Probation Görevleri Tamamlama Formu
Rehber & ARGE Bölümü- En Beğendiğim 10 Rehber Konusu:
1.
Konu 1 - Neden Beğendim: Zamanında blacklist hatası aldığım zaman çözüm olmuştu.
2.
Konu 2 - Neden Beğendim: Bu dönemi hatırlıyorum, yararlı bir konu. Ne yapılması gerektiğini detaylı bir şekilde anlatıyor.
3.
Konu 3 - Neden Beğendim: Crips rollerinde ne yapılması gerektiğini detaylı bir şekilde anlatıyor.
4.
Konu 4 - Neden Beğendim: Nasıl bir şekilde müzik açabilirsiniz, bu konuyu detaylı bir şekilde anlatıyor. Bu rehber'e bakarak açmıştım bende.
5.
Konu 5 - Neden Beğendim: Çete rolünde nasıl bağımlı rolü yaptığını gösteriyor, bu konudan yardım almıştım.
6.
Konu 6 - Neden Beğendim: Tüm SAMP addon linklerini detaylı bir şekilde paylaşmış. Yararlı konu.
7.
Konu 7 - Neden Beğendim: SAMP oynarken hotkey çok lazım oluyor. Nasıl detaylı bir şekilde yapıldığını göstermiş.
8.
Konu 8 - Neden Beğendim: Arabalarının mekanik fiyatlarını gösteriyor. Yararlı konu.
9.
Konu 9 - Neden Beğendim: SS editlemeyi bilmeyenler için çok iyi bir konu. Bu konudan yardım almıştım.
10.
Konu 10 - Neden Beğendim: BBCode hakkında kolay ve bilinmesi gereken bilgiler. Yararlı.
- En Beğendiğim 10 ARGE Konusu:
1.
Konu 1 - Neden Beğendim: Loto sistemi güncellenmeli, daha fazla para kazandırması gerek. Bu yüzden beğendim.
2.
Konu 2 - Neden Beğendim: Bisikilet paralı olmamasını destekliyorum, bu yüzden beğendim.
3.
Konu 3 - Neden Beğendim: Rol açısından çok iyi ve gerçekçi olur.
4.
Konu 4 - Neden Beğendim: Açık artırma sistemi, çok tatlı olur. Ticaret belirlenir ve piyasa yükselir.
5.
Konu 5 - Neden Beğendim: Bu kısımlarda benzin istasyonu az, gelebilir. Bu yüzden beğendim.
6.
Konu 6 - Neden Beğendim: Rol açısından ve bir şeyi bir yere kayıt etmek iyi olur.
7.
Konu 7 - Neden Beğendim: Mantıklı bir konu. Araacaat süresi gibi araçtan çıkarmak gibi süresi de olmalı.
8.
Konu 8 - Neden Beğendim: Shotgunun eski gücünü kazanması için hasarı biraz da olsa artırılmalı.
9.
Konu 9 - Neden Beğendim: Sınırsız olan bir maske hakkının sonra 3 aylığa çevrilmesi. En azından para iadesi yapılmalı, o yüzden beğendim.
10.
Konu 10 - Neden Beğendim: Kişiler aktif çatışma bölgesinde duruyorlar. İnatla bu bölgede duran kişilere ateş bilmeden açılınca ihlal oluyor. Bu düzenlenmeli. Destekledim.
Instagram & Youtube BölümüRina Roleplay Resmi Instagram Sayfası Takip Edildi mi? (Evet/Hayır):
EvetRina Roleplay Resmi Youtube Kanalına Abone Olundu mu? (Evet/Hayır):
EvetScreenshot:
Screenshot:
RockstarTR Bölümü