Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

Tanıtımı beğendiniz mi?

Evet, güzel olmuş.
2 (50%)
Geliştirilebilir.
0 (0%)
İğrenç olmuş.
2 (50%)

Toplam Oy Verenler: 4

Suffering Street Gang, Resurrection!

Başlatan kanen, 11 Ekim 2018, 20:05:07
Okunma sayısı 975 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Kasım 2022, 02:14
Toplam oynama: 177 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Suffering Street Gang, Resurrection!
« : 11 Ekim 2018, 20:05:07 »
Suffering
Geçtiğimiz aylarda, şehrin market caddesinde açılıp, bir karardan dolayı kapanıp ardından sokak çetesine dönmüş bir sokak çetesidir, en belirgin özellikleri duvardaki graffitiler; Idlewood civarındaki tüm evlerin duvarlarında SUFFERING! graffitisini görebilirsiniz.

İŞLEYİŞ!
Head ve Cock O.G'den izinsiz bir şekilde, kendi sorununuz olan topluluklara asla Suffering ismi ile ateş açamazsınız, eğer görülürse sokak adaletine başvurulur. Köşelerden sorumlu kişiler haricinde kimse zorlanarak köşe tutturulamaz. Head, Cock O.G, Actual O.G dışında kimseden emir almak zorunda değilsiniz. Eğer karşınızda graffitilere müdahale eden kişi görürseniz, yanınıza koruyucunuzu alıp beyzbol sopası ile adama girişebilirsiniz.

Spoiler:
Chapter I: Başlangıç
Grubun mahalle çetesine dönüşmeye başladığını düşünmeye başlamıştım... Herşey bu düşüncemle başladı; Diğer grup üyeleriyle konuştum, benim fikrime katılmadıklarını söylediler. Menajerimiz, günden güne artık en ufak bizle ilgilenmemeye başlamıştı, akşam mejanerin ofisine gidip ters-ters konuştum, bunun karşılığında ters bir cevap aldım... Ofisten ayrılıp, kendi ofisimize geçip ekipmanlarımı bir çantaya topladım, Idlewood'daki motelde kalmaya başladım. Ah-bir ofis bulana kadar orada kalacaktım. Gece dinlendim, ofis ve yeni bir grup buluncaya kadar rapten uzak kalacaktım, bunu düşünce stres yaptım. Sabah kalktığımda ilk işim telefondan ofis arayışlarına başlamak oldu, bir ofis bulmuştum. Sadece bir grup, bir grup gerekiyordu. Uzun arayışlar sürdürmeme rağmen kendime uygun bir grup bulamadım, bunun sonucunda kendi grubumu kurmak için harekete geçtim.
March, 13. 05:07 P.M
Spoiler:
Chapter II: Hazırlık

İlk işi tamamladım...-ofis tutuldu, ekipmanlar hazırda, grup için harekete geçildi. Yarın sabah ilk işim ofise gidip göz gezdirmek olacaktı, bundan başka bu türde bir ofis bulamadığım için mecburi olarak sevsem de sevmesem de burayı kullanmak zorundaydık. Kahvaltımı yapıp ekipmanları çantaya doldurdum, NRG motoruma bindim, kaydı başlattım. Biraz ilerledikten sonra ofise gelmiştim. Konumu güzel, All Saints General Hospital'a yakındı. İçeriye girdim fakat içerisi fazla büyük değildi, yine de işimize yarardı. Grubun büyümesi için altyapı gerekiyordu fakat o kadar profesyonel olmadığımız için bir menajere gerek duymuyordum, tecrübeliydim. Bu yüzden yeni amatör üyelere ders verecek nitelikteydim. Ofis sahibine parayı teslim ettim, ofisi kökten satın aldım. Çantamdaki ekipmanları çıkartıp yerlerine dizmeye başladım, sıradaki iş grup üyelerini toplamak olacaktı, bunu duyurmalıydım. Evime gidip yarına kadar platformlarda bunu yayacak, altına bir form bırakacaktım fakat bana nasıl ulaşacaklardı? Evvet..-bu hazır.
March, 19. 07:09 A.M

Chapter III: Kardeşler dağılıyor
Siktiğimin olayları, çok çabuk gelişti... Ofisimdeki silahımı, ekipmanlarımı toplayıp bir eve yerleştim. Bu siktiğimin insanlarının neden ilgisinin olmadığını anlamış değilim! Insanlar rap dinlemeyi bırakıyor mu yoksa? Şehirde bilinen rap söyleyen insan grubu sadece biz varken, bu normaldi. Pes etmiş olmalıydım çünkü Orlando ilk başta pes etti. Idlewooddaki evin içini bir güzel hallettim, gece hiç uyuyamadım. Sokak çetesi olma planlarım başlamıştı. Sabah kalkıp telefondan Ergen Billy'i aradım, siktiğimin azgını 31 çekiyormuş, ahah. Neyse..-bu planımı ona anlattım ve Skate Park gençlerinin ayrılışından dolayı kabul etti. Hazırlıklarımızı yapmaya başladık...
April, 03. 01:19 A.M
Chapter IV: Toplanıyorlar!
Kapı çaldı, Billy evime geldi. Salonda planları konuştuk ve graffiti üzerine yoğunluk vereceğimizi onayladık. Billy'in ve benim koruyucularım vardı, sadece kendimizi duyurmamız gerekiyordu. Eski dostlarımızı toplandık, 8 kişi olmuştuk. Koruyucularımızı ve maskelerimizi aldık, iki araç ile birlikte 24/7 Market'e gittik. Sprey boyalar bölümünde 100'e yakın boya vardı, tek amacımız oydu. Bir grup içeriye girdik, diğer grup dışarıda kaldı. Biz içeri girip anında çantaya sprey boyaları doldurduk, 2 dakika sonra kaçtık. Biz gittiğimizde polis daha yeni gelmişti. Eve döndük, sprey boyaları yerleştirip koruyucularımızı bıraktık. 8 şişe sprey boya alıp şehirlerin çeşitli bölgelerine dağıldık, böylece kendimizi siktiğimin rapa bağımlı olmayan halkına gösterdik, bize karşı ilgi arttı!
April, 05. 01:19 A.M

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Willdown Rap Platform
« Yanıtla #1 : 11 Ekim 2018, 20:05:57 »
Trailer'in konsepti değil, çete konseptini yansıttığını biliyorum, Trailer II'da daha güzel işler çıkaracağım.

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 11 Ekim 2018, 20:06:09 »
Rezerve**

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 11 Ekim 2018, 20:06:55 »
Rezerve***

Çevrimdışı AIMECARTER

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 00:10
Toplam oynama: 117 gün, 10 saat
« Yanıtla #4 : 11 Ekim 2018, 20:09:00 »
başarılar

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 11 Ekim 2018, 20:09:24 »

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2020, 19:20
Toplam oynama: 147 gün, 6 saat
« Yanıtla #6 : 11 Ekim 2018, 20:09:37 »
Başarılar.

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 11 Ekim 2018, 20:10:55 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Aralık 2018, 15:34
Toplam oynama: 47 gün, 15 saat
« Yanıtla #8 : 11 Ekim 2018, 20:19:25 »
Konsepti yapmaya çalışıyordum ama beceremedim. Başarılar.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06