Judiciary of San Andreas — Silah Ruhsatı Başvurusu
KİŞİSEL BİLGİLER;A01. Ad Soyad: Lenora Verga
A02. Doğum Tarihi: 22/02/2000
A03. Telefon Numarası: 100-99-98
A04. E-posta Adresi: [email protected]A05. Ev Adresi: İdlewood, Los Santos, Kaliforniya, Amerika Birleşik Devletleri
A06. Mesleğiniz: Sağlık personeli - Paramedik
A07. Sağlık Raporu: https://resmim.net/cdn/2024/07/07/WNJLch.pngA08. Adli Sicil Kaydı: https://prnt.sc/4ZoOq3-QLnFEBAŞVURU BİLGİLERİ;A09. Silah Ruhsatı Lisansına Sahip Olma Nedeniniz: Santos şehrinde son zamanlarda artan suç ve suç örgütlerinden kolluk kuvvetlerinin sayısının az olması nedeniyle ve olan kuvvetlerin gece geç saatlerde konumuma ulaşıp bana yardım etmek için yanıma ulaşacakları süre zarfında kendimi korumak için istiyorum. Genç ve sağlık personeli olan bir kız olarak pahalı bir aracım var ve aracımı çalmaya, aracımın içerisinden benim canıma kast etmeye kalkışan bir çok suçlu mevcut durumda. Mesai saatleri dışarısında insanlar ile sosyalleşmek için açtığım barımda ise birçok olaylar olabiliyor, bu olaylar karşısında yanımda kimse yok iken kendimi korumak, nefsi-müdaafa etmek amaçlı istiyorum.
A10. Başvurunuzu Neden Onaylamalıyız: Santos şehrinde yaşayan genç, sağlık personeli bir kızın gece saatlerinde dışarı çıkmasını, canını bir nevi kendi kendine koruyabilmesini amaçlamanız güzel bir düşünce olduğu için onaylayabilirsiniz
A11. Bir Silah Ruhsatı Lisansına Sahip Olmanın Hayatınızda Ne Değiştireceğini Düşünüyorsunuz: Hayatımı değiştirmekten daha çok kendimi bir nebze güvende hissettireceğini düşünüyorum. Kendimi koruyabilmek en büyük amacım, daha özgür bir şekilde Santos sokaklarında gezebileceğim.
SİLAH BİLGİLERİ;A12. Silah Modeli: Deagle
A13. Silah Seri Numarası: -
Onaylamalar;"Ben
Lenora Verga bu form aracılığı ile silah rusatı sahipleri üzerindeki ayrıcalıkları, kısıtlamaları, hüküm ve koşulları okuduğumu, anladığımı herhangi bir ihmal veya ihlal sonucunda meydana gelecek yaptırımları, sahip olacağım lisans ile yapacağım her türlü eylemin sorumluluğunun bizzat şahsıma ait olduğunu ve verdiğim tüm bilgilerin doğruluğuyla birlikte kabul ettiğimi beyan ederim."