Probation Görevleri Tamamlama Formu
Rehber & ARGE Bölümü- En Beğendiğim 10 Rehber Konusu:
1.
Konu 1 - Neden Beğendim: Birçok kişi ts3'e bağlanmada sıkıntı çekiyor, onlar için güzel bir rehber olmuş.
2.
Konu 2 - Neden Beğendim: Crips konspetli birlik açmak isteyen kişilerin sayısı fazla oluyor. Arkadaşta yapılabilecek rolleri ve crips tarihini kısaca özetlemiş, gayet güzel bir rehber olmuş.
3.
Konu 3 - Neden Beğendim: Birçok kişi sunucuda muzik açmakta zorlanıyordu, veya açamıyordu. O yüzden bazı sıkıntılar çıkabiliyordu, onlar için güzel ve yararlı bir rehber olmuş.
4.
Konu 4 - Neden Beğendim: Sunucu üzerinde ki "bazı" polis rolü yapan arkadaşlar pd'nin verdiğin üstünlük için giriyor birliğe. Arkadaşın dediklerini destekledim.
5.
Konu 5 - Neden Beğendim: İllegal bir eşya satarken sokağın ortasına geçip "toz satılır" diye bağırmamak için her illegalin en az bir kere okuması gereken bir rehber, güzel olmuş.
6.
Konu 6 - Neden Beğendim: Bloods rolünün hakkında detaylı bilgiler vermiş, güzel bir rehber olmuş. Yapanın eline sağlık.
7.
Konu 7 - Neden Beğendim: Sunucuda dostluk rolleri eksik veya hatalı alınabiliyor, herkesin en az bir kere okuması gereken bir rehber, harika olmuş.
8.
Konu 8 - Neden Beğendim: Yarışçı rolü ve yetkiler hakkında detaylı bilgiler vermiş, yapan arkadaş cidden harika hazırlamış. Eline sağlık.
9.
Konu 9 - Neden Beğendim: Mekanik fiyatlarını tam olarak bilmeyen arkadaşlar var, onlar için yararlı ve bilgilendirici olmuş.
10.
Konu 10 - Neden Beğendim: PD, SD, FD tarzı oluşumlara girenlerin çoğu BBCode'ı eksik şekilde dolduruyor. Onlar için iyi rehber olmuş.
- En Beğendiğim 10 ARGE Konusu:
1.
Konu 1 - Neden Beğendim: Yetkililer ve helperlar pm üzerinden iletişime geçmekte zorlanıyorlar, yanına böyle bir özellik gelse hiç fena olmaz. Destekliyorum.
2.
Konu 2 - Neden Beğendim: Shotgun diğer silahlara göre çok çok daha az hasar veriyor, ben bunun arttırılması taraftarıyım. O yüzden destekledim.
3.
Konu 3 - Neden Beğendim: /soyun komutu için bir süre gelmesi gerekiyor, pd rolde bazıları soyun ile kaçıp kurtulabiliyor, aktif rolü öldüren bir olay gerçekten, destekliyorum.
4.
Konu 4 - Neden Beğendim: Birlik için rol ss alırken veya normal şekilde rol yaparken gereksiz olduğunu düşündüğüm reklamlar chatimize düşüp bizi rahatsız edebiliyor, bunun için kapatma gibi bir özellik gelirse çok iyi olur, destekliyorum.
5.
Konu 5 - Neden Beğendim: Turist rolü yapanlar yabancı dil kullanırken /s komutunu kullanamıyor. Böyle bir sistem gelirse fena olmaz, destekliyorum.
6.
Konu 6 - Neden Beğendim: Arkadaşın dediği mantıklı, destekliyorum.
7.
Konu 7 - Neden Beğendim: Güvenli bölgelerin bazıları çok gereksiz ve o bölgelerde drive-by ile çatışırken geçerken uyarı verebiliyor. Ve o bölgede agresif rol sergileyemiyoruz, bir kısmının kaldırılması gerekiyor, destek.
8.
Konu 8 - Neden Beğendim: Araca atma süresinin kısaltılması gerekiyor, kelepçeli arkadaşımızı araca atarken polisler hemen gelip taser veya beanbag atabiliyor, azaltılırsa iyi olur, destek.
9.
Konu 9 - Neden Beğendim: İsim görme mesafesi gerçekten çok kısa, çatışmalarda falan yanlışıkla aynı skinli başka bir adamı vurabiliyoruz, destekliyorum.
10.
Konu 10 - Neden Beğendim: Normal interior dışarısında ki meslek araçları çok fazla fps düşüşüne neden oluyor. O yüzden kasmalar vb olabiliyor, destekledim.
Instagram & Youtube BölümüRina Roleplay Resmi Instagram Sayfası Takip Edildi mi? (Evet/Hayır):
EvetRina Roleplay Resmi Youtube Kanalına Abone Olundu mu? (Evet/Hayır):
EvetScreenshot:
Screenshot:
RockstarTR Bölümü- Rina Roleplay Tanıtımı Üzerine Eliştiri Yapıldı mı? (Evet/Hayır): Evet
- Yapılan Eleştirinin Ekran Görüntüsü:
- Rina Roleplay Sunucusu Oylandı mı? (Evet/Hayır): Evet
- Oy Verilen Ekran Görüntüsü:
- RockstarTR Forum Üyeliği Var mı? (Evet/Hayır): Evet
- 40 Konuya İleti Atıldı mı? (Evet/Hayır): Evet
- 5 Yararlı Konu Oluşturuldu mu? (Evet/Hayır): Evet
- Oluşturulan Konular:
1. Konu 1 Başlığı
2. Konu 2 Başlığı
3. Konu 3 Başlığı
4. Konu 4 Başlığı
5. Konu 5 Başlığı