Probation Görevleri Tamamlama Formu
Rehber & ARGE Bölümü- En Beğendiğim 10 Rehber Konusu:
1.
Konu 1 - Neden Beğendim: Birçok kişi ts3'de bu durumu yaşıyor, güzel bir rehber olmuş.
2.
Konu 2 - Neden Beğendim: Data olayları çok fazla oluyordu yararlı bir bilgilendirme bende yaşamıştım daha önce
3.
Konu 3 - Neden Beğendim: Çete birliği açmak istemiştim ama nerden başlıyacağımı bilmediğim için iyi olmuş en azından ilerki süreçte işime yarar
4.
Konu 4 - Neden Beğendim: Daha önceden ilk başladığım dönemlerde duymuştum fakat pek araştırmadım sadece bir iki şarkısını bilirim iyi oldu öğrendiğim
5.
Konu 5 - Neden Beğendim: Valla Probation saolsun öğrendim 1 yıldır çekiyordum bu çileyi allah razı olsun
6.
Konu 6 - Neden Beğendim: Ya çok güzel tek sıkıntı oda şu sokak müziği rollerinde vs. hızlıca dönüştürse çok daha iyi olur
7.
Konu 7 - Neden Beğendim: Yararlı bir bilgi olmuş rollerde vs. kullanıyordum kendi aracımda en azından daha çok bilgili oldum.
8.
Konu 8 - Neden Beğendim: Bak bu en iyilerinden olmuş illegal rol yapıpta hangi araç en fazla veriyordur diye düşünüp durmaya son

9.
Konu 9 - Neden Beğendim: Ss editlemede hep zorlanıyordum aslında kolaymış ya

10.
Konu 10 - Neden Beğendim: Türk Chopper MK üyesi olarak hiç düşünmediğim bir yerden bilgilendirildim helal olsun yazan kişiye
- En Beğendiğim 10 ARGE Konusu:
1.
Konu 1 - Neden Beğendim: Ölümüne destekliyorum trollerden bıktık artık
2.
Konu 2 - Neden Beğendim: Belediyeleri fln kimse takmıyor aslında çok güzel olabilir
3.
Konu 3 - Neden Beğendim: Hastane rolleri için çok güzel bir geliştirme olur
4.
Konu 4 - Neden Beğendim: Telefon denildiği gibi textdraw olsa çok daha güzel olur gerçek telefon ekranı gibi şuanki çok sade
5.
Konu 5 - Neden Beğendim: Fiyatlarda değişiklik gelmesi önemli diğer açıdan uygulama da çok kullanışlı olur
6.
Konu 6 - Neden Beğendim: Kumar harici başka slot oyunları vs. gelse at yarışı falan çok iyi olur
7.
Konu 7 - Neden Beğendim: Evet bunu daha önceden yaşadım gerçekten değiştirilmesi gereken bir sistem
8.
Konu 8 - Neden Beğendim: Ev soygunu çok iyi olurdu ya gece gece rol pasları vs. olurdu ayrı bir adranalin

9.
Konu 9 - Neden Beğendim: Lütfen bu konu hakkında geliştirme yapalım sunucuda aşırı bir şekilde savaşlar vs. dönüyor sosyal rp desteklenmesi lazım
10.
Konu 10 - Neden Beğendim: Ah o eski sistemler tek turda 500 dolar veren çimento taşıma mesleği kaba etimiz terlerdi para toplayacaz diye şimdi hiç değeri kalmamış
Instagram & Youtube BölümüRina Roleplay Resmi Instagram Sayfası Takip Edildi mi? (Evet/Hayır):
EvetRina Roleplay Resmi Youtube Kanalına Abone Olundu mu? (Evet/Hayır):
EvetScreenshot:
Screenshot:
RockstarTR Bölümü