Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN PROBATION/03.09.2024] Rowan Ignatyev - Hile kullanımı(teleport)

Başlatan axi, 06 Temmuz 2024, 09:36:23
Okunma sayısı 2698 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı axi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 27 Ağustos 2024, 19:30
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Merhabalar, zamanında TP cleosu kullandığım için ban yemiştim. Çok pişmanlık duyuyorum, bütün rina roleplay kadrosundan özür diliyorum. Yaptığım hatanın farkına varmış bulunmaktayım. Banımın açılmasını saygılarınıza arz ederim.
Seviye: 6
Yasak No: #26563
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://hizliresim.com/re6jlmg
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile Kullanımı (Teleport)
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Rowan_Ignatyev

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Probation
« Yanıtla #1 : 06 Temmuz 2024, 09:36:29 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı axi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2024, 12:02:10 »
- Öncelikle selamlar, Meslek aracım şehir dışında bozuldu. Taksi tutacak param yoktu. Teleport cleosu kurdum ve hediye ağacına teleport attım araç kiralamak için. Kötü bir niyetim yoktu, hatamın farkına vardım.

-Yapacağım rol planı şöyle; Öncelikle sosyal mekanlarda çalışmaya başlayacağım. Oradan kazandığım paralarla kendi işyerimi açmayı planlıyorum. Karakterim Rus kökenli olduğu için sosyal mekanımın tarzını Rus kültürüne uygun hale getireceğim. İşler büyüdükçe ikinci bir işyerimi açmayı planlıyorum. Kazandığım parayla ise ev ve araba almayı hedefliyorum. Bu süre zarfında yeni rol arkadaşları edinmeye çalışacağım.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 10 Temmuz 2024, 23:42:52 »
Merhaba, Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

Rehber & ARGE Bölümü

• Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 10 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
  • ARGE bölümünden en beğendiğiniz 10 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.

Instagram & Youtube Bölümü

• Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.

RockstarTR Bölümü

• RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 60 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.
  • RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından  sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
  • RockstarTR forumu üzerinde (http://www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 40 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 5 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 4 gün ertelenebilir.
    Burada size verilen Şablon şablonu kullanıp düzgün bir biçimde doldurunuz.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
    RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI

Çevrimdışı axi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Rowan Ignatyev - Hile kullanımı(teleport)
« Yanıtla #4 : 11 Temmuz 2024, 14:04:45 »
    Probation Görevleri Tamamlama Formu

Rehber & ARGE Bölümü

• En Beğendiğim 10 Rehber Konusu:

1. Konu 1 - Neden Beğendim: Yeni başlayan oyuncular için yararlı bir konu olduğunu düşünüyorum. Yeni oyuncuların oyuna adapte olabilmesi için yararlı bir konu olduğunu düşünüyorum.
        2. Konu 2 - Neden Beğendim: Araba garajı veya araba ile ilgili rol yapan kişilerin yararına olabilecek bir konu.   
        3. Konu 3 - Neden Beğendim: İtalyan oluşum oluşturacakların yararına bir konu, bu sayede rollerini daha güzel ve kaliteli yapabilirler
        4. Konu 4 - Neden Beğendim: ADDON oyunu dahada güzelleştiriyor ve resmi bir sitede yayımlanmadığı için bulması zorlaşıyor, aşırı yararlı bir konu olduğunu düşünüyorum.
        5. Konu 5 - Neden Beğendim: Sosyal rol yapanların yararına olabilecek bir konu olduğunu düşünüyorum çünkü sosyal rollerde müzik olmazsa olmaz.
        6. Konu 6 - Neden Beğendim: Helper olmayı düşünen kişiler için bilgilendirici ve öğüt verici niteliğinde bir konu olmuş.
        7. Konu 7 - Neden Beğendim: Yeni başlayan oyuncular için veya SAMP'a yeni başlayan oyuncular için mod kurma hakkında bilgilendirici ve yararlı bir konu olmuş.
        8. Konu 8 - Neden Beğendim: Oluşumların yararına olabilecek bir konu, rol SS editleme hakkında bilgilendirici bir konu olmuş.
        9. Konu 9 - Neden Beğendim: Mekanik olmayı düşünen oyuncuların yararına olabilecek bir konu olduğunu düşünüyorum. Mekanik olduktan sonra pişman olmamaları için yararlı bir konu.
        10. Konu 10 - Neden Beğendim: Paramedik rolleri yapmayı düşünen veya yapan insanlar hakkında bilgilendirici bir konu olmuş.

• En Beğendiğim 10 ARGE Konusu:

1. Konu 1 - Neden Beğendim: Oyundaki değer verilmesi gereken bir sistem olarak düşünüyorum. Sisteme yeniden bir düzenle gelmesini düşünüyorum.
        2. Konu 2 - Neden Beğendim: Shotgun silahının colt ile neredeyse aynı anda bir adamı yaralıya düşürmesi çok kötü olmuş. Acilen Shotgun'a Güçlendirme gelmesini düşünüyorum.
        3. Konu 3 - Neden Beğendim: Tamirci rolleri yapanlar için yararlı bir öneri olmuş. Gerçek hayattaki gibi motor ömrü ve aşınmalar sunucunun yararına olabilecek diye düşünüyorum.
        4. Konu 4 - Neden Beğendim: Buffalo modunun gerçeğinden daha uzun olması ve hoş durmaması. Mevcut araç modunun değiştirilmesini düşünüyorum.
        5. Konu 5 - Neden Beğendim: İş yeri reklamlarınında kapatılmasını destekliyorum ve bu önerinin sunucunun yararına olacağını ve insanlara faydası olabileceğini düşünüyorum.
        6. Konu 6 - Neden Beğendim: İkinci dilin kullanımı hakkında yararlı bir öneri olmuş. Aynı şekilde bu öneriyide destekliyorum.
        7. Konu 7 - Neden Beğendim: Eğlenceli bir sistem olduğunu düşünüyorum ve faydalı bir sistem olabileceğini düşünüyorum.
        8. Konu 8 - Neden Beğendim: Tekne rollerinin desteklenmesi ve iyileştirilmesi için yararlı bir konu olduğunu düşünüyorum.
        9. Konu 9 - Neden Beğendim: Yararlı bir öneri olmuş kalabalık ortamlarda Nametag renkleri gözleri kanatıyor. Yararlı bir konu olduğu için beğendim.
        10. Konu 10 - Neden Beğendim: Rol kalitesinin artmasını destekleyecek yararlı bir konu olmuş. Bu önerinin sunucunun yararına olabileceğini düşünüyorum.

Instagram & Youtube Bölümü

Rina Roleplay Resmi Instagram Sayfası Takip Edildi mi? (Evet/Hayır): Evet
    Rina Roleplay Resmi Youtube Kanalına Abone Olundu mu? (Evet/Hayır): Evet
    Screenshot:
    Spoiler:
    Screenshot:
    Spoiler:

RockstarTR Bölümü

• Rina Roleplay Tanıtımı Üzerine Eliştiri Yapıldı mı? (Evet/Hayır): Evet
    • Yapılan Eleştirinin Ekran Görüntüsü:
      Spoiler:

• Rina Roleplay Sunucusu Oylandı mı? (Evet/Hayır): Evet
    • Oy Verilen Ekran Görüntüsü:
      Spoiler:

• RockstarTR Forum Üyeliği Var mı? (Evet/Hayır): Evet
    • 40 Konuya İleti Atıldı mı? (Evet/Hayır): Evet

• 5 Yararlı Konu Oluşturuldu mu? (Evet/Hayır): Evet
          - Oluşturulan Konular:
              1. Compas.cs
              2. Kayıt Programları
              3. Connection Rejected
              4. Superonline sorunu
              5. Müzik linki dönüştürme

• Profil Linki: Profiliniz

Çevrimdışı noro

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    « Yanıtla #5 : 17 Temmuz 2024, 15:40:42 »
    Instagram & Youtube Bölümü ssleri açılmıyor. Düzgün bir siteye yükleyin.
    RockstarTR Bölümü ssleri açılmıyor. Düzgün bir siteye yükleyin.

Çevrimdışı axi

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    « Yanıtla #6 : 18 Temmuz 2024, 12:37:32 »
    Düzenlendi @noro

Çevrimdışı noro

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    « Yanıtla #7 : 29 Temmuz 2024, 12:48:44 »
    RockstarTR görüntülerini ekranın tamamını SS alarak atmanız gerekiyor.
    RockstarTR üzerinde açtığınız konular alıntı. Kendinize özgün konular açmanız gerekiyor. Tekrar 5 konu açın.

Çevrimdışı axi

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    « Yanıtla #8 : 01 Ağustos 2024, 13:08:09 »
    Şehir dışındayım, şu anda 10-15 güne döneceğim. Döndüğümde halledeceğim.

Çevrimdışı axi

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    « Yanıtla #9 : 15 Ağustos 2024, 14:24:35 »
    Beklettiğim için özür diliyorum, yeni dönebildim. Düzenlendi @noro