Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Son vedam, kendinize iyi bakın...

Başlatan takasi, 12 Ekim 2018, 03:06:14
Okunma sayısı 2851 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Muhammed

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Temmuz 2023, 20:00
Toplam oynama: 147 gün, 8 saat
Steven Elvis Lv.20
Son giriş: 21 Şubat 2023, 22:47
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Son vedam, kendinize iyi bakın...
« Yanıtla #30 : 13 Ekim 2018, 11:53:16 »
 Ruslan Doğru diyiyor.........Klavye delikanlısımısın sen ? yaşın kadar konuşursan çok iyi de, en azından Ruslan tek başına 15 kişiye saldırıyor senin gibi 15 kişi bir kişiye saldırmıyorki ?

Çevrimdışı Muhammed

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Temmuz 2023, 20:00
Toplam oynama: 147 gün, 8 saat
Steven Elvis Lv.20
Son giriş: 21 Şubat 2023, 22:47
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #31 : 13 Ekim 2018, 11:53:57 »
lan amına koyduğum siktir git artık son vedam son vedam diye 30 yıldır gidiceksin siktir git lan
U lan soner çok konuşma 30 yıldır adam yok lan sen adammısın ?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #32 : 13 Ekim 2018, 11:57:23 »
Bu gidişle  iyi rol yapan oyunu bilen kalmiyacakki ,Eskisi gibi değilki oyun adamlar gelen gidene sıkıyor ,araç sürüyor ,oyunda adamlara bela arayıp küfür ediyor bundan zevk alıyor bu yaptığını rol sanıyor ,oyunda adama selam veriyorsun gelip sana sen kimsin diyip küfürleri saydırıyor oyunda böyle sorunlular oldukça ,Oyunda rol yapacak kimse kalmayacakki ,oyunu eskisi gibi anlam kazandırmıyor , seni tanımıyorum ama iyi rol yapan birine benziyorsun ,hayatında başarılar.
kendini yazman komik

Sizi yazınca havlayacağınızı bildiğim için genel yazıyorum tabi genelin ne olduğu bilmediğiniz için gene havlıyorsunuz.  (Sizi yazarsam adamlar oyundan soğur böyle adamlar bu sunucuda ne arıyor diye ,Siz komikliğe devam edin )
asokdmfksjadjnlasmödkfşasdjoıklmaşösdfnkljosmşdöfaskjıldmşöfalknm bu daha da komik yalnız, biraz daha devam edersen gülmekten cidden ölecem
şey videonu unutamyıorum "Rina Roleplay((Ruslan)) Abi kardeş düşmanlara karşı çatışmadayız.
"
üaplsdfıjuasonkmdlfsajkodlmfşasödkjfmasldaskjnlm particilere ak sıkıp sürekli kaçmak ne ya pğağoksmdfıoajnıkmodflawksıkjhdlnmfaskjnfmasşödfakljnm muhteşem rolcü ruslan abi ve kız kardeşi partici genç çocukları ak ile tarıyor ve sanchez'in sürücü koltuğuna binip akyi saklıyor, idlewood civarında dolaşıyor çünkü gByİi kuralı var homie!
https://i.hizliresim.com/3zzoNr.png
https://i.hizliresim.com/RDD3Xa.png
https://i.hizliresim.com/pnnPRq.png
https://i.hizliresim.com/NDDE5Y.png
Ben size tek başıma saldırıyordum değilmi . arkasına almış 10 kişi parti verdiği yerde bana saldırıyor ne cesaret  be helal olsun tabi,Ama ne mutlu bana  Marcelo Mob gelip alayını dağıtıyor  mermilere dayanamayıp kaçan arkadaşlarada helal olsun, bana  10 kişiye yakın saldırıyorsunuz Marcolo Mob gelince biri orda kalmıyor bir tane cesaretli arkadaşınız varmış Deagle ile tarıyor diğer korkaklar araçlarına kaçıyor mermileri görünce hızlarıda artıyor nerden geliyorsa o hız artık ,

pakslvgdpljkamöşfdkjnoalmdöa ulan gerizekalı 10 kişiye atar yapan sensin, bunun dışında silahlardan mermiler geliyor doğal olarak kaçma rolü yapacağız, hani 'roleplay' yapıyoruz burada, anlamayacağının zaten farkındayım yine de anlatayım sana, burada gerçek hayat oyunu oynuyoruz, gerçek hayatta olan etkişimlere de ayak uydurmamız gerek, yani senin gibi oyun bu zaten durayım, rol karakterleri kaçtı diye oocden dalga geçmelik bi olay değil bu
yalnız çok komik adamsın pğalsdfaslöşjoıksamlödaskjdmlöş adam mı pardon, senden adam olmaz ploasğdpoıfjkasmölsadkljmasöş

Alıntı
Deagle ile tarıyor diğer korkaklar araçlarına kaçıyor mermileri görünce hızlarıda artıyor nerden geliyorsa o hız artık ,
ama şu aşırı komik yaOPASDJOIKMFŞASLÖDKASMŞDÖASDKLJFASMŞÖDASKLJDMFŞAÖSKDFAJKISNLMDFŞÖASEJKINMLFŞPĞOLSDKPOJIJAKSFDSADJIHFKNLMADJIKNFSALMODASKDJNLMASŞKDJANLMD

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #33 : 13 Ekim 2018, 11:58:01 »
Ruslan Doğru diyiyor.........Klavye delikanlısımısın sen ? yaşın kadar konuşursan çok iyi de, en azından Ruslan tek başına 15 kişiye saldırıyor senin gibi 15 kişi bir kişiye saldırmıyorki ?
aopksfmddasjnıkdomlajıhkbndlfsmadfkjasnlmdfaskjbdnamlp rol karakterinizi niye oocye yansıtıyosunuz ki siz allahın öküzleri ploasğdjofnhsakmldömaskjnflmasödfaskjnlmdş

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Haziran 2022, 18:18
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
« Yanıtla #34 : 13 Ekim 2018, 11:59:24 »
GÜLERSEM ÇARPILIRIM ASDÇÖFMNSADSAÖFNSMDÖNFDMSAÖÇFNSDAÖ

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #35 : 13 Ekim 2018, 11:59:32 »
şu platformda en garip olayı burada gördüm
herif icde silah sıkabildiği için oocden atar yapıyor "adam mısın" asğpoüdpjpfaouımklösdfbkjnıalsmdfaksjnldmlş olm çok komiksiniz ya, seviyorum sizi aplsğdplgkjafmşasjbknılfmaskdjhfnlasmdjfkjahnlm leyonard alaonso sakallı japon üğplapskldnjfmasödsjfkbnaslmdfasjkhdnlmaşsdaskjhbfdanslmşö

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Haziran 2022, 18:18
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
« Yanıtla #36 : 13 Ekim 2018, 12:00:43 »
şu platformda en garip olayı burada gördüm
herif icde silah sıkabildiği için oocden atar yapıyor "adam mısın" asğpoüdpjpfaouımklösdfbkjnıalsmdfaksjnldmlş olm çok komiksiniz ya, seviyorum sizi aplsğdplgkjafmşasjbknılfmaskdjhfnlasmdjfkjahnlm leyonard alaonso sakallı japon üğplapskldnjfmasödsjfkbnaslmdfasjkhdnlmaşsdaskjhbfdanslmşö
ASDFÇÖMASDÖÇFMÇASDF

Çevrimdışı archhell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Ocak 2025, 23:33
Toplam oynama: 230 gün, 19 saat
Son giriş: 24 Ocak 2023, 00:50
Toplam oynama: 4 gün, 7 saat
Son giriş: 14 Ocak 2023, 21:41
Toplam oynama: 9 gün, 2 saat
« Yanıtla #37 : 13 Ekim 2018, 12:03:01 »
Bu gidişle  iyi rol yapan oyunu bilen kalmiyacakki ,Eskisi gibi değilki oyun adamlar gelen gidene sıkıyor ,araç sürüyor ,oyunda adamlara bela arayıp küfür ediyor bundan zevk alıyor bu yaptığını rol sanıyor ,oyunda adama selam veriyorsun gelip sana sen kimsin diyip küfürleri saydırıyor oyunda böyle sorunlular oldukça ,Oyunda rol yapacak kimse kalmayacakki ,oyunu eskisi gibi anlam kazandırmıyor , seni tanımıyorum ama iyi rol yapan birine benziyorsun ,hayatında başarılar.
kendini yazman komik

Sizi yazınca havlayacağınızı bildiğim için genel yazıyorum tabi genelin ne olduğu bilmediğiniz için gene havlıyorsunuz.  (Sizi yazarsam adamlar oyundan soğur böyle adamlar bu sunucuda ne arıyor diye ,Siz komikliğe devam edin )
asokdmfksjadjnlasmödkfşasdjoıklmaşösdfnkljosmşdöfaskjıldmşöfalknm bu daha da komik yalnız, biraz daha devam edersen gülmekten cidden ölecem
şey videonu unutamyıorum "Rina Roleplay((Ruslan)) Abi kardeş düşmanlara karşı çatışmadayız.
"
üaplsdfıjuasonkmdlfsajkodlmfşasödkjfmasldaskjnlm particilere ak sıkıp sürekli kaçmak ne ya pğağoksmdfıoajnıkmodflawksıkjhdlnmfaskjnfmasşödfakljnm muhteşem rolcü ruslan abi ve kız kardeşi partici genç çocukları ak ile tarıyor ve sanchez'in sürücü koltuğuna binip akyi saklıyor, idlewood civarında dolaşıyor çünkü gByİi kuralı var homie!
Ben size tek başıma saldırıyordum değilmi . arkasına almış 10 kişi parti verdiği yerde bana saldırıyor ne cesaret  be helal olsun tabi,Ama ne mutlu bana  Marcelo Mob gelip alayını dağıtıyor  mermilere dayanamayıp kaçan arkadaşlarada helal olsun, bana  10 kişiye yakın saldırıyorsunuz Marcolo Mob gelince biri orda kalmıyor bir tane cesaretli arkadaşınız varmış Deagle ile tarıyor diğer korkaklar araçlarına kaçıyor mermileri görünce hızlarıda artıyor nerden geliyorsa o hız artık ,

pakslvgdpljkamöşfdkjnoalmdöa ulan gerizekalı 10 kişiye atar yapan sensin, bunun dışında silahlardan mermiler geliyor doğal olarak kaçma rolü yapacağız, hani 'roleplay' yapıyoruz burada, anlamayacağının zaten farkındayım yine de anlatayım sana, burada gerçek hayat oyunu oynuyoruz, gerçek hayatta olan etkişimlere de ayak uydurmamız gerek, yani senin gibi oyun bu zaten durayım, rol karakterleri kaçtı diye oocden dalga geçmelik bi olay değil bu
yalnız çok komik adamsın pğalsdfaslöşjoıksamlödaskjdmlöş adam mı pardon, senden adam olmaz ploasğdpoıfjkasmölsadkljmasöş

Alıntı
Deagle ile tarıyor diğer korkaklar araçlarına kaçıyor mermileri görünce hızlarıda artıyor nerden geliyorsa o hız artık ,
ama şu aşırı komik yaOPASDJOIKMFŞASLÖDKASMŞDÖASDKLJFASMŞÖDASKLJDMFŞAÖSKDFAJKISNLMDFŞÖASEJKINMLFŞPĞOLSDKPOJIJAKSFDSADJIHFKNLMADJIKNFSALMODASKDJNLMASŞKDJANLMD
Herşeyi komik algılıyorsun gerçektede böyleysen sohbet edecek ortamı nasıl buluyorsun merak ediyorum ,her yazdığıma komik diyip böyle cevaplar vereceksen yazmanında anlamı kalmıyor ,sen yorum yapmaya devam et sohbet edilecek biri değilsin cevap vermeye gerek yok.

Çevrimdışı archhell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Ocak 2025, 23:33
Toplam oynama: 230 gün, 19 saat
Son giriş: 24 Ocak 2023, 00:50
Toplam oynama: 4 gün, 7 saat
Son giriş: 14 Ocak 2023, 21:41
Toplam oynama: 9 gün, 2 saat
« Yanıtla #38 : 13 Ekim 2018, 12:09:02 »
rol karakterinizi niye oocye yansıtıyosunuz ki siz
OOC'ye yansıtmıyorum sen yorum yapıyorsun bende Cevabını veriyorum , yorum yapmayı IC karekteri ooc'e vurmaya algılıyorsun gel IC'de sohbet edelim burda dedikleri orda de o halde ooc 'diye bir şey kalmasın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #39 : 13 Ekim 2018, 12:11:27 »
kendini yazman komik

"

Alıntı
Herşeyi komik algılıyorsun gerçektede böyleysen sohbet edecek ortamı nasıl buluyorsun merak ediyorum ,her yazdığıma komik diyip böyle cevaplar vereceksen yazmanında anlamı kalmıyor ,sen yorum yapmaya devam et sohbet edilecek biri değilsin cevap vermeye gerek yok.
ğpaskdfajoıkdlmfasıjodfkmasdfaıjknmldfasdajıkndlmadkajslndmasdkajsnlmdaskejıhnklsmşdfsajoıufdklasıufojaskdfoaıousjkfasdıufjoaksldfasıjok ama senden çok sohbet ediyorum, çünkü gerçek bir hayatım var

rol karakterinizi niye oocye yansıtıyosunuz ki siz
OOC'ye yansıtmıyorum sen yorum yapıyorsun bende Cevabını veriyorum , yorum yapmayı IC karekteri ooc'e vurmaya algılıyorsun gel IC'de sohbet edelim burda dedikleri orda de o halde ooc 'diye bir şey kalmasın.
git icde yaşa hayatını üağsşldfnkaljmdsadkjnslamşöça oyun için gerçek hayatını silip atmışsın bile, cümlelerinden belli
onun dışında oyununa o kadar bağlanmışsın ki kankin sakallı japon ile beraber iradenizi ic karakterinize yükleyip, oocde katıksız bi gerizekalı olmuşsunuz. hadi görüşürüz pğ-alosdlkfajmşdösakıjnlmaşsödmfkıasjnldmşfasdkjnfalmsöşdfkjol