Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Birlik Tanıtım Kuralları

Başlatan Jaxie, 20 Mayıs 2024, 22:41:03
Okunma sayısı 1166 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
Birlik Tanıtım Kuralları
« : 20 Mayıs 2024, 22:41:03 »
Birlik Tanıtım Kuralları

• Birlik tanıtımı özgün olmalıdır. Daha önceden kullanılmış bir tanıtımı kullanmak yasaktır. Çalıntı olan herhangi bir içerik bu kurala dahildir.
  • Tanıtımı aktif tutmak amacıyla spam içerikli iletiler atmak yasaktır. Tanıtımı göz önüne çıkartmak için ilgisiz iletiler atmak, atılan iletilere tek tek yanıtlar vermek de bu kuralı kapsamaktadır.
  • Herhangi bir tanıtımda bir başka birliğe veya kişiye karşı hakaret, aşağılayıcı, iğneleyici, tahrik edici vb. herhangi bir durumu kapsayan iletiler atmak yasaktır. Bir tanıtım veya kişi sadece pozitif yönde yapıcı şekilde eleştirilebilir. İmalarda bulunmak veya baltalayıcı tarzda iletiler atmak da bu kuralı kapsamaktadır.
  • Birlik tanıtımları her daim aktif tutulmalıdır, yöneticiler tarafından aktif tutulmadığı fark edilen konular kilitlenerek arşive kaldırılabilir. Sorumluluk kişiye aittir. Birlik tanıtımında 10 gün boyunca herhangi bir rol paylaşımı yapılmaması birliğin onaylarının alınmasına ve kapatılmasına yol açar.
  • Bir birlik tanıtımı en fazla 2 kez arşivden çıkartılabilir.
  • Bir birlik tanıtımı en fazla 3 kez aktarılabilir.
  • Birlik tanıtımını arşivden çıkartmak için ticket açmanız gerekmektedir, ticket üzerinde sizden belirli bir kelime sayısında rol planı istenecektir.
  • Çatışma, kavga vb. durumlarda yaralanan kişilere karşı yapılan rollerde yaralı kişi sansürlendiği sürece birlik tanıtımında rol paylaşımı yapılabilir. Tanıtım içerisinde paylaşılan bu role dair herhangi bir iğneleyici mesaj gönderirseniz veya karşı tarafı kışkırtırsanız yaptırım almayı kabul edersiniz. Alınan yaptırım tanıtımın kilitlenmesine ve birliğin onayının alınmasına kadar ilerleyebilir.
  • Birlik tanıtımını görüntülenme kasmak amacıyla kilitlemek yasaklanmıştır. Hangi nedenle olursa olsun birlik tanıtımı keyfi olarak kilitlenemez. Bu kuralın ihlali durumunda birlik uyarısı alırsınız.
  • Avukat Baroları için birlik tanıtımı açılması zorunlu hâle getirilmiştir. Birlik tanıtımı olmayan bir Avukat Barosu sistem onayı alamaz.
  • Aynı içeriğe sahip bir rol sadece bir kişi tarafından tanıtıma atılabilir. Bir başka kişi tarafından atılabilmesi için ortamın değişmesi ve rolün ilerlemesi gerekmektedir.
  • Birlik tanıtımına konseptle ilgisi olmayan medya içeriklerinin ve iletilerin atılması yasaktır.
  • Birlik tanıtımına tartışma içerikli iletilerin atılması yasaktır. Tartışmaya karşılık verilmesi ve uzatılması durumunda tartışmaya dahil olan her kişi ve her birlik yaptırım almayı kabul eder. Alınan yaptırım tanıtımın kilitlenmesine ve birliğin onayının alınmasına kadar ilerleyebilir.
  • Birlik tanıtımına "OOC alımlar açıktır." tarzında iletilerin atılması yasaktır.
  • Rahatsız veya rencide edici her türlü içerik yasaktır. +18 roller konseptiniz ile bağlantılıysa spoiler içinde paylaşabilirsiniz.
  • Tanıtım sahibinin sistemsel birlikte olması zorunludur, olmaması durumunda birlik herhangi bir şekilde onay sahibi olamaz. Böyle bir durumda var olan tüm onaylar alınabilir ve birlik kapatılabilir.
  • Aktif bir tanıtıma sahip bir birliğin lideri veya üyesi, farklı bir tanıtıma rol dışında hiçbir ileti atamaz.
  • Tanıtıma atılan rolün, sonradan oluşabilecek herhangi bir problem nedeniyle görünmemesi durumunda, atılan rolün hiçbir geçerliliği kalmaz ve ileti silinir.
  • Tanıtım kurallarının sürekli olarak ihlal edilmesi alacağınız yaptırımın boyutunu artırır. Birlik Moderatörü bu konuda herhangi bir yaptırım alabilir.
Rina Roleplay platformunda bir hesap oluşturarak yukarıdaki tüm kuralları anlayıp/kabul etmiş sayılırsınız. Hiç bir oyuncu birlik kurallarından muaf değildir. Rina Roleplay platformunda hesap oluşturan oyuncu yukarıda listelenen kuralların hepsinden tamamen sorumludur. Kuralları bilmemek veya anlamamak oyuncuya hiç bir imtiyaz, muafiyet veya ceza indirimi hakkı kazandırmaz.