Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Leonardo Santo - Silah Ruhsatı Başvurusu

Başlatan DuRuAk, 14 Temmuz 2024, 17:49:53
Okunma sayısı 1118 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DuRuAk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 22 Eylül 2024, 22:13
Toplam oynama: 42 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 07 Eylül 2024, 00:13
Toplam oynama: 26 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Leonardo Santo - Silah Ruhsatı Başvurusu
« : 14 Temmuz 2024, 17:49:53 »

Judiciary of San Andreas — Silah Ruhsatı Başvurusu

KİŞİSEL BİLGİLER;
A01. Ad Soyad: Leonardo Santo
A02. Doğum Tarihi: 02.08.1995
A03. Telefon Numarası: 488-33-93
A04. E-posta Adresi:  [email protected]
A05. Ev Adresi: -
A06. Mesleğiniz: Los Santos Fire and Medical Department Çavuşu
A07. Sağlık Raporu: https://hizliresim.com/cg3j156 (neden bilmiyorum şeffaf gözüküyor)
A08. Adli Sicil Kaydı: https://hizliresim.com/5nkkcgp

BAŞVURU BİLGİLERİ;
A09. Silah Ruhsatı Lisansına Sahip Olma Nedeniniz: Şehirde kolluk kuvvetlerine ulaşamadığımız zamanlar oluyor, bu sabah akşam fark etmez. Kimseye ulaşamadığım zamanlar kendimi korumam gerekiyor, sivil vatandaşlar; hastaneye gelen hastalardan vs. Son zamanlarda yalnızca ben değil tabii, siviller tarafından darp'a uğradığımız zamanlar oluyor. Ayrıca yaralıların bulunduğu yerlerde kargaşa vesaire de oluyor, kargaşa içerisinde biz yaralılara bakarken bölgedeki siviller bizlere de vuruyor; darp ediyorlar. Bu tarz durumlarda kendimi koruyabilmek için silah rühsatı almayı talep ediyorum.
A10. Başvurunuzu Neden Onaylamalıyız: Departmandaki personellerimizi ve kendimizi koruyabilmemiz, şehirde rahat bir şekilde devriye atıp gezebilmemiz için onaylanmasını talep etmekteyim.
A11. Bir Silah Ruhsatı Lisansına Sahip Olmanın Hayatınızda Ne Değiştireceğini Düşünüyorsunuz: Hayatımı değiştirmekten kastım, kendimi sivillere karşı daha çok güvendeymiş gibi hissedip normal hayatımda da rahat bir şekilde yaşayacağımı düşünüyorum.

SİLAH BİLGİLERİ;
A12. Silah Modeli: Deagle
A13. Silah Seri Numarası: -

Onaylamalar;
"Ben Leonardo Santo bu form aracılığı ile silah ruhsatı sahipleri üzerindeki ayrıcalıkları, kısıtlamaları, hüküm ve koşulları okuduğumu, anladığımı herhangi bir ihmal veya ihlal sonucunda meydana gelecek yaptırımları, sahip olacağım lisans ile yapacağım her türlü eylemin sorumluluğunun bizzat şahsıma ait olduğunu ve verdiğim tüm bilgilerin doğruluğuyla birlikte kabul ettiğimi beyan ederim."

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Leonardo Santo - Silah Ruhsatı Başvurusu
« Yanıtla #1 : 13 Eylül 2024, 11:11:23 »
Judiciary of San Andreas, Silah Ruhsatı Başvuru Red Belgesi

Sayın Leonardo Santo,

Yapmış olduğunuz silah ruhsatı başvurusu, yapılan incelemeler ve değerlendirmeler sonucunda maalesef olumlu bulunmamıştır. Başvurunuzda aşağıdaki eksiklikler veya koşullar tespit edilmiştir:

1: Gerek görülmedi.

Bu nedenle, silah ruhsatı başvurunuz reddedilmiştir. Lütfen eksiklikleri gidererek yeniden başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuru yaparken belirtilen koşullara tam olarak uyduğunuzdan emin olunuz.

Başvurunuzun sonucunu bildirdiğimiz için üzgünüz. Daha fazla bilgi veya yardım için ilgili mercilere başvurabilirsiniz.

Yargıç
Roland Page