Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Otobüs mesleği seviye gereksinimi

Başlatan kruize!, 18 Ağustos 2024, 17:51:40
Okunma sayısı 2617 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Otobüs mesleği seviye gereksinimi
« Yanıtla #10 : 22 Ağustos 2024, 18:05:17 »
Harbiden artık para kasmıyoruz oyundan soğuyoruz balıktan kastığımız 20k ile kumara giriyoruz onlada batıp sinir krizi geçiyoruz lütfen yetkililer veya hera bu duruma baksınlar Destekliyorum

Çevrimdışı hzbekoooxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 22 Ağustos 2024, 18:09:45 »
Rinadaki şeyler artık eskisi gibi değil her ay fiyatlar piyasa artıyor grottiye araç zor geliyor + olarak tabiki oyundaki oyuncular emek vermeli fakat zaten 15 level olasıya kadar bir oyuncunun canı çıkıyor bunu daha çok zorlaştırmaya gerek yok bence gerekli ve ilgilenilmesi gereken bir konu rina oyuncularının sesinin duyulması lazım özellikle hera tarafından

Çevrimdışı bersheys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Kasım 2024, 13:42
Toplam oynama: 213 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Kasım 2024, 20:13
Toplam oynama: 8 gün, 11 saat
« Yanıtla #12 : 03 Eylül 2024, 15:33:43 »
Harbiden artık para kasmıyoruz oyundan soğuyoruz balıktan kastığımız 20k ile kumara giriyoruz onlada batıp sinir krizi geçiyoruz lütfen yetkililer veya hera bu duruma baksınlar Destekliyorum

kumarsız da kazanabilirsin, kısa vadede para kazanmak o kadar önemli degil ki git taksi yap, rollere gir. Boş boş balık tutup sıkıldıkça kazanamazsın zaten. Para o kadar önemli degil, git vadeye yatır parayı en kötü.

Çevrimdışı bersheys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Kasım 2024, 13:42
Toplam oynama: 213 gün, 9 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Kasım 2024, 20:13
Toplam oynama: 8 gün, 11 saat
« Yanıtla #13 : 03 Eylül 2024, 15:36:10 »
Zamanında tırcılık yapabilmek için sadece çimento yaptığım zamanları hatırlıyorum. Bence diğer meslekleri deneyebilirsiniz. Ayrıca her yerde otobüs görmek çok sıkıcı, kimse kurallara uygun sürmüyor zaten. Bu araçlar da ağır tonajlı olduğunda daha zor oluyor trafikte kalmak. Böyle bir kural geldiğini bilmiyordum ama gelmesini doğru buluyorum.

Argeyi desteklemedim.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: