Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Niko_Lee - Hile Kullanımı:Sobeit

Başlatan necoco5252, 01 Ekim 2024, 22:07:33
Okunma sayısı 1221 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı necoco5252

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Niko Lee Lv.23
Köken: İngiliz
Son giriş: 12 Aralık 2024, 21:58
Toplam oynama: 41 gün, 8 saat
Birlik: ******* *VNG
Niko_Lee - Hile Kullanımı:Sobeit
« : 01 Ekim 2024, 22:07:33 »
Merhabalar,

04/04/2024 tarihinde hile olan arkadaşlarıma sürücülük yaptığım için banlandım. Banımın açılması için talepte bulunmak istiyorum.

İyi forumlar dilerim.
Seviye: 23
Yasak No: 28785
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: yok
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam hatalıydı.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile kullanımı
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Niko_Lee

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Niko_Lee - Hile Kullanımı:Sobeit
« Yanıtla #1 : 08 Ekim 2024, 15:59:42 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı necoco5252

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Niko Lee Lv.23
« Yanıtla #2 : 08 Ekim 2024, 23:23:01 »
Rina roleplay platformunda yasaklanma sebebim:

Uzun süre önce hesabımı çok yakın bir arkadaşım ile paylaşmıştım. Kendisi hesabımda vakit geçirmek istediğini söylemişti onu kırmayıp hesabı vermiştim bunun sonucunda hesabımda hile açıp beni yasaklatmıştı. Giriş çıkış logları duruyor mu bilmiyorum ama kontrol edebilirsiniz.

Yasağım kaldırılsa yapacağım rol planı:
Sunucu kuralları çerçevesinde illegal roller yapmayı planlıyorum; birlikler ile illegal roller yapmak, silah ticareti, araba hırsızlığı, uyuşturucu satımı vb. Bunların dışında sosyal rp de yapmayı planlıyorum; barlarda takılmak, arkadaş edinip dost rolleri bunun gibi roller yapmayı planlıyorum.

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 10 Ekim 2024, 14:14:59 »
Rol planınızı detaylandırın.

Çevrimdışı necoco5252

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Niko Lee Lv.23
« Yanıtla #4 : 13 Ekim 2024, 20:58:02 »
Eğer uzun zamandır Rina roleplay'a girmeyen arkadaşlarımı ikna edebilirsem illegal rol yapacağız. Kendimize bir sokak veya mahalle belirleyip rollerimize devam edeceğiz. İkna edemezsem tek kalacağım için legal olarak devam etmeyi planlıyorum. Legal oluşumlar arasından PD veya SD yi kendime daha yakın gördüğüm için onlara başvurmayı tercih ederim. Ama genel olarak illegal roller daha çok hoşuma gidiyor ama tek başıma illegalde sıkılacağıma eminim o yüzden arkadaşlarımı ikna ederim edemezsem legal oluşumlardan devam edeceğim.

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 21 Ekim 2024, 10:52:11 »
BAN AFFI BAŞVURULARI
İlk kez yasaklanıyorsanız ve daha önce probationdan faydalanmadıysanız, ayrıca son 1 ay içerisinde yasaklanmadıysanız unban talebinde bulunabilirsiniz. Yan hesaplarınız, yasak sebebiniz ve unban başvurusuna yazdığınız her şey dikkate alınarak değerlendirilecektir.

Ban affı başvurunuz reddedilirse probation başvurunuzu ticket açarak aktif edebilirsiniz.

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?action=p;sayfa=unban