Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Thalassic - Deniz Feneri Pub

Başlatan Thalassic, 03 Temmuz 2024, 23:18:32
Okunma sayısı 389 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Thalassic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 11:28
Toplam oynama: 387 gün, 10 saat
Birlik: ****JIN
Thalassic - Deniz Feneri Pub
« : 03 Temmuz 2024, 23:18:32 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzun reddedilmesine sebep olacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz. Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: Haftada 4-5 gün ve günde minumum 5 saat aktif olarak rol yapmaya çalışıyorum, bu süre içerisinde iş yerine günde 2-3 saat zaman ayırarak aktif tutacağım.

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10+ level olmalıdır): Dedrick MacMann
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) 154.19, -1946.62, 5.39, 179.34
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya

İş yeri adı: Deniz Feneri Pub
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): Bar
İş yeri interioru: Boş Interior 1, mimar ile özel dizayn yapılacak.

Kişisel Bilgiler

İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:
IC: Deniz Feneri Pub sizlere kaliteli ve samimi bir ortam sunmasının yanı sıra içerisinde konsept partileri,eğlenceleri içinde bulunduracaktır. Halloween Eventleri,Yeni Yıl Eğlenceleri,Yat/Tekne Turu eğlenceleri ve daha bir çok gündemdeki konseptlere uyarak Los Santos Halkına hizmet edecektir. Hazırlanan Mix'ler Country,R&B,70's,80's,90's tarzında oluşturulmuş playlistler ve bazı günlerde özel hazırlanmış Orkestra Canlı Müzikleri ile kesintisiz müziğin ve eğlencenin tek adresi olacak ve bir çok kişinin birbirini tanımasına,hoş sohbetler kurmasına ev sahipliği yapacak. Deniz Fenerini çok seveceksiniz ve en uğrak noktanız burası olacak.

OOC: Öncelikle buradaki tadımızı kaçıracak,keyfimizi bozacak hiçbir rollere yer verilmeyecektir. Hassas davranarak bunun takibini bizzat kendim yaparak gerekli rolleri sergileyerek huzur bozan,rolleri bölme derecesine getiren oyuncular işyerinden atılacaktır. Tamamen kaliteli bir rol ortamı sağlamaya hizmet edilip ve aktif rol ortamı olmasına odaklanılacaktır. Deniz Fenerini adına uygun bir şekilde iç ve dış dizaynına dikkat ederek Environment veya Obje sistemi kullanılarak işyerinin dışını açık hava işyeri olarak kullanabileceğimiz bir hale getirmeye de çalışacağım. Deniz Feneri Pub işyerinin dış çevresinde de bar hizmetlerinin yanı sıra Yat/Tekne kiralama,tekne turları,yat partileri gibi etkinlikler de düzenlenerek oyunculara daha önce görülmemiş farklı rol alanları da oluşturulacaktır.

İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: İşyerindeki oyunculara Barmen,Barmeid,Güvenlik,DJ,Müzisyen rollerini gerçekleştirebileceği bir olanak sağlayacağım,çalışıp para kazanmak isteyen ve yanı sıra bu rolleri yapmak isteyen oyunculara bir kapı olacak burası. Tüm bu anlattıklarımın yanı sıra Deniz Fenerini adına uygun kullanarak buranın dışarısında gerçek bir liman,marina gibi Yat/Tekne gibi deniz araçlarının kiralanabileceği ve tekne turlarının düzenlendiği bir alan oluşturulacak böylelikle denizde rol gerçekleştirmek isteyen oyunculara da rol imkanı sağlayacak. Böylelikle Lifeguard (Can Kurtaran) Divizyonuna aktiflik sağlayacak ve Sahil Güvenlik rolleri ile Fire Department ve Police Department birliklerine de ayrıyetten rol imkanı sağlayarak bir çok katkısı olacaktır.

İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: Santa Maria Beach bölgesi eski aktifliğini ve canlılığını kaybetmiş durumda. Bu işyerini aktif ederek bu bölgeyi canlandırıp insanların daha çok uğradığı ve her zaman aktif ve kaliteli bir rol ortamı bulabileceği bir bölge haline gelmesine katkı sağlayacağını düşünüyorum ve bunun için çabalıyorum. Yukarıda da paylaştığım düşünceleri olduğu gibi aktardığımda bu bölgeye büyük bir ölçüde katkısı olacak ve eski çok özlediğimiz ortamları yakalamaya çalışacağız.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Thalassic"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı The Witcher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Kasım 2024, 20:35
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Thalassic - Deniz Feneri Pub
« Yanıtla #1 : 06 Temmuz 2024, 01:28:32 »
Aynı konuma sizden önce başka biri başvurduğu için reddedildi.