Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN PROBATION/13.08.2024] Leonel Guerrero - Hile K(air)

Başlatan part time rockstar, 04 Temmuz 2024, 12:29:40
Okunma sayısı 2360 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı part time rockstar

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 09 Şubat 2025, 15:52
Toplam oynama: 119 gün, 16 saat
Birlik: ********* **EW!
yaralı durumdayken airbreak açtığım için yasaklandım. pişmanım.
Seviye: 27
Yasak No: 26215
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://i.hizliresim.com/a09ndd2.png
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: airbreak
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Leonel_Guerrero

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: probation başvurusu
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2024, 12:29:45 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2024, 14:27:07 »
-Sunucu içerisinde airbreak açtığım için yasaklandım.

- Probation sürecimde ismimi değiştirip genç bir erkek rolünü üstleneceğim. Bu süreçte ticaret yapamiyorum o yüzden etkinliklere katılıp rol çevremi genisleteceğim ardından barlara gideceğim.
Bazı etkinlikler düzenleyip insanlarla kaynaşacağım. Bazende arkadaşlarım ile kampa ve gezintiye çıkmayı planlıyorum. Boş olduğum zamanlardada işlek olan bölgelerde stand açıp birşeyler satacağım. Boş zamanlarında barlara gidip barmenlik yapacağım. Genel olarak pizzada takılacağım. Ayrıca karakterimi sehirde legal yollardan tanıtmak için çabalayacağım. Rol planım bu kadar.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 06 Temmuz 2024, 09:41:02 »
Rol planınızı detaylandırın.

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 09 Temmuz 2024, 16:56:35 »
Düzenlendi.

@noro

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 10 Temmuz 2024, 23:55:08 »
Merhaba, Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

Rehber & ARGE Bölümü

• Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 10 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
  • ARGE bölümünden en beğendiğiniz 10 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.

Instagram & Youtube Bölümü

• Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.

RockstarTR Bölümü

• RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 60 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.
  • RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından  sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
  • RockstarTR forumu üzerinde (http://www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 40 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 5 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 4 gün ertelenebilir.
    Burada size verilen Şablon şablonu kullanıp düzgün bir biçimde doldurunuz.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
    RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Leonel Guerrero - Hile K(air)
« Yanıtla #6 : 11 Temmuz 2024, 11:34:20 »
    Probation Görevleri Tamamlama Formu

Rehber & ARGE Bölümü

• En Beğendiğim 10 Rehber Konusu:

1. Konu 1 - Neden Beğendim: Birçok kişi ts3'e bağlanmada sıkıntı çekiyor, onlar için güzel bir rehber olmuş.
        2. Konu 2 - Neden Beğendim: Crips konspetli birlik açmak isteyen kişilerin sayısı fazla oluyor. Arkadaşta yapılabilecek rolleri ve crips tarihini kısaca özetlemiş, gayet güzel bir rehber olmuş.
        3. Konu 3 - Neden Beğendim: Birçok kişi sunucuda muzik açmakta zorlanıyordu, veya açamıyordu. O yüzden bazı sıkıntılar çıkabiliyordu, onlar için güzel ve yararlı bir rehber olmuş.
        4. Konu 4 - Neden Beğendim: Sunucu üzerinde ki "bazı" polis rolü yapan arkadaşlar pd'nin verdiğin üstünlük için giriyor birliğe. Arkadaşın dediklerini destekledim.
        5. Konu 5 - Neden Beğendim: İllegal bir eşya satarken sokağın ortasına geçip "toz satılır" diye bağırmamak için her illegalin en az bir kere okuması gereken bir rehber, güzel olmuş.
        6. Konu 6 - Neden Beğendim: Bloods rolünün hakkında detaylı bilgiler vermiş, güzel bir rehber olmuş. Yapanın eline sağlık.
        7. Konu 7 - Neden Beğendim: Sunucuda dostluk rolleri eksik veya hatalı alınabiliyor, herkesin en az bir kere okuması gereken bir rehber, harika olmuş.
        8. Konu 8 - Neden Beğendim: Yarışçı rolü ve yetkiler hakkında detaylı bilgiler vermiş, yapan arkadaş cidden harika hazırlamış. Eline sağlık.
        9. Konu 9 - Neden Beğendim: Mekanik fiyatlarını tam olarak bilmeyen arkadaşlar var, onlar için yararlı ve bilgilendirici olmuş.
        10. Konu 10 - Neden Beğendim: PD, SD, FD tarzı oluşumlara girenlerin çoğu BBCode'ı eksik şekilde dolduruyor. Onlar için iyi rehber olmuş.
    • En Beğendiğim 10 ARGE Konusu:

1. Konu 1 - Neden Beğendim: Yetkililer ve helperlar pm üzerinden iletişime geçmekte zorlanıyorlar, yanına böyle bir özellik gelse hiç fena olmaz. Destekliyorum.
        2. Konu 2 - Neden Beğendim: Shotgun diğer silahlara göre çok çok daha az hasar veriyor, ben bunun arttırılması taraftarıyım. O yüzden destekledim.
        3. Konu 3 - Neden Beğendim: /soyun komutu için bir süre gelmesi gerekiyor, pd rolde bazıları soyun ile kaçıp kurtulabiliyor, aktif rolü öldüren bir olay gerçekten, destekliyorum.
        4. Konu 4 - Neden Beğendim: Birlik için rol ss alırken veya normal şekilde rol yaparken gereksiz olduğunu düşündüğüm reklamlar chatimize düşüp bizi rahatsız edebiliyor, bunun için kapatma gibi bir özellik gelirse çok iyi olur, destekliyorum.
        5. Konu 5 - Neden Beğendim: Turist rolü yapanlar yabancı dil kullanırken /s komutunu kullanamıyor. Böyle bir sistem gelirse fena olmaz, destekliyorum.
        6. Konu 6 - Neden Beğendim: Arkadaşın dediği mantıklı, destekliyorum.
        7. Konu 7 - Neden Beğendim: Güvenli bölgelerin bazıları çok gereksiz ve o bölgelerde drive-by ile çatışırken geçerken uyarı verebiliyor. Ve o bölgede agresif rol sergileyemiyoruz, bir kısmının kaldırılması gerekiyor, destek.
        8. Konu 8 - Neden Beğendim: Araca atma süresinin kısaltılması gerekiyor, kelepçeli arkadaşımızı araca atarken polisler hemen gelip taser veya beanbag atabiliyor, azaltılırsa iyi olur, destek.
        9. Konu 9 - Neden Beğendim: İsim görme mesafesi gerçekten çok kısa, çatışmalarda falan yanlışıkla aynı skinli başka bir adamı vurabiliyoruz, destekliyorum.
        10. Konu 10 - Neden Beğendim: Normal interior dışarısında ki meslek araçları çok fazla fps düşüşüne neden oluyor. O yüzden kasmalar vb olabiliyor, destekledim.

Instagram & Youtube Bölümü

Rina Roleplay Resmi Instagram Sayfası Takip Edildi mi? (Evet/Hayır): Evet
    Rina Roleplay Resmi Youtube Kanalına Abone Olundu mu? (Evet/Hayır): Evet
    Screenshot:
    Spoiler:
    Screenshot:
    Spoiler:

RockstarTR Bölümü

• Rina Roleplay Tanıtımı Üzerine Eliştiri Yapıldı mı? (Evet/Hayır): Evet
    • Yapılan Eleştirinin Ekran Görüntüsü:
      Spoiler:

• Rina Roleplay Sunucusu Oylandı mı? (Evet/Hayır): Evet
    • Oy Verilen Ekran Görüntüsü:
      Spoiler:

• RockstarTR Forum Üyeliği Var mı? (Evet/Hayır): Evet
    • 40 Konuya İleti Atıldı mı? (Evet/Hayır): Evet

• 5 Yararlı Konu Oluşturuldu mu? (Evet/Hayır): Evet
          - Oluşturulan Konular:
              1. Konu 1 Başlığı
              2. Konu 2 Başlığı
              3. Konu 3 Başlığı
              4. Konu 4 Başlığı
              5. Konu 5 Başlığı

• Profil Linki: Profiliniz

Bağışçı
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    « Yanıtla #7 : 16 Temmuz 2024, 19:42:27 »
    Ne zaman bakılır? @noro

Çevrimdışı noro

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    « Yanıtla #8 : 17 Temmuz 2024, 16:12:01 »
    Rehber & ARGE Bölümü için yazdıklarınızı detaylandırmanız gerek.
    RockstarTR bölümünde attığınız görüntüleri ekranın tamamının görüntüsünü alarak atmanız gerek.
    RockstarTR üzerinde attığınız iletileriniz benzer veya spam türünde olduğundan tekrardan 15 tane ileti atmanız gerekiyor. İletileri farklı konulara ve farklı türlerde attığınıza emin olun.

Bağışçı
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    « Yanıtla #9 : 17 Temmuz 2024, 18:13:44 »
    Tüm görevler yapıldı, ne zaman bakılır? Bir an önce sunucuya girip rol yapmak istiyorum.

@noro