Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

ϟ restinPeace` Drifters ϟ illegal street drifting

Başlatan é partito illuminate`, 10 Ekim 2018, 20:17:34
Okunma sayısı 31591 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2022, 12:52
Toplam oynama: 230 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Rip Street Drifters
« Yanıtla #180 : 12 Kasım 2018, 02:38:07 »
Arkadaşlar bu arada Las Venturasta bir drift yarış düzenleyeceğiz ayrıntıları yarın atacağım izlemek için herkes davetlidir.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #181 : 12 Kasım 2018, 15:58:19 »
OOC suçu fazla olan birlik ve artmayada devam ediyor

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #182 : 12 Kasım 2018, 16:15:53 »
OOC suçu fazla olan birlik ve artmayada devam ediyor
tamam hemen kapatıyorum birliği.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #183 : 14 Kasım 2018, 06:49:00 »
Ateşe karşılık verirken gas stationdan canı fulleyip rushlamak ayrı bir fantazi.

Her birliğin ooc suçu var elbet biz bunu azaltmaya çalışıyoruz hiçbir birliğin yapmadığını bugüne kadar biz yaptık ve yapmayada devam ediyoruz ben tek ilgilenemediğim için @Nakaa arkadaşımız ic ve ooc birlik ile ilgileniyor yeni yeni kurallar çıkartmaya başlıyoruz ben tek yetişemiyorum youtube kanalı,birlik tanıtım konusu, discorddu vs. arkadaşlarım yardımcı oluyor biz işi ciddiyete bindirmeye çalışıyoruz lütfen kötü yorumlarınızı özelden bildirin destek olmak yerine köstek olmaya çalışmayın biz çok iyi bir birliğiz demiyoruz kötü yanlarımızda var fakat bu kadar çaba var boş bir çaba değil bu kaliteli videolar çıkartmaya çalışıyoruz yakında birlik tanıtımındaki hikayeyi videoya dökeceğiz farklı farklı yenilikler getirmeye çalışıyoruz bir iki şey var onları bekliyorum ondan sonra yeni projeler çıkartacağız.

Bizi birlik olarak sevmiyor olabilirsiniz sevmek zorundada değilsiniz fakat eksiklerimizi bildirmek yerine yüzümüze vurmanız hiç iyi bir davranış değil.

Geçen akşam mekanda toplanıp toplantı yapacaktık üç,dört dingil geldi sıktı düştü q attı sonra o toplantıyı bırakıp bunlarla uğraşıyoruz zaten yakında hiçbir şekilde sıkamayacaklar heveslerini alsınlar şimdilik.

Aktifliğimiz bu aralar azaldı nedeni birlikteki üyelerin sınavları var ama toparlayacağız bir iki haftaya neyse yazacaklarım bu kadar iyi forumlar.

Çevrimdışı Taty

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Kasım 2020, 11:50
Toplam oynama: 2 gün, 8 saat
« Yanıtla #184 : 14 Kasım 2018, 16:13:22 »

ROLLERİ LSRP İLE EDİTLİYORSUN GALİBA ROLCÜ CS6 İLE EDİTLE.

Çevrimdışı Stayrexx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sean Garnett Lv.20
Son giriş: 10 Ekim 2023, 20:34
Toplam oynama: 109 gün, 3 saat
« Yanıtla #185 : 14 Kasım 2018, 17:02:12 »

ROLLERİ LSRP İLE EDİTLİYORSUN GALİBA ROLCÜ CS6 İLE EDİTLE.
yorum atma şu tanıtıma anlamıyor musun?

Çevrimdışı DoğukanÇ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 25 Eylül 2021, 23:17
Toplam oynama: 123 gün, 20 saat
« Yanıtla #186 : 16 Kasım 2018, 22:05:21 »
İlk önce merhabalar,aramızda uzun bir süre savaş olsada,iki tarafta "OOC" Kin besledigi dönemler olsada genede burası Sanal alemi onun için OOC olarak kin beslemek biraz saçma ve kırıcı olmakta ne de olsa eğlence için oynuyoruz,yani sizi bilemem ama ben eğlence ve vakit geçirme için oynuyorum açıkcası.Eğer ki kadroya yeni yeni kişiler ekleyerek yeni roller paylaşarak bir düzen ve "IC" düşmanları dost haline çevirirseniz sizin için daha iyi olur.Şöyle diyeyim ki IC olarak çoğu kişilerden düşmansınız ve bu sizin için kötü bir şey Çünkü siz bir Yarış birligisiniz sizin amacınız yarış yapmak ve drift yapmak şehirde fazla yarışçı bulunmadıgından büyük aileler ile yapmanız gerekecek fakat siz büyük aileler olsun daha yeni ortaya çıkan aileler olsun onlar ile düşmansınız hali ile sizle yarış yapacak kişi kalmamakta benden önerim herkes ile dostluk kurun ve size olan saygılar yükselsin,tanıtımınızı inceledem gayet başarılı ve hoş ama eklenmesi gerekende 3-5 bir şey var örnek verecek olursam ailenizin lideri ve sadık adamınız,lider yardımcısı anlayacagınız, sözü geçen ve güvendiginiz bir karakteri tanıtımda paylaşın fakat normal birlikler gibi yazıp geçmeyin yarışlardaki başarılarından,yarışçı olmaya nasıl karar verdigine kadar her şeyini anlatın bu yanıtımı okumak için zamanınızı ayırdıgınızdan teşşekkürlerimi sunarım. umarım güzel rollerde karşılaşmak dilgeyile.
Başarılar..

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 07 Ağustos 2019, 15:56
Toplam oynama: 44 gün, 2 saat
Birlik: **** ****aco
« Yanıtla #187 : 16 Kasım 2018, 22:18:53 »
Videolarınızı izledim ve beğendim. Yaptığınız konseptte en gerekli şey araç sürüşü ve drift yapabilme kabiliyeti. Sizde bu kabiliyet var gibi gözüküyor, en azından videoda çıkan arkadaşların. Fakat şöyle bir hatanız var ve maalesef bu hata büyük bir hata. Çoğunuzu tanıyorum, bundan önce çoğunuz zenciydiniz, getto takılıyordunuz. Fakat bu birlikte farklı bir konsepte geçmenize rağmen hala o zenci ve getto takılma bağımlılığından kurtulamamışsınız. Size tavsiyem aranızdan kemik kadro oluşturun, bu kemik kadroya drifti yapabilen ve güvendiğiniz insanları alın ve nc atın(veya yeni hesap.) Yeni bir birlik adıyla yeni bir birlik kurun(Şu anki isminiz fazla basit ve açıkçası kalitesiz) Böylece şehirin yarısına düşman olmak zorunda kalmazsınız. Zaten nc atıp yeni birlik kurduğunuzda hala eski düşmanlarınız saldırırsa şikayet açarsınız. Dediklerimin hepsini yapmasanız bile KESİNLİKLE zenci ve getto takıntısından kurtulmanız gerekiyor. Duvarları taglamak yarışçıların yapacağı bir şey değil.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #188 : 16 Kasım 2018, 23:10:15 »
Biz sadece bir birlik değiliz başka birlikte olupta "Rip" adı altında projelerimize katılan kişiler var,

Jimmy Johnson bu aralar ooc sorunlarından dolayı pek üzerine düşemedim ama çok iyi ilerliyor bazen benim yapamadığım spotları benden iyi yapıyor boynuz kulağı geçer tabii.

Z4N ingiliz bir arkadaşımız o da bizimle bir çok defa projelerde yerini aldı.
MEEP fransız bir arkadaşımız o da bizimle bir çok defa projelerde yerini aldı.

Aramızda drifte ilgisi olan arkadaşlara birşeyler katmak çok isterim bana özelden ulaşın yeter.

Çevrimdışı Mr.Zenci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:00
Toplam oynama: 102 gün, 13 saat
Birlik: ***** ****ers
« Yanıtla #189 : 17 Kasım 2018, 02:20:42 »
DM-ci ve silahlarını kaybetmemek için esc basan bir birlik
(Sadece eleştirdim benim gözümde birlik böyle)