Probation Görevleri Tamamlama Formu
Rehber & ARGE Bölümü- En Beğendiğim 10 Rehber Konusu:
1.
Konu 1 - Neden Beğendim: Yeni başlayan oyuncular için yararlı bir konu olduğunu düşünüyorum. Yeni oyuncuların oyuna adapte olabilmesi için yararlı bir konu olduğunu düşünüyorum.
2.
Konu 2 - Neden Beğendim: Araba garajı veya araba ile ilgili rol yapan kişilerin yararına olabilecek bir konu.
3.
Konu 3 - Neden Beğendim: İtalyan oluşum oluşturacakların yararına bir konu, bu sayede rollerini daha güzel ve kaliteli yapabilirler
4.
Konu 4 - Neden Beğendim: ADDON oyunu dahada güzelleştiriyor ve resmi bir sitede yayımlanmadığı için bulması zorlaşıyor, aşırı yararlı bir konu olduğunu düşünüyorum.
5.
Konu 5 - Neden Beğendim: Sosyal rol yapanların yararına olabilecek bir konu olduğunu düşünüyorum çünkü sosyal rollerde müzik olmazsa olmaz.
6.
Konu 6 - Neden Beğendim: Helper olmayı düşünen kişiler için bilgilendirici ve öğüt verici niteliğinde bir konu olmuş.
7.
Konu 7 - Neden Beğendim: Yeni başlayan oyuncular için veya SAMP'a yeni başlayan oyuncular için mod kurma hakkında bilgilendirici ve yararlı bir konu olmuş.
8.
Konu 8 - Neden Beğendim: Oluşumların yararına olabilecek bir konu, rol SS editleme hakkında bilgilendirici bir konu olmuş.
9.
Konu 9 - Neden Beğendim: Mekanik olmayı düşünen oyuncuların yararına olabilecek bir konu olduğunu düşünüyorum. Mekanik olduktan sonra pişman olmamaları için yararlı bir konu.
10.
Konu 10 - Neden Beğendim: Paramedik rolleri yapmayı düşünen veya yapan insanlar hakkında bilgilendirici bir konu olmuş.
- En Beğendiğim 10 ARGE Konusu:
1.
Konu 1 - Neden Beğendim: Oyundaki değer verilmesi gereken bir sistem olarak düşünüyorum. Sisteme yeniden bir düzenle gelmesini düşünüyorum.
2.
Konu 2 - Neden Beğendim: Shotgun silahının colt ile neredeyse aynı anda bir adamı yaralıya düşürmesi çok kötü olmuş. Acilen Shotgun'a Güçlendirme gelmesini düşünüyorum.
3.
Konu 3 - Neden Beğendim: Tamirci rolleri yapanlar için yararlı bir öneri olmuş. Gerçek hayattaki gibi motor ömrü ve aşınmalar sunucunun yararına olabilecek diye düşünüyorum.
4.
Konu 4 - Neden Beğendim: Buffalo modunun gerçeğinden daha uzun olması ve hoş durmaması. Mevcut araç modunun değiştirilmesini düşünüyorum.
5.
Konu 5 - Neden Beğendim: İş yeri reklamlarınında kapatılmasını destekliyorum ve bu önerinin sunucunun yararına olacağını ve insanlara faydası olabileceğini düşünüyorum.
6.
Konu 6 - Neden Beğendim: İkinci dilin kullanımı hakkında yararlı bir öneri olmuş. Aynı şekilde bu öneriyide destekliyorum.
7.
Konu 7 - Neden Beğendim: Eğlenceli bir sistem olduğunu düşünüyorum ve faydalı bir sistem olabileceğini düşünüyorum.
8.
Konu 8 - Neden Beğendim: Tekne rollerinin desteklenmesi ve iyileştirilmesi için yararlı bir konu olduğunu düşünüyorum.
9.
Konu 9 - Neden Beğendim: Yararlı bir öneri olmuş kalabalık ortamlarda Nametag renkleri gözleri kanatıyor. Yararlı bir konu olduğu için beğendim.
10.
Konu 10 - Neden Beğendim: Rol kalitesinin artmasını destekleyecek yararlı bir konu olmuş. Bu önerinin sunucunun yararına olabileceğini düşünüyorum.
Instagram & Youtube BölümüRina Roleplay Resmi Instagram Sayfası Takip Edildi mi? (Evet/Hayır):
EvetRina Roleplay Resmi Youtube Kanalına Abone Olundu mu? (Evet/Hayır):
EvetScreenshot:
Screenshot:
RockstarTR Bölümü- Rina Roleplay Tanıtımı Üzerine Eliştiri Yapıldı mı? (Evet/Hayır): Evet
- Yapılan Eleştirinin Ekran Görüntüsü:
- Rina Roleplay Sunucusu Oylandı mı? (Evet/Hayır): Evet
- Oy Verilen Ekran Görüntüsü:
- RockstarTR Forum Üyeliği Var mı? (Evet/Hayır): Evet
- 40 Konuya İleti Atıldı mı? (Evet/Hayır): Evet
- 5 Yararlı Konu Oluşturuldu mu? (Evet/Hayır): Evet
- Oluşturulan Konular:
1. Compas.cs
2. Kayıt Programları
3. Connection Rejected
4. Superonline sorunu
5. Müzik linki dönüştürme