Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Probation

Başlatan Liuxew, 04 Temmuz 2024, 12:31:45
Okunma sayısı 801 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Liuxew

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Temmuz 2024, 00:15
Toplam oynama: 101 gün, 18 saat
Son giriş: 15 Haziran 2024, 15:59
Toplam oynama: 5 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Probation
« : 04 Temmuz 2024, 12:31:45 »
Merhabalar, hile kullanımından dolayı Jaxie tarafından kalıcı ban yemiştim.
Ancak yaptığım hatanın farkına vardım, Rina platformunun altında çok fazla arkadaş edindim. Sürekli farklı oyunlar denedim ancak hiçbirinde Rina'daki gibi eğlenemedim. Buradaki rol ortamını seviyorum, arkadaşlarımı seviyorum. Dediğim gibi, yaptığım hatanın farkına vardım. Pişmanlık duydum, bu sebepten dolayı banımın açılmasını umut ederek ticket açmaya başvurdum. Gereğinin yapılmasını arz ederim, iyi oyunlar, iyi forumlar.
Seviye: 21
Yasak No: #29548
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://hizliresim.com/sewyal5
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile Kullanımı
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Tatiana_Guasparre

Çevrimdışı Liuxew

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Probation
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2024, 12:31:46 »
Dostum, forumu açın da probation işlemlerine başlayayım, bir an önce banım kalksın, rolümü yapayım.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2024, 12:31:57 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı Liuxew

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2024, 22:00:37 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.
-Yeni gelen işyeri kuralı için barımı açmıştım, bir iki kişi gelerek rolümü zedeledi. Kişiler arkadaşlarımı barın dışarısına çağırıp bıçakla saldırmaya başladı, arkadaşlarıma destek çıkmak için bende brawl rolüne katıldım, birkaç arkadaşlarımı düşürmüşlerdi. Hemn rolümü baltalayıp hemde arkadaşlarımı düşürmelerine sinirlenip Aimbot açtım ve kişileri düşürdüm. Adamlar şikayet açmıştı, bende oraya videoyu attığımda orada belli olmuş. Hile kullandığım için pişmanım.

-Banım açıldığındaki rol planım; İlk önce tırcılık veya otobüscülük mesleğini birkaç gün yaparak güzel bir para kazanacağım. Bu meslekleri yaparken, yolda kalan kişilerede yardım ederek yapacağım rolü çeşitlendirmeye çalışacağım, buda beni daha fazla role girmeye teşvik edecektir. Ardından pizza stack'e ve barlara  gidip yeni arkadaşlar edinmeye çalışacağım, güzel rol yapan ve troll yapmayan kişiler ile daha çok role girmeye çalışacağım. Yani düzgün rol yapan kişilerle daha çok iletişim kurmaya odaklanacağım. Aklımda şuanda kasacağım para ile çete tarzı araçlar almak, örneğin; Voodoo, Greenwood vb. ardından bir çete tarzında birlik açacağım, yani çetenin imajını yansıtan araçlar seçemeceğim, ardından çetenin kurallarını çetenin herbir üyesine anlatacağım, çete içindeki sorumlulukları rolsel olarak kişilerle rol yaparak anlatacağım. tanıştığım arkadaşlarımı ve eskiden tanıdığım arkadaşlarımı davet edeceğim. Birliğe güzel bir sayıda kişi çektikten sonra bir tanıtım yazacağım ve forum'dan birlik tanıtımı oluşturacağım. Düzenli ve özenli rol ss'ler çıkartarak birliğime her türlü onayı aldırmaya çalışacağım. Birliğe oyuncuların ilgisini çekmem için çaba göstereceğim.
Güzel rol yapan ve erkek rolü yapan, İC olarak bana saygı ve sevgi gösteren bir kişi bulduktan sonra sevgili roleplay'i yapmaya çalışacağım, evlenme ve çocuk yapma roleplayı vs. birkaç arkadaşıma çocuk rolü yapması için rica edeceğim. Böylece rol çeşitlenecek ve daha eğlenceli bir hale gelecek.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 07 Temmuz 2024, 10:27:17 »
Başka hesaptan ban affına girdiğiniz için probation talebiniz reddedildi.