İsmim Mert. Tam olarak role başlama zamanım 2020, o zamandan beri oynadığım veya bağımlısı olduğum bir şey. Böyle bir şeyin varlığını 2019 yılında
@Vinograd yüzünden öğrendim. Ne kadar hayatım kararmış olsa bile sadece bu sunucuda veya SA:MP üzerinde olmadığı için birçok yerde güzel anılarım da oldu. Bu yüzden teşekkür ederim kendisine. Rol yapma süremin birçok kısmını leo rolleri yaparak geçirdim, bunu çok seviyorum ve buna karşı ayrı bir sevgim var. Bu sunucuda olmasa bile bununla ilgilenmeye de devam ediyorum. Şu sunucuda kendisi bilmese bile çok sevdiğim insanlar oldu, ancak favori adam fayır. Aksi kabul edilemez bir gerçektir. Sunucuya ilk başladığımda 4 seviye olarak taşımacılık yaparken sana motor vereceğim diye beni köşeye çekip yirmi binden fazla paramı çalan adam, senin de allah belanı versin. Fark ettiğimden beri unutamıyorum.
Her neyse, insanlarla fazla kavga eden biriyim. Sebebini anlatamam uzun hikaye ve çoğu şeyde üşengeç birisiyim. Birinin beni pek sevdiğini sanmıyorum, bu konuyu da can sıkıntısından açtım. Beni iyi birisi olarak gören varsa teşekkür ederim.
Rina'da en iyi zamanı geçirdiğim PD karakterim. DM yiye yiye sinirden kendimi gebertip çıkacakken gelen bir telefonla Senior Gang Officer olmuştum anlamsızca.
Değerli insalar
@bersheys @Seraph @Vinograd @mustaine Yazmadığım birçok kişi daha var. galp.