Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

nervius - Maria Club

Başlatan fbi., 10 Mayıs 2024, 20:59:41
Okunma sayısı 341 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fbi.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 30 Ocak 2025, 18:14
Toplam oynama: 114 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İsviçreli
Son giriş: 25 Ekim 2024, 20:32
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Lan Berchery Lv.25
Köken: İngiliz
Son giriş: 28 Nisan 2024, 18:04
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 05 Mayıs 2024, 21:23
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 21 Aralık 2024, 12:36
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
nervius - Maria Club
« : 10 Mayıs 2024, 20:59:41 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzun reddedilmesine sebep olacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz. Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: Haftada 5 gün aktifim fakat işyerim için hafta sonunun 4-5 saatini ayırabilirim. (cumartesi ve pazar ikisi içinde ayrı ayrı yani 5+5=10 saat)

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10+ level olmalıdır): Neela Frauschland
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) 530.21, -1759.32, 14.28, 353.54
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
İş yeri adı: Maria Club
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): Bar
İş yeri interioru: Summer Bar

Kişisel Bilgiler

İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IIC: Planladığımız sahil kenarındaki minik barımızda, müşterilerimize benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyoruz. Güneşin batışını izleyebilecekleri keyifli bir ortam sağlayarak dinlenmelerini ve eğlenmelerini sağlayacağız.  taze içeceklere odaklanarak, müşterilerimize sadece lezzetli ürünler sunmakla kalmayacak, aynı zamanda yerel tedarikçilere de destek olacağız. Ayrıca, müşteri memnuniyetini artırmak için personelimizi sürekli eğitecek ve hizmet kalitemizi yüksek tutacağız. Sahil kenarındaki bu minik barımızla, misafirlerimizi unutulmaz bir deneyime davet edip ben hiz kazanacağız hem onlar.  OOC:  Santa Maria'da uzun zamandır gördüşüm işlek bir bar yok. Ben Santa Maria taraflarında insanalra yeni bir bar imkanı sunmak istiyorum. Evet herkes bar açıyor, her başvuruyu atan bar açıyor farkındayım.  Benim açıcağım bar konsepti diğerlerinkinden kat ve kat daha farklı olacak.   Mesela Santa Maria'da olduğu için oraya uygun oraya has değişik tamamen açacağım barın kendine has sistemsel olarak olmasada rolsel olarak ayrı içkileri olacak.  Bunun yanı sıra iş yeri tanıtımı açıp birlik tanıtımıymışcasına rol atacağım.
İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: Üst kısımdada bahsettiğim gibi Santa mariada şuana kadar bir bar yok. Ayrıca açacağım bu bar sadece yerel alkolleri satmakla kalmayıp kumsala özel daha doğrusu; barıma özel içkiler olacak.
İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: Bulunduğu bölgeye yeni bir bar ve kalabalık insan kitlesi.  Kumarbaz insanları bir nebze olsa dahi kumardan uzaklaştırıp barımıza özel içkiler ile beraber gününü gün edebilirler.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "nervius"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.
1
1

Çevrimdışı The Witcher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: