Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

genel sunucu durumu hakkında - illegal roller

Başlatan akatugrul, 17 Eylül 2024, 20:46:02
Okunma sayısı 3564 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bensuri79

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Kasım 2024, 22:25
Toplam oynama: 45 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Rus
Son giriş: 25 Ekim 2024, 23:49
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Himari Airi Lv.17
Köken: Japon
Son giriş: 21 Eylül 2024, 00:50
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: genel sunucu durumu hakkında - illegal roller
« Yanıtla #10 : 18 Eylül 2024, 15:10:49 »
Katılıyorum. Gücü olan illegal sadece pd dmlemeye oynuyor böyle sahada gördüğümüz harbi rol yapan çok az illegal var artık

Çevrimdışı kibir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ağustos 2024, 23:00
Toplam oynama: 38 gün, 2 saat
Son giriş: 27 Ocak 2025, 03:17
Toplam oynama: 3 gün, 19 saat
Son giriş: 27 Ocak 2025, 03:16
Toplam oynama: 7 gün, 5 saat
« Yanıtla #11 : 18 Eylül 2024, 16:07:22 »
beitreten olarak biz de bıraktık. bundan sonraki birliklere başarılar  :cheers:

Ama yine de mevcut birliklere destek verilmesi gerekiyor

Çevrimdışı Russela

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 18 Eylül 2024, 18:04:11 »
Herkes illegale sallamışta pd sd oyuncuları illegal birini yakaladıklarında ya kin tutuyor yada oyunda gereksiz atar, küfür ediyor sözde PD-SD içerisinde gruplaşma yasak ama gruplaşan gruplaşıp oyunculara kin tutuyorlar, illegal rol yapan neredeyse yok 5-10 illegal denk gelince %90 polise sıkıyoz, illegal bitmedide roller sarmiyo gibi geliyor.
1

Çevrimdışı akatugrull

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Nisan 2025, 23:18
Toplam oynama: 44 gün, 20 saat
« Yanıtla #13 : 18 Eylül 2024, 19:14:32 »
naber?  :cheers2:

Çevrimdışı yeterli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cliff Ethan Lv.22
Son giriş: 02 Eylül 2024, 20:14
Toplam oynama: 86 gün, 13 saat
Sophia Hill Lv.22
Son giriş: 22 Şubat 2024, 06:14
Toplam oynama: 7 gün, 12 saat
Diana Cook Lv.22
Son giriş: 22 Şubat 2024, 06:14
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: Rus
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 09:40
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
« Yanıtla #14 : 18 Eylül 2024, 19:48:32 »
Herkes illegale sallamışta pd sd oyuncuları illegal birini yakaladıklarında ya kin tutuyor yada oyunda gereksiz atar, küfür ediyor sözde PD-SD içerisinde gruplaşma yasak ama gruplaşan gruplaşıp oyunculara kin tutuyorlar, illegal rol yapan neredeyse yok 5-10 illegal denk gelince %90 polise sıkıyoz, illegal bitmedide roller sarmiyo gibi geliyor.
Rol olarak sadece illegal rollere değil, tüm rollere önem verilip değerli hâle getirilmesi gerekiyor.

Şu iletisini alıntıladığım arkadaşa gelecek olursak. İllegale "sallayan" kimseyi konuda göremedim ama gerçekten varsa bilemiyorum. Tekrar kontrol ederim. Yani şu son birkaç aydır durum nasıl bilmiyorum ama uzun süre legal oluşumun içinde bulundum ve öyle tutukladığı kişiye durduk yere küfür edeni görmedim. Asıl tutuklanan kişiler, tutuklandığı için sadece rolde değil kinini OOC'ye taşıyor. Tutuklanan 10 kişinin 9'u tutuklayan kişinin gelecekteki çocuğuna, eşine, içtiği suyun son damlasına kadar küfür ediyor. Ve bu küfürleri IC chatten yazsalar bile kimin OOC'de kinlendiği çok rahat bir şekilde belli oluyor. "Aa, rol yaptık!" diyoruz bi' bakıyoruz evin kordinatlarını iletiyle atmışlar, biri çıkıyor 60 dakika yedi diye anamım babamın TC'sini yayacağını söylüyor(anamdanbabamdanneistiyon?). Gruplaşma sunucunun veya legal oluşumların suçu değil. Farkına varılır ve kanıtlanırsa tabii ki işlemleri yapılır. Onun dışında her toplandığınızda, 5-10 kişi olsanız bile %90 polislere sıkarsanız tabii ki "İllegal rol yapan neredeyse yok." olur. Rol yapılabilmesinin en büyük etkeni oyunculardır.

Şunu da sonradan ekleyeyim dedim. Gruplaşıp illegale sallama muhabbeti yüksek ihtimal oyuncuların sunucuyu PVP sunucusuna çevirmesi. Sorsan çoğunluğu DM için duruyor. Eskiden bu tür insanlar çoğunlukta değildi.

Çevrimdışı Russela

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 18 Eylül 2024, 20:25:52 »
Rol olarak sadece illegal rollere değil, tüm rollere önem verilip değerli hâle getirilmesi gerekiyor.

Şu iletisini alıntıladığım arkadaşa gelecek olursak. İllegale "sallayan" kimseyi konuda göremedim ama gerçekten varsa bilemiyorum. Tekrar kontrol ederim. Yani şu son birkaç aydır durum nasıl bilmiyorum ama uzun süre legal oluşumun içinde bulundum ve öyle tutukladığı kişiye durduk yere küfür edeni görmedim. Asıl tutuklanan kişiler, tutuklandığı için sadece rolde değil kinini OOC'ye taşıyor. Tutuklanan 10 kişinin 9'u tutuklayan kişinin gelecekteki çocuğuna, eşine, içtiği suyun son damlasına kadar küfür ediyor. Ve bu küfürleri IC chatten yazsalar bile kimin OOC'de kinlendiği çok rahat bir şekilde belli oluyor. "Aa, rol yaptık!" diyoruz bi' bakıyoruz evin kordinatlarını iletiyle atmışlar, biri çıkıyor 60 dakika yedi diye anamım babamın TC'sini yayacağını söylüyor(anamdanbabamdanneistiyon?). Gruplaşma sunucunun veya legal oluşumların suçu değil. Farkına varılır ve kanıtlanırsa tabii ki işlemleri yapılır. Onun dışında her toplandığınızda, 5-10 kişi olsanız bile %90 polislere sıkarsanız tabii ki "İllegal rol yapan neredeyse yok." olur. Rol yapılabilmesinin en büyük etkeni oyunculardır.

Şunu da sonradan ekleyeyim dedim. Gruplaşıp illegale sallama muhabbeti yüksek ihtimal oyuncuların sunucuyu PVP sunucusuna çevirmesi. Sorsan çoğunluğu DM için duruyor. Eskiden bu tür insanlar çoğunlukta değildi.
Demek istediğim zaten IC rollerin OOC çekilip illegal/legal farketmeksizin iki tarafında dediklerini yapması, dediklerinde haklısın.

Çevrimdışı blanq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 14 Nisan 2025, 22:20
Toplam oynama: 278 gün, 10 saat
Son giriş: 04 Ocak 2025, 12:35
Toplam oynama: 181 gün, 10 saat
Birlik: ***XNG
Köken: Polonyalı
Son giriş: 03 Ocak 2025, 23:22
Toplam oynama: 15 gün, 10 saat
Son giriş: 15 Şubat 2025, 11:48
Toplam oynama: 30 gün, 6 saat
Birlik: ****** *ews
Son giriş: 03 Ocak 2025, 23:28
Toplam oynama: 10 gün, 18 saat
« Yanıtla #16 : 18 Eylül 2024, 22:08:05 »
Denilecek gram söz yok, 8 sayfalık argem ne cevap alındı ne de okundu direkt sildiler., sunucu sahipleri bu konunun farkında fakat gram kâle almıyorlar. Bizi ilgilendirmez. Eskisi gibi içerik çıkmayacağının onlarda farkında, eğerki düzelirse, en iyisi bile çıkar. Rage MP bakın siz cebinize beş kuruş para falan girer. Devam :dislike:
1
1

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #17 : 18 Eylül 2024, 23:18:12 »
Yıl 2024, SAMP 2020'de zirvedeydi. Suçu insanlara atarak azalan oyuncu sayılarını sunucu yönetimlerine bağlamayın lütfen. Güncellemeler 2019-2020'ye az oranla azalmış olabilir ancak elimizden geleni SA-MP için hâla yapıyoruz. Getirilebilecek, mantıklı sistemleri GTA 5'den buraya uyarlıyoruz. SA-MP üzerinde şu anda büyük sunucuların artık ortalama sayıları belli, diğer bot sunucularla karıştırmayın ve ilizyonlara aldanmayın. Onları topluluklardan bile saymıyoruz. MTA'da da azalan oyuncu sayısı SA-MP'tan farksız. Az çok inceleyen görür. Şu GTA:SA topluluğunda platformunda bir avuç insan kaldık ancak hâla iyi geçinemiyoruz ve birbirimize AR&GE üzerinden laf atıyoruz üstteki arkadaş gibi tuhaf. AR&GE'ler okunur ancak cevap verilmesi zorunda değildir, art niyet ve kötüleme sezildiği an konu tamamen kaldırılır. AR&GE'yi açan arkadaşta resmen, beni birlik moderatörü yapın sunucuya oyuncu getireyim demiş. Ben ortada bir AR&GE göremedim.
3