Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

genel sunucu durumu hakkında - illegal roller

Başlatan akatugrul, 17 Eylül 2024, 20:46:02
Okunma sayısı 3570 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akatugrul

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Ocak 2025, 11:11
Toplam oynama: 14 gün, 16 saat
Regan Weiron Lv.19
Son giriş: 16 Ocak 2025, 16:00
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
genel sunucu durumu hakkında - illegal roller
« : 17 Eylül 2024, 20:46:02 »
öncelikle kısa konuya gireceğim, sunucunun durumu ortada artık 50-100 çeker oldu illegal birlikler ölmüş durumda 2-3 tane var onlarda faaliyet yapmıyor, veya rol yapan kişiye de destek sağlanmıyor, silah uyuşturucu para, rol imkanı için destekler kısacası sunucuda ilk illegal birliğimi açtığımda söylemiştim illegal birliklerini toplayıp bir yerde etkinlik yapmak rol imkanı sağlamak falan ancak çok fazla bm adminleri ilgilenmedi benimle, sunucuda illegal rollere önem verilmedi lspd için artık kod-0 sadece dm atanlar için çalışıyor, bu konuyu bir çok lspd ve illegal birlik rolü yapan insanlarla konuştum ve hepsi bu konuyu destekliyor, illegal birliklere destek sağlanmalı (para, silah, mekan, uyuşturucu) gibi rol yapmayı etkileyen şeyler, hood onayları sayfaları düşürülmeli, uyuşturucu rolleri kaliteli yapan birliklere onay verilmeli (50 sayfa) yapınca verilen uyuşturucu rolleri artık hayal olmakta, sunucuda illegal birlikler orta da gerektiğinde bmlerin toplu rol ortamları düzenlemesi gerekiyor, sunucuda sadece şu anda rol yapan bi ben birde "Revolution Racing Team - Düzeni boz!" birlik rollerini yapıyor onlar bile 4-5 gündür salmış durumda roller bitiyor kısacası bunu önlemek lazım, sunucu durumu ortada... birlik modluğunu dahi üslenip bunu düzeltebilirim ancak koşullar ortada, bu durumu bütün herkesin destekleyeceğini inanıyorum... teşekürler.

Çevrimdışı akatugrul

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regan Weiron Lv.19
Ynt: genel sunucu durumu hakkında - illagel roller
« Yanıtla #1 : 17 Eylül 2024, 20:46:17 »
birliklerin son durumu: https://prnt.sc/u-LWe9NZfrUw

Çevrimdışı eyuphaπ®

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 17 Eylül 2024, 20:50:44 »
卍-991
Katılıyorum.

Çevrimdışı akatugrull

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Nisan 2025, 23:18
Toplam oynama: 44 gün, 20 saat
« Yanıtla #3 : 17 Eylül 2024, 20:52:07 »
diyecek bir şey yok, sunucu durumu ortada önem verilmeli bu konuya

Çevrimdışı berkayss991

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rylee Tyloun Lv.14
Son giriş: 13 Ocak 2025, 21:20
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Son giriş: 13 Ocak 2025, 21:22
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
Pamela Morsy Lv.14
Köken: İtalyan
Son giriş: 08 Ocak 2025, 19:13
Toplam oynama: 1 gün, 5 saat
Alvin Cyrus Lv.14
Son giriş: 28 Ocak 2025, 16:07
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
« Yanıtla #4 : 17 Eylül 2024, 20:53:13 »
diyecek bir şey yok, sunucu durumu ortada önem verilmeli bu konuya

Çevrimdışı src

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Aralık 2024, 23:20
Toplam oynama: 16 gün, 23 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 09 Kasım 2024, 19:45
Toplam oynama: 101 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Kasım 2024, 02:01
Toplam oynama: 3 gün, 17 saat
Son giriş: 03 Kasım 2024, 02:11
Köken: Japon
Son giriş: 03 Kasım 2024, 02:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
« Yanıtla #5 : 17 Eylül 2024, 20:56:47 »
İllegal roller eskisi gibi değil, eskiden illegal rol çok yaptım. Çok birlik kapatıp açtık, çok onay aldık fakat illegal yavaş yavaş bittiği için legal rol yapmaya başladım. illegal rol bitince insanlar farklı şeylere yöneliyor ki legal rol yapan insanların yarısı da böyle. illegale artık herhangi bir destek yok, birlik moderatörleriyle alakalı mı bilmiyorum ama birliklere eskiden de çok destek sağlanmıyordu galiba hala öyle. illegallerin sunucuda biraz elinden tutulması gerekiyor çünkü legal olan birlikler (lspd, lssd) her türlü şekilde daha üstün oluyor ve illegallerin oynamaya hali, gücü kalmıyor. İllegaller tekrar canlansa sunucu biraz daha çekmeye başlar gibime geliyor. Aktif oyuncu sayısı artık max 150-200 oluyor. Eskisi gibi değil. İllegal birliklerine yardım, onay için olan sayıların düşürülmesi güzel olabilir. Hood onay sahibi olan birliklerin mekanlarında çok bir aktiflik de görülmüyor, yeni güncellemeler ve yeni sistemlerde güzel olabilir. Etkinlikler, çekilişler gerekiyor.

Çevrimdışı BurakFROSTY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Laura Lenora Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 14 Ocak 2025, 23:00
Toplam oynama: 47 gün, 9 saat
Köken: Alman
Son giriş: 15 Ocak 2025, 00:16
Toplam oynama: 71 gün, 9 saat
Kevin Irwin Lv.24
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 18:35
Toplam oynama: 1 gün, 5 saat
Son giriş: 15 Ocak 2025, 00:15
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Son giriş: 15 Ocak 2025, 00:14
Toplam oynama: 1 gün, 3 saat
« Yanıtla #6 : 17 Eylül 2024, 21:30:38 »
Aynen.

Çevrimdışı SakuraTanaka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2025, 20:29
Toplam oynama: 201 gün, 15 saat
Son giriş: 16 Aralık 2024, 14:48
Toplam oynama: 27 gün, 16 saat
Son giriş: 18 Ağustos 2024, 00:37
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
Ynt: genel sunucu durumu hakkında - illegal roller
« Yanıtla #7 : 17 Eylül 2024, 22:51:27 »
Bir kere bu bir hayal - https://prnt.sc/j9ZQow1Pvmqi

bunu geçelim.

2. emek olmadan yemek olmaz, bmler zaten sunucu birlikleri ile ilgili görev vermek ve yaptıklarını takip etmekten sorumludur. Onlar sana olanak, görev sağlayarak zaten istediklerini yerine getiriyor. Geçtim.

3. Sunucu gidişatında sadece şahsileştirilmiş roller var. Eskiden de böyleydi, grup grup oluşup birlik yönetenler illegalde ilerliyordu.

4. kod 0 falan demişsin, polislere dm atılıyor demişsin. Yani bunu sen de yapıyorsun, rol mol yapıyorum diyorsunda birliklerin 3 de ikisi kapanıyor, rol yapan adam kural ihlali yapmaz.

bil bakalım burada neler var?
aynı zamanda birlik tanıtımına paylaştığın görsel eğer rol yapıyorum diyip yaptığın rol bundan ibaretse.
https://prnt.sc/NUK7UeMZI0JE
doğru bir seçim değil.

yani polis karşı aynı şekilde kolaylık olsun diye bu şekilde konu açman biraz şaşırtıcı(zırh alabilelim, silah sağlayabilelim konusu). Sunucu için herkes bir öneri yapıyor ama herkes sadece şunu diyor "bmler katkı sağlamlı, illegale bir şeyler yapmalı"
öner, önerde yapsın adamlar her şeyi onlardan beklemen biraz komik, hadi onların bir şey yapmasını beklerken sen de bir şeyler üretki katkın olsun(bu şekilde arge açarak değil). Sunucuya katkı gösteren herkes bir şeylerin olduğunu görebiliyor(biz de çok öneri yaptık ve yapıldı.).

özet geçeyim, kafan karışır senin. Yapsınlar değil, önereceksin onlarda not alacak. Emir kipiyle bir yere varamazsın. O kadar bm toplantısı yapıldı, yapıyorlar. Önermek yerine insanlarla dalga geçiyorsun, o bm toplantısı senin için yapılıyor, onlar için değil.

Önerini ya da 991 gibi kuruluşunun desteklediklerini desteklemiyorum, önerinin hiçbir şekilde kullancıya fayda edecek bir yönü yok, geliştirmeli ve ARGE güzel bir şekilde kullanmalısın zayıf.

Çevrimdışı 1Er

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 22 Ekim 2024, 20:04
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
« Yanıtla #8 : 18 Eylül 2024, 00:09:05 »

Çevrimdışı akatugrul

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regan Weiron Lv.19
« Yanıtla #9 : 18 Eylül 2024, 07:28:53 »
Spoiler:
Bir kere bu bir hayal - https://prnt.sc/j9ZQow1Pvmqi

bunu geçelim.

2. emek olmadan yemek olmaz, bmler zaten sunucu birlikleri ile ilgili görev vermek ve yaptıklarını takip etmekten sorumludur. Onlar sana olanak, görev sağlayarak zaten istediklerini yerine getiriyor. Geçtim.

3. Sunucu gidişatında sadece şahsileştirilmiş roller var. Eskiden de böyleydi, grup grup oluşup birlik yönetenler illegalde ilerliyordu.

4. kod 0 falan demişsin, polislere dm atılıyor demişsin. Yani bunu sen de yapıyorsun, rol mol yapıyorum diyorsunda birliklerin 3 de ikisi kapanıyor, rol yapan adam kural ihlali yapmaz.

bil bakalım burada neler var?
aynı zamanda birlik tanıtımına paylaştığın görsel eğer rol yapıyorum diyip yaptığın rol bundan ibaretse.
https://prnt.sc/NUK7UeMZI0JE
doğru bir seçim değil.

yani polis karşı aynı şekilde kolaylık olsun diye bu şekilde konu açman biraz şaşırtıcı(zırh alabilelim, silah sağlayabilelim konusu). Sunucu için herkes bir öneri yapıyor ama herkes sadece şunu diyor "bmler katkı sağlamlı, illegale bir şeyler yapmalı"
öner, önerde yapsın adamlar her şeyi onlardan beklemen biraz komik, hadi onların bir şey yapmasını beklerken sen de bir şeyler üretki katkın olsun(bu şekilde arge açarak değil). Sunucuya katkı gösteren herkes bir şeylerin olduğunu görebiliyor(biz de çok öneri yaptık ve yapıldı.).

özet geçeyim, kafan karışır senin. Yapsınlar değil, önereceksin onlarda not alacak. Emir kipiyle bir yere varamazsın. O kadar bm toplantısı yapıldı, yapıyorlar. Önermek yerine insanlarla dalga geçiyorsun, o bm toplantısı senin için yapılıyor, onlar için değil.

Önerini ya da 991 gibi kuruluşunun desteklediklerini desteklemiyorum, önerinin hiçbir şekilde kullancıya fayda edecek bir yönü yok, geliştirmeli ve ARGE güzel bir şekilde kullanmalısın zayıf.

Dediğin şey normal ama sunucu 50 çekiyor ise bu yapılmalı