- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
Bir kaç birlik ile düşmandık sonra çatıştık bizden bir kaç kişi düştü onlardanda düştü sonra bölgeye polis geldi airbreak açıp kaçtım yetkili specde izliyormuş ondan sonra yasaklandım.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.
Barlarda çalışacağım ve rol şekillendireceğim oyundan zaten beni tanıyanlar var bir süre daha vakit geçirip para kazandıktan sonra arkadaşlarımın birliğine girip çete ile çeşitli roller çevireceğim, arkadaşımın masaj salonu var, orada Masör olarak çalışacağım, hem para hemde çeşitli roller için bunu yapacağım, probation sürecine girince şehire yeni gelmiş gibi roller sergileyeceğim arkadaşlarımı arayıp beni almalarını söyleyeceğim, internet ilanlarında gördüğüm barlarda barmaid, DJ gibi roller gerçekleştireceğim, arkadaşlarım ile çoğunlukla Idlewood bölgesinde rollerimizi çevireceğim, birlik bölgesi orası olacak, tek başıma, veya bir kaç kişi ile yeni yeni ailelere ziyarete gideceğim, farklı farklı iş yerlerinde takılacağım Barlarda rolün akışına göre kendi hareketlerimi belirleyeceğim ve bunu karakterime uygun olarak ilerleteceğim, Bar rollerinin dışında sivil saatlerimde Idlewood Pizza Stack gibi bölgelerde insanlarla sosyalleşmeyi seviyorum. Farklı karakterlerle tanışmak karakterimi daha sosyal ve eğlenceli birisi haline getiriyor, Şehir içerisinde Roach Michagen ile beraber modifiye etkinlikleri, araç etkinliklerine katılıp bu şekilde rol ortamı sağlayacağım, kendimize has benimsediğimiz arabalar ile rol yapacağız.(Araba sürmeden) Bu bahsettiğim şey probation bittikten sonra olacak. Probation süresi boyunca IC olarak şehir içerisinde yükselmeye çalışan genç rolü yapacağım.