Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[20/05/2024] Adriano_Da_Loriano - Hile K.

Başlatan AdrianoL, 10 Mayıs 2024, 23:08:31
Okunma sayısı 947 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AdrianoL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Mayıs 2024, 00:47
Toplam oynama: 6 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
[20/05/2024] Adriano_Da_Loriano - Hile K.
« : 10 Mayıs 2024, 23:08:31 »
Merhabalar, forum hesabımı yaklaşık 2 ay önce çaldırdım ve kaybettim. 16.03.2024 tarihinde hesabı çalan şahıs sa-mp karakterime girerek hile açmış ve karakterimi oyundan tamamen yasaklatmıştır. Hile falan açmadım. O zamanın giriş IP adresine bakarsak şahısın benimle aynı olmadığı ortaya çıkacaktır. Hesap çalınma durumunda zaten discord üzerinden yetkililer ile konuştum ve hesabımı geri aldım. Sizlerden ricam bu şeyin profilimde gözükmemesidir. Evet, hesabımı çaldırmam sizlerin hatası değil, benim hatam. Ben bunu biliyorum, sizlerden de özür diliyorum. RAGE-MP sunucusunda sıkıntı yaşamamak adına bu ticketi açtım. SA-MP ile alakam yok, oynamayı bıraktım.
Seviye: 14
Yasak No: #28504
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://hizliresim.com/8b1rezd
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam hatalıydı.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile kullanımı ((Slient Aim))
Hile/yazılım linkiniz veya linkleriniz: Hayır, gerçekten kullanmadım.
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: SA-MP: Adriano Da Loriano
RAGE-MP: Brian Morgan ve Jermaine NJie

Çevrimdışı <s>Kanji</s>

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ada Schafer Lv.24
Köken: Alman
Son giriş: 12 Haziran 2024, 01:16
Toplam oynama: 106 gün, 15 saat
Karen Wullet Lv.24
Son giriş: 15 Haziran 2024, 20:25
Toplam oynama: 20 gün, 2 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 17:02
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Ynt: Hesap Banı ((Hile))
« Yanıtla #1 : 10 Mayıs 2024, 23:09:11 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı AdrianoL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Mayıs 2024, 00:47
Toplam oynama: 6 gün, 10 saat
« Yanıtla #2 : 13 Mayıs 2024, 18:55:45 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.
Kendi sorumluluğumda olan Rina Roleplay forum ve oyun hesabımı çaldırdım. Çalan kişi oyunda hile açarak ban yemiş.

Probation sürecinde RageMP RINA:V'de olabildiğince tüm kurallara dikkat etmeye çalışacağım. İnsanlarla türlü türlü roller gerçekleştireceğim. Arkadaşlarımın bir topluluğuna ait olduklarını duydum. Onlara katılmaya çalışacağım. Şehre yeni gelmiş, bir şeyler yapmak isteyen rol oyuncuları ilgileneceğim ve onları şehirde kalıcı olarak tutmaya çalışacağım. Çoğu kişiye iyi niyetli yaklaşacağım ve rol ihlalinden kesinlikle kaçınacağım. Arkadaşımın bir Barı var, orada barmen olarak veya başka bir makamda görev üstleneceğim. İnsanları memnun etmeye çalışacağım. Arkadaşım olmasa da, farklı mekanlarda görevler üstlenmeye çalışacağım. Rol planım bu kadar.  ((Sadece RINA:V'i dahil etme sebebim SA-MP sunucusu üzerinde neredeyse hiç vakit geçirmediğim için, ama eğer ki sa-mp için geçerliyse bunu sa-mp sunucusu için de gerçekleştirebilirim)

Çevrimdışı <s>Kanji</s>

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ada Schafer Lv.24
Son giriş: 12 Haziran 2024, 01:16
Toplam oynama: 106 gün, 15 saat
Karen Wullet Lv.24
Son giriş: 15 Haziran 2024, 20:25
Toplam oynama: 20 gün, 2 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 17:02
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #3 : 17 Mayıs 2024, 01:09:20 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

20/05/2024

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu konuya HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.