Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Palmira Lichtenstein - Silah ruhsat başvurusu

Başlatan Bomonti, 01 Ekim 2024, 17:58:23
Okunma sayısı 1159 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bomonti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Palmira Lichtenstein - Silah ruhsat başvurusu
« : 01 Ekim 2024, 17:58:23 »

Judiciary of San Andreas — Silah Ruhsatı Başvurusu

KİŞİSEL BİLGİLER;
A01. Ad Soyad: Palmira Lichetnstein
A02. Doğum Tarihi: 09/03/2000
A03. Telefon Numarası: 1881011
A04. E-posta Adresi: [email protected]
A05. Ev Adresi: "1232, Flint County, US"
A06. Mesleğiniz: "Barmeid"
A07. Sağlık Raporu: https://hizliresim.com/tfh17kj
A08. Adli Sicil Kaydı: https://hizliresim.com/b35j5zz

BAŞVURU BİLGİLERİ;
A09. Silah Ruhsatı Lisansına Sahip Olma Nedeniniz: Ben, Palmira Lichtenstein, yirmi bir yaşında, bekâr ve bir çocuk annesiyim. Kızım ile birlikte 1232 numaralı, Flint County bölgesinde ki evde yaşıyoruz. Silah ruhsatı alma talebimi gerekçelendirmek üzere bu açıklama metnini sunuyorum. Son zamanlarda yaşanan güvenlik ihlalleri ve bölgemizde artan suç oranları nedeniyle ailemin ve benim güvenliğim konusunda ciddi endişelerim bulunmaktadır. Özellikle çocuğumun güvenliği benim için büyük önem taşımaktadır. Silah ruhsatı alarak kendimi ve ailemi koruma altına almak istiyorum. Bir kaç ay önce eşimden boşandığım ve bu nedenle evde çocuğumla birlikte yalnız kalmaktayım. Ayrıca, işim gereği gece geç saatlere kadar çalışmak zorunda kalabiliyorum. Bu durumlarda kendimi ve ailemi koruma ihtiyacım artmaktadır. Geçmişte yaşadığım bazı olumsuz deneyimler ve maruz kaldığım tehditler nedeniyle silah ruhsatı almanın benim ve ailemin güvenliği için önemli olduğunu düşünüyorum. Bu tehditlerin detayları hakkında gerekirse daha fazla bilgi sunabilirim. Silah ruhsatı almanın, hem şahsi hem de ailevi güvenliğimi sağlamak için en uygun çözüm olduğuna inanıyorum. Bu konuda gerekli tüm yasal yükümlülükleri yerine getireceğimi ve silah kullanımında her zaman dikkatli ve sorumlu davranacağıma söz verebilirim.
A10. Başvurunuzu Neden Onaylamalıyız: Kendimi ve çocuğumu korumak için bu ruhsata gerçekten ihtiycım olduğuna inanıyorum.
A11. Bir Silah Ruhsatı Lisansına Sahip Olmanın Hayatınızda Ne Değiştireceğini Düşünüyorsunuz: Bir silah sahibi olarak kendimi ve çocuğumu potansiyel tehditlerden koruma konusunda daha güvende hissedeceğim. Evde olası bir tehlike anında savunma yeteneğim artacak.

SİLAH BİLGİLERİ;
A12. Silah Modeli: Desert Eagle
A13. Silah Seri Numarası: N/A

Onaylamalar;
"Ben Palmira Lichetnstein bu form aracılığı ile silah ruhsatı sahipleri üzerindeki ayrıcalıkları, kısıtlamaları, hüküm ve koşulları okuduğumu, anladığımı herhangi bir ihmal veya ihlal sonucunda meydana gelecek yaptırımları, sahip olacağım lisans ile yapacağım her türlü eylemin sorumluluğunun bizzat şahsıma ait olduğunu ve verdiğim tüm bilgilerin doğruluğuyla birlikte kabul ettiğimi beyan ederim."

1
1