Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[MALVARLIĞI EL KOYMA] Igor_George - Hile K(aim)

Başlatan dr.narcos, 04 Temmuz 2024, 12:33:06
Okunma sayısı 1446 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dr.narcos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 16 Şubat 2025, 02:44
Toplam oynama: 36 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Igor George Lv.20
Son giriş: 16 Şubat 2025, 02:57
Toplam oynama: 32 gün, 17 saat
[MALVARLIĞI EL KOYMA] Igor_George - Hile K(aim)
« : 04 Temmuz 2024, 12:33:06 »
Öncelikle merhabalar, iyi günler. Öncelikle paintball oynarken arkadaşlarımı sinir etmek için aimbot açtım, hile kullandığımı kabul ediyorum, bunun haricinde kesinlikle rolde hile kullanmadım. Zaten sosyal takılan bir karakteri yönetiyordum, sunucunun kurallarına uygun bir şekilde devam edeceğime söz veriyorum, hesabımın ve emeklerimin boşa gitmemesi için probation başvurumun onaylanmasını rica ediyorum.
Seviye: 20
Yasak No: #29584
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://hizliresim.com/qdn8jsw
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: aimbot
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Igor George<br />Lagertha Rosenthal

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Probation
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2024, 12:33:13 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı dr.narcos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Igor George Lv.20
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2024, 16:25:11 »
Nasıl Yasaklandım;
Arkadaşlarımla makarasına paintball atıyorduk, daha sonra makara biraz'da inatlaşmaya döndü bende inata inat  yapınca sinirlenip aim.cs'yi indirip tekrardan paintball'a girdim ve onları sinir etmek için açtım, hedefimde başarılı olduktan sonra aim.cs'yi kapatım. Silmek için oyundan çıkacağım sırada ban yedim, zaten normalde aim.cs felan kullanan biri değilim, sosyal rol ağırlıklı rol yapıyorum. Sadece sinir etmek için girdiğim sırada ban yedim.

Rol Planım;
Karakterimin zaten bir çevresi var onlarla birlikte toplanıp sosyal olarak dağda, ormanda kamp rolleri yapıp, evinde hapis olmak yerine yürüyüş yapıp, ek iş olarak arkadaşının yanında motor mekanik ustası olarak işler yapacağım, akşamları ise sahilde toplanıp ateş başında sohbet ve muhabbet edip insanlara kendimi daha çok sevdirmek, yardımsever ve iyi bir insan olduğumu göstermek, kendimi kanıtlamak istiyorum. Bir köpek sahiplenip onunla birlikte vakit geçirmek, hayvanlar için yardım toplayıp etkinlik yapacağım.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 11 Temmuz 2024, 00:18:50 »
Merhaba, Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

Rehber & ARGE Bölümü

• Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 25 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
  • ARGE bölümünden en beğendiğiniz 25 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.

Instagram & Youtube Bölümü

• Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.

RockstarTR Bölümü

• RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 100 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.
  • RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından  sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
  • RockstarTR forumu üzerinde (http://www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 60 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 10 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 4 gün ertelenebilir.
    Burada size verilen Şablon şablonu kullanıp düzgün bir biçimde doldurunuz.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
    RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI

Çevrimdışı dr.narcos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Igor George Lv.20
Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Igor_George - Hile K(aim)
« Yanıtla #4 : 19 Temmuz 2024, 02:56:09 »
Probation Görevleri Tamamlama Formu

Rehber & ARGE Bölümü

• En Beğendiğim 25Rehber Konusu:
Konu 1 - Neden Beğendim: Yarışçı rollerinin basit ve kötü bir şekilde rol yapılmaması için yazılmış gayet açıklayıcı ve öğretici rehber olmuş. Yarış birliklerininde ağır bir rol yapması gerektiğini göstermiş.
Konu 2 - Neden Beğendim: Standart LSPD rollerinden daha çok, araştırma ve taktiksel yapı üzerine kurulmuş bir ekip olduğunu gösteren rehber olmuş, FBI kavramını bilmeyenler için gayet açıklayıcı.
Konu 3 - Neden Beğendim: Tamirhanede ne tür aletler olması gerektiğini ve nasıl araca bakım yapıldığını anlatıyor, Tamirhane rolü yapanlar için gayet iyi bir rehber, bu rehberi okuyarak rollerini kaliteli şekilde yapabilirler.
Konu 4 - Neden Beğendim: Gayet yararlı bir rehber imla kurallarının sunucu içerisinde nasıl kullanılacağını ve rollere nasıl katkı vereceğini göstermiş.
Konu 5 - Neden Beğendim: Çeşitli ülkelerin modifiye kültürlerine göre değişebilen bir şey olduğunu göstermiş, neon kullanımının araştırılmadan eleştiri yapılmaması gerektiğini belirtmiş, yararlı.
Konu 6 - Neden Beğendim: Rol yapmanın temel olaylarından bahsediyor, rollerin güzelleşmesi ve sağlamlığı için yararlı.
Konu 7 - Neden Beğendim: Avukat rollerinin detayına girmiş ve özgüvenle yapılan bir rol olduğunu göstermiş, avukat rolü yapacak olanlar için birebir.
Konu 8 - Neden Beğendim: /me /do komutlarınını doğru kullanımını ve nasıl kullanılacağını göstermiş bir rehber, rollerde yardımcı 0lur.
Konu 9 - Neden Beğendim: Trafik Ceza Kanununa göre yapılan yanlış parkları göstermiş, rina oyuncuları için gayet yararlı olacaktır.
Konu 10 - Neden Beğendim: DriveBy rollerini daha detaylı şekilde açıklamış ve nasıl gereçeğe evrileceğini göstermiş, mantıklı çete rolleri yapanlar için birebir.
Konu 11 - Neden Beğendim: Şehir içinde yapılan araç sürüş hataları, araç sürmeyi bilmeyenler için açılmış bir konu, yararlı
Konu 12 - Neden Beğendim: Çocuk rolü yapanların dikkat etmesi gereken yerlere değinmiş, çocuk rolü yapanlar için yararlı.
Konu 13 - Neden Beğendim: Kaza rollerinin önemini ve püf noktasını anlatmış. Yararlı.
Konu 14 - Neden Beğendim: Ortaya tatlı görüntüler çıkar, dikkat çeker, emlak rolleri yapanlar için yararlı.
Konu 15 - Neden Beğendim: Crips Gang rolü yapacaklar için detaylı olarak anlatılmış bir sistem, esin alınarak yapılabilir. Yararlı.
Konu 16 - Neden Beğendim: Araçlar ile ilgili roller yapan kişiler için daha gerçekçi roller yapmalarını sağlayacak bir rehber.
Konu 17 - Neden Beğendim: Çete rollerinde kanal niteliğinde yapılacak roller için ağız stilini göstermiş başarılı, daha kaliteli çete rolleri için kullanılabilir.
Konu 18 - Neden Beğendim: Yeni başlayanlar için en karlı meslekleri denemiş ve hangisinin daha iyi olduğunu göstermiş, yeni gelenler için kullanılabilir.
Konu 19 - Neden Beğendim: Bu forumda meslekleri rehberlemiş ve yararlı bir analizde bulunmuş, yeni başlayan tayfa bu foruma bakarak hangisinden daha çok gelir edeceğini bulabilir.
Konu 20 - Neden Beğendim: İlk yardım hakkındaki tüyoları vermiş, bilgi sahibi olmamızı sağlamış, gayet yararlı LSFMD olmadığı zaman şehirdeki vatandaşlar bu rehberi inceledikten sonra ufak yaralanmalara ilk yardım yapabilirler.
Konu 21 - Neden Beğendim: Dostluk kanıtı, dost rolleri için yapılması gerekenleri sıralamış, gayet nezih bir dilde anlatmış, kalite standartlarında olması gerektiğini belirtmiş.
Konu 22 - Neden Beğendim: Helper olmadan önce bakılması gereken bir rehber, bakarak bilgi sahibi olunabilir.
Konu 23 - Neden Beğendim: Nasıl rollerden daha çok zevk alacağımızı anlatan bir rehber, rol yapmaktan zevk almayan arkadaşlar için birebir.
Konu 24 - Neden Beğendim: Sunucu içerisinde şarkıların nasıl açılacağını gösteriyor, bar rollerinde kullanılabilir.
Konu 25 - Neden Beğendim: Kimlerin yol önceliği olduğunu, nasıl park edileceğini, nerede ne şekilde hangi yoldan gidebileceğimiz gösteren bir konu olmuş, araçla rol yapanlar için birebir.

• En Beğendiğim 25ARGE Konusu:
Konu 1 - Neden Beğendim: Mantıklı ve akıllıca bir bakış açısı çünkü oyunda Motel sistemi var ama sadece içeride rol yapmaya yarayan bir sistem, insanlar ev kiralayabilsin, hem illegal rol yapan arkadaşlar için daha çok rol imkanı sağlar
Konu 2 - Neden Beğendim: Bu AR-GE konusunu haklı buluyorum, oyuna yeni başlayanlar için çok berbat bir durum, ekonomi biraz daha düzelebilir.
Konu 3 - Neden Beğendim: Bu AR-GE konusunu haklı buluyorum, park ranger rolleri kıstılı, kasaba tarafındaki ormanlık alanlara bakabilirler, oraların güvenliği ve temizliği için rol yapabilirler.
Konu 4 - Neden Beğendim:Bu AR-GE konusunu haklı buluyorum, brawl rolleri aşırı fazla, oyuncular yaralıya düştükten sonra kalkıp dalmaya devam ediyor ve yki kuralını ihlal ediyor, yki kuralı ve hastane rolleri için önemli bir konu.
Konu 5 - Neden Beğendim: Bu AR-GE konusunu haklı buluyorum, tekne ile balık yapan kişiler için sınırın 10 olmaması yükselmesi gerekli, böylelikle tekne rolleri daha çok artar ve insanlar sosyalliğe daha çok yönelir.
Konu 6 - Neden Beğendim: Bu AR-GE konusunu haklı buluyorum, go kart araçlarının kaldırılması gerekiyor, şehir içinde adamlar sultan ile giderken size pit atıyor ve yolun dışına uçuyorsun go kart sürücüsü hiç birşey olmamış gibi devam ediyor, realistik bakımdan bakılırsa gayet saçma bir durum.
Konu 7 - Neden Beğendim: Bu AR-GE konusunu haklı buluyorum, arabaların belirli kilometreye ulaşınca yavaş çalışmasını rolde bakım yaparak azaltabiliriz, tabii bu durumda araç yavaşlayabilir.
Konu 8 - Neden Beğendim: Kasaba rolü yapanlar için gayet mantıklı bir AR-GE, Shoutgun'u kasaba rolü yapanlar için özel bir ruhsatla çıkartırabilir ve kullanılır olması kasaba rolü yapanlar için ekstra avantaj ve rol zevki sağlayacaktır.
Konu 9 - Neden Beğendim: Yeni iş yeri interiorları gelebilir, sunucuda yüklü olan interiorlar artık hepsi aynı ve bir çok iş yerinin iç dizaynı aynı, yeni interiorlar gelebilir.
Konu 10 - Neden Beğendim: Oyun içindeki maaşlar'ın biraz daha tuzlu olması ve ic hapisteyken, ooc hapisteyken maaş verme sistemi kalkmalı, maaşımızı alabilmemiz gerek nede olsa ic hapiste'de ooc hapiste'de bu şehirin bir üyesiyiz.
Konu 11 - Neden Beğendim: Haklı buluyorum aynı şekilde bende zamanında sınırsız olarak aldım ve maske hakkım sınırlıya geçti, gerçekten saçma bir sistem, bu sistemden sonra alanlar için sınırlı olması gerekliydi bence.
Konu 12 - Neden Beğendim: Şu anda kumarhane çok boş bence eski yerine taşındığı zaman kumar eski ilgisini alacaktır.
Konu 13 - Neden Beğendim: Tamirci rollerinin çoğalması için yapılabilir, çünkü gerçekten realistik bir sistem olur, gerçek hayatta nasıl araçlarımızla ilgileniyorsak rolde'de araçlarla ilgilenebiliriz.
Konu 14 - Neden Beğendim: Objekoy sistemi gayet mantıklı yolda kalmış araç rolleri içinde kullanılabilir.
Konu 15 - Neden Beğendim: Gayet mantıklı bir AR-GE sisteme düşen araçları açık arttırma ile satın alıp hem parasını eski sahibine ödemiş oluruz eğerki sunucuyu bırakırsa geldiğinde bir miktar parası ve kaybettiği aracı tekrar bulup alma imkanı olur.
Konu 16 - Neden Beğendim: Mantıklı bir AR-GE dil kursları'da açılabilir, böylelikle yeni diller öğrenilebilir.
Konu 17 - Neden Beğendim: CityHall'deki insanlara rol yapma imkanı sağlanmış olur, CityHall'ı daha aktif görürüz.
Konu 18 - Neden Beğendim: Bu konuyu haklı buldum bilgisayarı kötü olan arkadaşlar için yapılabilir, en azından FPS açısından sorun yaşamazlar.
Konu 19 - Neden Beğendim: Mantıklı bir sistem, gelebilir. Troll olanların önüne geçilir ve rol baltalamanın önüne geçilir.
Konu 20 - Neden Beğendim: Hastane rolleri ve rolde dikkatin artması için yapılabilir, hastaneler çok boş bu hastalıklarla gerçekçi bir hastane ortamı ortaya çıkabilir.
Konu 21 - Neden Beğendim: Gasp rolleri yapan çeteler/kişiler için uyarlanabilir, çünkü insanlar para kaybetmemek için rolün içerisinde bir anda oyundan çıkıyorlar ve karşı tarafın rol zevkini hiç ediyorlar, en azından rol zevki için getirilebilir.
Konu 22 - Neden Beğendim: Mantıklı bir AR-GE, avukat rolleri, sorgu rollerinde en azından oyun içerisinden not alabiliriz ve bu süre zarfında zaman kaybetmemiş oluruz, rollerin akışı için gayet mantıklı.
Konu 23 - Neden Beğendim: Oyun içerisinde taksi çağırdığımız zaman gelecek olan taksinin konumu görülebilmeli, çünkü bazı kişiler taksi çağrısını kabul ediyor ve gelmiyor, unutuyor. (veya birşey oluyor gelemiyor)
Konu 24 - Neden Beğendim: Bankaya borç halinde, haciz sistemi, aranma, mal/mülk el koyma şeklinde ilerleyebilir City Hall içerisinde bu bölüme bakan bir ekip oluşturulabilir.
Konu 25 - Neden Beğendim: Destekliyorum çünkü rol içerisinde birisi bizi aradığında ona ulaşmamız için bir kayıta ihtiyacımız oluyor, örneğin aracı alacak kişi arıyor, o sıra açamıyorsun, açıyorsun teklif veriyorsun döneceğim diyor, dönmüyor. Sende numarayı ezberlemediğin için kaybediyorsun, bence mantıklı.

Instagram & Youtube Bölümü

Rina Roleplay Resmi Instagram Sayfası Takip Edildi mi? (Evet/Hayır): Evet
Rina Roleplay Resmi Youtube Kanalına Abone Olundu mu? (Evet/Hayır): Evet
Screenshot:
Spoiler:
Screenshot:
Spoiler:

RockstarTR Bölümü

Rina Roleplay Tanıtımı Üzerine Eliştiri Yapıldı mı? (Evet/Hayır): Evet
Yapılan Eleştirinin Ekran Görüntüsü:
Spoiler:

Rina Roleplay Sunucusu Oylandı mı? (Evet/Hayır): Evet
Oy Verilen Ekran Görüntüsü:
Spoiler:

RockstarTR Forum Üyeliği Var mı? (Evet/Hayır): Evet
60 Konuya İleti Atıldı mı? (Evet/Hayır): Evet

10 Yararlı Konu Oluşturuldu mu? (Evet/Hayır): Evet

Oluşturulan Konular:
Fps Gösterme
Freecam
Timecyc
Skybox
Ram Optimizasyonu
Map Fix
Time Ayar
FPS Optimiser
Yön Bilgisi
Yağmur Fix

Profil Linki: Profiliniz

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 29 Temmuz 2024, 12:55:07 »
RockstarTR bölümünde attığınız görüntüleri ekranın tamamını SS alarak atmanız gerekiyor.
Instagram ve youtube bölümünde attığınız görüntüleri ekranın tamamını SS alarak atmanız gerekiyor.
RockstarTR üzerinde atığınız iletiler spam türünde ve birbirine benzer olduğundan dolayı tekrardan 15 yanıt atmanız gerekiyor. Yanıtlarınızın farklı türlerde olduğuna ve farklı konulara atıldığına emin olun.

Çevrimdışı dr.narcos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Igor George Lv.20
« Yanıtla #6 : 31 Temmuz 2024, 00:41:48 »
Güncellendi.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 10 Ağustos 2024, 23:34:05 »
Instagram ve youtube bölümünde attığınız görüntüleri ekranın tamamını SS alarak atmanız gerekiyor.

Çevrimdışı dr.narcos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Igor George Lv.20
« Yanıtla #8 : 11 Ağustos 2024, 19:46:29 »
Güncellendi!

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [MALVARLIĞI EL KOYMA] Igor_George - Hile K(aim)
« Yanıtla #9 : 17 Ağustos 2024, 02:09:00 »

PROBATION SONUÇLANDIRMA / EL KOYMA RIZA BİLDİRGESİ

Probation işlemleriniz sona ermek üzeredir.
Probation işlemlerinizin tamamlanması ve un-ban işlemi ile birlikte sizi probation aşamasına dahil edebilmemiz için aşağıdaki miktarda/nitelikte mal varlığınıza el koyulacaktır:

[!] Tüm mal varlığınıza el koyulacaktır.

Bunu onaylıyor iseniz "Belirtilen mal varlığıma el koyulmasını onaylıyorum." yazarak probation konunuza gönderiniz.
Onaylamıyor iseniz veya pazarlık yapmaya kalkışır iseniz un-ban talebiniz reddedilecek ve karakteriniz kalıcı olarak yasaklanacaktır.