Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hestia Beauchamp - hesap çalınması ile ban

Başlatan Juan, 05 Ekim 2024, 14:37:18
Okunma sayısı 1094 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Juan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 07 Kasım 2023, 19:31
Toplam oynama: 23 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 31 Ocak 2023, 18:02
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
Hestia Beauchamp - hesap çalınması ile ban
« : 05 Ekim 2024, 14:37:18 »
07/11/2023 tarihinden önce ben samp platformunda oynamayı bırakmıştım. GtaV`e geçiş yapmıştım. Sonrasından çoğu kişiler ile beraber benim hesabımda çalınıyor, isim değiştiriliyor ve hile açılıp ban yiyor.Şuan da GtaV platformunda oynamaya devam ediyorum fakat ban sebebi ile hiç bir oluşuma katılamıyorum.
Seviye: 18
Yasak No: [#26873]
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://hizliresim.com/csfyzre
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam hatalıydı.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: hile kullanımı
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Juan Monteiro
Owen Monteiro

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Hestia Beauchamp - hesap çalınması ile ban
« Yanıtla #1 : 08 Ekim 2024, 16:01:07 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı Juan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Kasım 2023, 19:31
Toplam oynama: 23 gün, 18 saat
Son giriş: 31 Ocak 2023, 18:02
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
« Yanıtla #2 : 12 Ekim 2024, 22:13:17 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.

* Ben yaklaşık olaydan 5 ay öncesinde Samp platformu bırakmıştım. Sonrasından GtaV`in açıldığını duıydum ve oraya geçiş yaptım. Bu süre zarfından Samptaki hesabım çalınıp ele geçirilmiş, oyundan hile açıp ban yemiş. Benim olay ile tamamen bir bilgim yoktu bende yaklaşık 2 ay önce fark edip başvuru tarihini bekledim.

- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

* Şuanda GtaV platformunda oyunu sürdürdüğümden kaynaklı Samp`a geçeceğimi pek düşünmüyorum. Sırf GtaV`de tamamen Legal olarak takıldığımdan dolayı hiç bir oluşuma giremiyorum, bundan dolayı banımı açtırmak istiyordum. GtaV patformunda ise yaptığım rol evli olup, LSPA`da görev almak isteyen bir aile birey rolü yapmaya çalışıyorum.

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 21 Ekim 2024, 10:51:18 »
BAN AFFI BAŞVURULARI
İlk kez yasaklanıyorsanız ve daha önce probationdan faydalanmadıysanız, ayrıca son 1 ay içerisinde yasaklanmadıysanız unban talebinde bulunabilirsiniz. Yan hesaplarınız, yasak sebebiniz ve unban başvurusuna yazdığınız her şey dikkate alınarak değerlendirilecektir.

Ban affı başvurunuz reddedilirse probation başvurunuzu ticket açarak aktif edebilirsiniz.

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?action=p;sayfa=unban