Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

ϟ restinPeace` Drifters ϟ illegal street drifting

Başlatan é partito illuminate`, 10 Ekim 2018, 20:17:34
Okunma sayısı 31188 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2022, 12:52
Toplam oynama: 230 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Rip Street Drifters
« Yanıtla #110 : 28 Ekim 2018, 05:20:42 »
Ben bu birliği hem driftci hemde sevdiğim kardeşim dediğim adamları yanıma aldım bütün birlikteki arkadaşlarımdanda memnunum çok iyi çocuklar bizim amacımız hem farklı konsept olsun daha önce drift birliği sanırsam yoktu bakarsanız youtube kanalımıza drift videolarımızı çekip atıyoruz youtube kanalımızı aktif te tutmaya özen gösteriyoruz benim amacım ortam ve drift discord sunucumuzda aktiflik var günlük zaman geçiriyoruz mekanımıza ofis açtırdık,gate aldık,garajda aldık ortamımızı kurduk herşeyimiz on numara dostumuz çok düşmanımız az.bazı insanlar var oyuna dört elle sarılmış ooc yi umursamıyor bile o insandan kork işte seni kullanıp atar ben o kişileri kendi ekibime almam mesela ama siz alırsınız.

Örnek veriyorum, haydi diyelim Rip Street Driftersi şikayet ettik onayı alındı adamların birlikleri kapatıldı felan diye sevinenler olucaktır elbet bizim açığımızı arayan çok ne de olsa ama biz ooc de bir ortam kurduk kapatılır ileriki zamanlarda tekrar açılır ama o kardeşim dediğim adamlarda yanımda olur fakat bizim açığımızı arayan kişiler ic ye dört elle sarılan kişilerin birliği kapatılsa ve bir süre sonra birlik açmaya kalksa 1 level bir oyuncunun 2 level olsun da birliğime alıyım kafasında olacaklar 2 levele muhtaç kalacaklar çünkü birlikleri kapatılmadan önce kanka kardeş ama birlikleri kapatılınca dağılıcaklar o başka yere o bilmem hangi birliğe gidecek sonra sıkılıp oyunu bırakacak.

Benim ricam bunu yapmayın herşey oyun değil ooc de ortam kurmaya bakın ki ezilmeyin.

Ben Rinaya başladığım gün Hypnos ile tanıştım çok bi rol bilgim yoktu do ile me yi karıştırırdım biraz bana birşeyler öğretti beraber birliklere girip kendi birliğimizi felan açtık kapadık, sonra Jimmy Wicker{Muro} ile tanıştım Hypnosun arkadaşıydı ordan tanıştık birbirimize çok yardım ettik ve etmeye devam ediyoruz da şimdi de ben,muro ve hypnos bir ortam kurduk günlük en az 15 20 kişi aktifliğimiz var çok güzel bir ortam eğer herhangi birşeyde birliğimize birşey olupta kapatılırsa biz tekrar toplanırız ben çok gördüm sizi şikayet edicem onayınız gidecek diyenleri şimdi 2 level adamlara muhtaçlar.Biz tekrar bu ortamı kurarız ama siz kuramazsınız kendi öfkeniz ile kendinizi yok ediyorsunuz haberiniz yok çocuk değilsiniz bırakın artık böyle davranmayı oha lan ne kadar çok şey yazmışım mk.

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
« Yanıtla #111 : 28 Ekim 2018, 09:16:47 »
Ben bu birliği hem driftci hemde sevdiğim kardeşim dediğim adamları yanıma aldım bütün birlikteki arkadaşlarımdanda memnunum çok iyi çocuklar bizim amacımız hem farklı konsept olsun daha önce drift birliği sanırsam yoktu bakarsanız youtube kanalımıza drift videolarımızı çekip atıyoruz youtube kanalımızı aktif te tutmaya özen gösteriyoruz benim amacım ortam ve drift discord sunucumuzda aktiflik var günlük zaman geçiriyoruz mekanımıza ofis açtırdık,gate aldık,garajda aldık ortamımızı kurduk herşeyimiz on numara dostumuz çok düşmanımız az.bazı insanlar var oyuna dört elle sarılmış ooc yi umursamıyor bile o insandan kork işte seni kullanıp atar ben o kişileri kendi ekibime almam mesela ama siz alırsınız.

Örnek veriyorum, haydi diyelim Rip Street Driftersi şikayet ettik onayı alındı adamların birlikleri kapatıldı felan diye sevinenler olucaktır elbet bizim açığımızı arayan çok ne de olsa ama biz ooc de bir ortam kurduk kapatılır ileriki zamanlarda tekrar açılır ama o kardeşim dediğim adamlarda yanımda olur fakat bizim açığımızı arayan kişiler ic ye dört elle sarılan kişilerin birliği kapatılsa ve bir süre sonra birlik açmaya kalksa 1 level bir oyuncunun 2 level olsun da birliğime alıyım kafasında olacaklar 2 levele muhtaç kalacaklar çünkü birlikleri kapatılmadan önce kanka kardeş ama birlikleri kapatılınca dağılıcaklar o başka yere o bilmem hangi birliğe gidecek sonra sıkılıp oyunu bırakacak.

Benim ricam bunu yapmayın herşey oyun değil ooc de ortam kurmaya bakın ki ezilmeyin.

Ben Rinaya başladığım gün Hypnos ile tanıştım çok bi rol bilgim yoktu do ile me yi karıştırırdım biraz bana birşeyler öğretti beraber birliklere girip kendi birliğimizi felan açtık kapadık, sonra Jimmy Wicker{Muro} ile tanıştım Hypnosun arkadaşıydı ordan tanıştık birbirimize çok yardım ettik ve etmeye devam ediyoruz da şimdi de ben,muro ve hypnos bir ortam kurduk günlük en az 15 20 kişi aktifliğimiz var çok güzel bir ortam eğer herhangi birşeyde birliğimize birşey olupta kapatılırsa biz tekrar toplanırız ben çok gördüm sizi şikayet edicem onayınız gidecek diyenleri şimdi 2 level adamlara muhtaçlar.Biz tekrar bu ortamı kurarız ama siz kuramazsınız kendi öfkeniz ile kendinizi yok ediyorsunuz haberiniz yok çocuk değilsiniz bırakın artık böyle davranmayı oha lan ne kadar çok şey yazmışım mk.
kendi tanıtımımı bu kadar dikkatli okumuyorum olm bu ne?  ;D ;D

Çevrimdışı Stayrexx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sean Garnett Lv.20
Son giriş: 10 Ekim 2023, 20:34
Toplam oynama: 109 gün, 3 saat
« Yanıtla #112 : 28 Ekim 2018, 09:49:42 »
üstad sinirlendi

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #113 : 29 Ekim 2018, 00:38:18 »

kendi tanıtımımı bu kadar dikkatli okumuyorum olm bu ne?  ;D ;D
Sonunda kafayı yedim sayelerinde yazmayacam uğraşmayacam dedim ama patladım sonunda.

Çevrimdışı Stayrexx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sean Garnett Lv.20
« Yanıtla #114 : 29 Ekim 2018, 18:15:36 »
&t=36s

Çevrimdışı Stayrexx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sean Garnett Lv.20
« Yanıtla #115 : 29 Ekim 2018, 23:37:41 »

Çevrimdışı Juliius

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jared Isaac Lv.20
Son giriş: 14 Nisan 2020, 17:08
Toplam oynama: 114 gün, 8 saat
« Yanıtla #116 : 30 Ekim 2018, 01:16:24 »
Umarım özlemişsindir beni geri döndüm canım başarılar güzel roller ile görüşmek üzere.

Çevrimdışı sahhanseyrek

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Abel Break Lv.13
Son giriş: 08 Mayıs 2020, 04:12
Toplam oynama: 37 gün, 7 saat
Birlik: **********les
« Yanıtla #117 : 30 Ekim 2018, 01:21:16 »
KArdeşim eline sağlık

Çevrimdışı tesisatcifizz

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Koito Nosomi Lv.27
Köken: Japon
Son giriş: 06 Mart 2022, 19:49
Toplam oynama: 149 gün, 15 saat
Birlik: ***met
Zia Myeye Lv.27
Son giriş: 27 Şubat 2022, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
« Yanıtla #118 : 30 Ekim 2018, 01:25:25 »
gardaşlarım kolay gelsin allah tekerinize daş değdirmesin
https://www.youtube.com/watch?v=XIT1OKZTuwM

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #119 : 30 Ekim 2018, 08:15:11 »
Umarım özlemişsindir beni geri döndüm canım başarılar güzel roller ile görüşmek üzere.
ne ara gittin ne ara geldin.