Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

unban

Başlatan Ronald_Litwinowicz, 05 Ekim 2024, 14:41:09
Okunma sayısı 1066 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Aralık 2024, 18:33
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Birlik: *** ***** *oyz
unban
« : 05 Ekim 2024, 14:41:09 »
merhaba, hile kullandığım için çok pişmanım rina ortamına gelmeyi çok istiyorum çok pişmanım hile kullanmayacağım temiz ve düzgün oynayacağım yeni birliğe girip rol ss kasarak birliğime yardım ve rol ortamını güzelleştiriceğime yemin ederim  bu hatanın tekrarı kattiyen olmaz rinayı severek oynuyordum hatamın farkındayım ve bundan dolayı sizdedn özür dileyip banımı açmanızı rica ediyorum teşekkürler
Seviye: 10
Yasak No: #30070
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: .
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: SilentAim
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: .

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: unban
« Yanıtla #1 : 08 Ekim 2024, 16:01:24 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 09 Ekim 2024, 17:15:43 »
Merhabalar, pd kovalamacasındaydım ve drive-by atıyordum ve nefsime yenilip silent aim kullandım  çok pişmanım bunun tekrarı olmayacağına emin olabilirsiniz rina oynamayı özledim tekrardan rinada oynamak istiyorum ve hile kullanmıyacağıma emin olabilirsiniz.

probation sayesinde banım açılır ise rinada yeni arkadaşlar yeni dostluklar edinip çete rolu yapmayı düşünüyorum yeni bir birlik açıp orda rol yapmayı ve onay alabilmek için görev yapmayı istiyorum uyuşturucu üretip uyuşturucu satmayı planlıyorum ve birliğime katkı sağlamak istiyorum.

İyi Günler.

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 10 Ekim 2024, 14:14:40 »
Rol planınızı detaylandırın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 15 Ekim 2024, 01:54:53 »
Merhabalar, pd kovalamacasındaydım ve drive-by atıyordum ve nefsime yenilip silent aim kullandım  çok pişmanım bunun tekrarı olmayacağına emin olabilirsiniz rina oynamayı özledim tekrardan rinada oynamak istiyorum ve hile kullanmıyacağıma emin olabilirsiniz.

probation sayesinde banım açılır ise rinada yeni arkadaşlar yeni dostluklar edinip çete rolu yapmayı düşünüyorum yeni bir birlik açıp orda rol yapmayı ve onay alabilmek için görev yapmayı istiyorum uyuşturucu üretip uyuşturucu satmayı planlıyorum ve birliğime katkı sağlamak istiyorum + olarak yeni bir bar kurup ağırlık legal ufak tefek illegal roller yapmayı planlıyorum barda rol ortamı sağlayıp rinanın rol kalitesini yükseltmeyi planlıyorum şehirde ün kazanıp herkezin sevgisini kazanmayı planlıyorum

İyi Günler.

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 21 Ekim 2024, 10:52:51 »
BAN AFFI BAŞVURULARI
İlk kez yasaklanıyorsanız ve daha önce probationdan faydalanmadıysanız, ayrıca son 1 ay içerisinde yasaklanmadıysanız unban talebinde bulunabilirsiniz. Yan hesaplarınız, yasak sebebiniz ve unban başvurusuna yazdığınız her şey dikkate alınarak değerlendirilecektir.

Ban affı başvurunuz reddedilirse probation başvurunuzu ticket açarak aktif edebilirsiniz.

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?action=p;sayfa=unban