Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[06/08/2024 | 23:00] Marcus Sutherland

Başlatan Selov, 06 Ağustos 2024, 23:36:40
Okunma sayısı 1657 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Selov

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 23:03
Toplam oynama: 56 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Rus
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 20:56
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
[06/08/2024 | 23:00] Marcus Sutherland
« : 06 Ağustos 2024, 23:36:40 »

LOS SANTOS COUNTY SHERIFF DEPARTMENT — ONLINE İHBAR SİSTEMİ
"a tradition of service"

ŞİKAYETÇİ BİLGİLERİ

Adı Soyadı: Dmitry Selov
Doğum Tarihi: (25.09.1996)
Telefon Numarası: 940-84-62
Ev Adresi: Yok.

ŞİKAYET EDİLEN MEMUR BİLGİLERİ

Adı Soyadı: Marcus Sutherland
Rütbesi: Sheriff Sergeant I

OLAY BİLGİSİ

Olay Saati & Tarihi: (23:00 & 06.08.2024)
Şikayet Sebebi: Şerifin sivil bir şekilde görev yapması, şerifin sivildeyken sivil aracıyla NINER'a yönelmesi ve müdahale yapması, şerifin sivil aracında beanbag tüfeği bulundurması, şerifin yaya olarak kaçan kişiye beanbag tüfeği ateşlemesi, şerifin suçluya dahi olsa küfür etmesi, şerifin memur sakinliğini bozması ve diğer pişkince sözleri.
Mağduriyetiniz:Öncelikle araç hırsızlığı yaptığımın görüntüsel kanıtlanması, sonuca göre aldığım hapis cezasının sicilimden silinmesini talep ediyorum. Şikayetçi olduğum şeriften koşarak kaçarken bana beanbag tüfeğiyle ateş etti, etkisiz hale getirdi. Taser ne işe yarıyor? Vücudum ıslak değil ve silahsızım. Beanbag tüfeği ile ateş edemez. Üstelik kendisi sivil bir şekilde sivil aracıyla NINER'a yöneliyor, görevde olmadığı halde müdahalede bulunuyor. Sivil aracında beanbag tüfeği bulunduruyor! Aman tanrım! Holywood filmi mi çekiyoruz? Holywood filmi setinde gibi hissettim. Üstüne bir de diyor ki "Sivilde iki ter atayım dedim." Bu şaka mı? "İstediğimi yapabilirim." diyor. "Tamam sensin amına koyayım." diye küfür ediyor. Bütün bu saçmalıklar nedir? Devlet başkanının oğlu dahi olsa bunları yapması bunları söylemesi yasak! Yaya olarak şeriften kaçmış bir suçlu dahi olsam bana küfür edemez, yasak. Memur sakinliğini bozdu.

KANIT BİLGİSİ & ONAY

Kanıt(Video)
(Link)

Ben Dmitry Selov, doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.

Çevrimdışı rip99

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Eylül 2024, 17:56
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: [06/08/2024 | 23:00] Marcus Sutherland
« Yanıtla #1 : 07 Ağustos 2024, 20:52:13 »

Los Santos County Sheriff Department
" A Tradition of  service "

ONLINE MEMUR ŞİKAYETİ

Sayın Dmitry Selov, Los Santos Şerif Departmanı personeline karşı bulunduğunuz şikayet yetkili kişiler tarafınca inceleme altına alındı.
Süreç size herhangi bir geri bildirim sağlanmadan devam edecektir.

CAPTAIN     REUS SCHWARZY
Los Santos Sherrif Department