Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[GÖREV VERİLDİ] Rashad_Slajad - Hile K(air)

Başlatan polatalemdar1, 20 Temmuz 2024, 14:33:14
Okunma sayısı 1300 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı polatalemdar1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 21 Haziran 2024, 19:08
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
[GÖREV VERİLDİ] Rashad_Slajad - Hile K(air)
« : 20 Temmuz 2024, 14:33:14 »
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?action=helpdesk;sa=ticket;ticket=185176 İlk açtığım ticket, hep reddetiniz haksız yere, banımın açılması gerek, zaten oynamayacağım. 1 Haftalık süreçte hep ticket açtım ve red oldu.
Seviye: 2
Yasak No: [#27822]
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: Oyuna giremiyorum.
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Rashad_Slajad

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Haksız probation
« Yanıtla #1 : 20 Temmuz 2024, 14:33:14 »
Oynamayacaksanız neden probationa giriyorsunuz?

Çevrimdışı polatalemdar1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 20 Temmuz 2024, 14:33:14 »
Merhabalar, asla SA:MP oynamayacağım anlamına gelmiyor ama RAGE MP platformunda bana sıkıntı çıkartıyor, legal veya illegal birliklere girerken vs. Dediğim gibi asla SA:MP oynamayacağım demek değil. Yaptığım hile de büyük bir şey değil zaten, probation gerektirdiğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 20 Temmuz 2024, 14:33:39 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı polatalemdar1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 20 Temmuz 2024, 15:36:55 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın. = Merhabalar, sunucuda normal bir şekilde oynarken sahip olduğum modpackin bir açığına vardım, modpackde X tuşuna basılı tutunca aşağı düşmemeyi sağlayan bir yazılım bulunuyordu ve IC jailde kullanmaya başladım, kullanırken ise  bir admin arkadaş tarafından sunucudan yasaklandım.

- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.
Merhabalar, eğer ki sunucu içerisinde oynamaya başlarsam NC atıp legal oluşumlarda rol yapmayı planlıyorum, bunun yanı sıra da legal ticaretler ile para kazanmayı da hedefliyorum. Kısacası LSPD-LSSD birliklerinde rol yapacağım. Rol planım bu kadar.

Çevrimdışı polatalemdar1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 24 Temmuz 2024, 20:41:41 »
Zaman geçiyor @noro

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 29 Temmuz 2024, 16:43:48 »
Merhaba, Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

Rehber & ARGE Bölümü

• Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 25 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
  • ARGE bölümünden en beğendiğiniz 25 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.

Instagram & Youtube Bölümü

• Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.

RockstarTR Bölümü

• RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 100 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.
  • RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından  sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
  • RockstarTR forumu üzerinde (http://www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 60 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 10 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 4 gün ertelenebilir.
    Burada size verilen Şablon şablonu kullanıp düzgün bir biçimde doldurunuz.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
    RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI