVURULARI
İlk kez yasaklanıyorsanız ve daha önce probationdan faydalanmadıysanız, ayrıca son 1 ay içerisinde yasaklanmadıysanız unban talebinde bulunabilirsiniz. Yan hesaplarınız, yasak sebebiniz ve unban başvurusuna yazdığınız her şey dikkate alınarak değerlendirilecektir.

Ban affı başvurunuz reddedilirse probation başvurunuzu ticket açarak aktif edebilirsiniz.

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?action=p;sayfa=unban