Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ekonomi ve Meslekler

Başlatan marazali46, 22 Ağustos 2024, 18:24:23
Okunma sayısı 1653 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı marazali46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alberto Cool Lv.13
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Ağustos 2024, 19:11
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Ekonomi ve Meslekler
« : 22 Ağustos 2024, 18:24:23 »
Selamlar, yaklaşık dört yıldan beri bu sunucuda oynuyorum. İlk başladığım zamanlarda ekonomi aşırı iyiydi. Meslek yapıp malını mülkünü alabiliyordun. Fakat günümüzde ki sunucu ekonomisine bakacak olursak, meslek yaparak malınızı mülkünüzü almak gerçekten imkansız. Fiyatların aşırı derecede tavan yapılmasına rağmen, hiçbir mesleğin kazanç miktarında bir gram artış olmadı. Bu yüzden şuan da oyuncuların çoğu parasız pulsuz oyundan soğumuş durumda. Fiyatların artmasıyla beraber mesleklerin kazandırdığı para da artmalı bence. Umarım bu önerim dikkate alınır.

Çevrimdışı !Sensizh!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Ekim 2024, 20:33
Toplam oynama: 20 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Ekonomi ve Meslekler
« Yanıtla #1 : 26 Ağustos 2024, 02:57:48 »
destekliyorum zaten sunucuda insan kalmadı ama heranın çözemeyeceği bir şey değil. meslekler konusunda ise yeni türlü türlü meslekler gelebilir gelmiyorsa da şimdiki meslekler iyileştirilebilir DESTEKLİYORUM

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Ekonomi ve Meslekler
« Yanıtla #2 : 16 Aralık 2024, 22:37:29 »
Geçen günlerde araçların fiyatları düşürüldü. Evler ise hemen hemen aynı fiyatlarda. Ek bir değişiklik düşünmüyoruz.