Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[ULSA] Axel Stillings - Öğrenci Başvuru Formu

Başlatan Stage3İbo, 05 Ağustos 2024, 13:34:47
Okunma sayısı 512 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Stage3İbo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Nisan 2025, 18:23
Toplam oynama: 24 gün, 11 saat
Son giriş: 28 Aralık 2024, 14:37
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 28 Aralık 2024, 14:36
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
[ULSA] Axel Stillings - Öğrenci Başvuru Formu
« : 05 Ağustos 2024, 13:34:47 »

STATE OF SAN ANDREAS — LOS SANTOS UNIVERSITY

ÖĞRENCİ BAŞVURUSU                                              

ADAY BILGILERIA01. Adı Soyadı:    Axel Stillings
A02. Cinsiyet:    Erkek
A03. Doğum Tarihi:    10/06/2000
A04. Telefon Numarası:    106-2-207
A05. Ev Adresi:    Taşınma aşamasında-Jefferson Motel
A06. Köken:    Alman
A07. Vatandaşlık:    Amerikan
A08. Kan Grubu:    A rh+
A09. Boy:    1.78
A10. Kilo:    75
A11. Saç Rengi:    Siyah
A12. Göz Rengi:    Kahverengi

EGITIM ve ONAYB01. Okul İsmi:    Friedrich-Dessauer-Gymnasium
B02. Not Ortalaması:    89.2
B03. Tercih Edilen Bölüm:    Araç Mühendisliği
B04. ULSA hakkındaki görüşleriniz nelerdir?:    Katılmak için çok heyecanlanıyorum santosun incisi.

" A ve B bölümünde verdiğim tüm bilgi ve belgelerin bilgim dahilinde olduğunu ve tamamının eksiksiz, doğru olduğunu kabul ediyorum. Verdiğim bilgi ve belgelerin doğru olmadığı, tutarsız olduğu durumlarda başvurumun reddedileceğini, başvuru sürecinden diskalifiye olacağımı, eğitim almaya başladıysam kalıcı olarak uzaklaştırılacağımı biliyor ve onaylıyorum. Başvurumun onaylanmaması durumunda Öğrenci İşleri'nin bana herhangi bir sebep göstermek zorunda olmadıklarını onaylıyorum. "
Stillings

OOC BILGILERBu bölüm karakterinizi değil, sizleri tanımamız için oluşturulmuştur. Sorulan sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğundan emin olarak yanıtlayınız. Bu bölümde verdiğiniz cevapların asılsız olduğu ortaya çıkarsa başvurunuz reddedilebilir, akademi sürecinden diskalifiye edilebilir veya oluşum bünyesine alınıp rollerinize başladıysanız ihraç edilebilirsiniz.

C01. Forum Adınız:    Stage3İbo
C02. Roleplay geçmişiniz ne kadar?:    4-5 yıl civarı
C03. Roleplay için günlük kaç saatinizi ayırabiliyorsunuz? Yapılan etkinliklere katılım sağlayabilecek misiniz?:    Evet,4-5 saat
C04. Daha önce RN:RP platformunda öğrenci rolü yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınız nedir?:    Hayır,yapmadım
C05. Daha önce oynadığınız sunucularda öğrenci rolü yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınız nedir?:    Hayır,yapmadım

C06.Aşağıdaki soruları EVET/HAYIR şeklinde yanıtlandırınız.
[EVET] En az 5 seviye bir karaktere sahibim.
[EVET] İmla kurallarına hakimim, Türkçeyi düzgün kullanabilirim.
[EVET] Öğrenci rolleri hakkında bilgiye sahibim, öğrenci rolünü yapabilirim.

HAK ve SORUMLULUKLARBu bölümde oyuncunun hak ve sorumlulukları açık olarak beyan edilmiştir. Başvuru yapacak olan oyuncuların bu bölümü dikkatlice okuması gerekmektedir. Bölümde yazılı olan maddelerin bir tanesini bile kabul etmiyorsanız başvurunuzu iptal edebilirsiniz. Başvurusunu gönderen oyuncuların bu bölümde yazılan maddeleri okuyup anladığı ve kabul ettiği varsayılacaktır. Aşağıda bulunan maddeleri onaylayan oyuncu maddelerin aksine eylem gerçekleştirmesi durumunda bu anlaşma resmi kanıt olarak sunulacak olup itiraz ve başvuruları reddedilecek ısrarcı tutum halinde bahsi geçen oyuncu yasaklanacaktır.

Aday başvuru takvimini incelediğini, alım tarihinin ve saatinin bilincinde olduğunu kabul eder.
Aday başvuru esnasında ULSA imajına uymayan bir harekette bulunduğu takdirde gerekçe belirtilmeden birlikten uzaklaştırılacağını kabul eder.
Aday belirlenen alım tarihinde katılmazsa kendisine ek bir alım yapılmayacağını ve asla istemeyeceğini kabul eder. 
Aday birliğe katıldığı durumda birliğe alım gereksinimlerini karşılamadığı tespit edildiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder. 
Aday hangi aşamada olursa olsun IC/OOC sicil alması durumunda tüm sürecin iptal edileceğini kabul eder.
Aday kendisine süreç boyunca istisna/tolerans uygulanmayacağını, bunu teklif etmeyeceğini kabul eder. 
Aday ULSA sürecine dair bütün kuralları okuduğunu ve anladığını kabul eder.

" Ben Stage3İbo, yukarıda bulunan bütün kuralları detaylı bir şekilde okuyup inceledim. Yukarıda yazan maddelerin tamamını kabul eder bahsi geçen durumlar hakkında ticket açmayacağımı ve şikayet oluşturmayacağımı beyan ederim. Israrcı tutum sergilediğim takdirde yasaklanacağımın bilincindeyim ve bunu onaylıyorum. "

Çevrimdışı Athanasia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mart 2025, 01:07
Toplam oynama: 367 gün, 19 saat
Ynt: [ULSA] Axel Stillings - Öğrenci Başvuru Formu
« Yanıtla #1 : 06 Ağustos 2024, 04:15:12 »

STATE OF SAN ANDREAS — LOS SANTOS UNIVERSITY

Sayın Axel Stillings, Öğrenci İşleri olarak göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Başvurunuz değerlendirmeye alınarak incelenmiş, gerekli standartları karşılamadığınız amacıyla reddedilmiştir.

(( OOC Sicil. ))

DIRECTOR       NORBERT EHRENBERG
Öğrenci İşleri