Yasağım açılırsa, şartlı tahliye sürecinde izin verilen kategoriler kapsamında yapacaklarim: Araç sürmeye izin olmadığı için ticaretede izin yok. Balik tutup onları satacağım, pizzacıda hot dog standı açıp, hot dog satacağım. Ardindan yeterli parayı toplarsam bir bar satın alacağım,barmen rolü yapacağım. Barmen olmazsa Dj olurum, garson olurum. Barda çalışan bir tip olacağım. Reklam verip barimda çalışmak isteyen insanları arayacağım.İnsanları bulursam beraber çalışacağız, ve arkadaşlarımla para kazanacağım. Barimi buyutebilirsem yakınında bir ofiste almayı planlıyorum. Ofiste çalışçak adam bulursam orayıda büyütmeyi planlıyorum. Orayıda büyütürsem ünlü iyi bir iş adamı olmayı planlıyorum, bu şekilde şehirde ünlü olucam. Şehirde ün sahibi olunca, barımda, ofisimde ve ya dışarda gördüğüm bir kız ile rol yapıcağım. Bir sevgili yapmaya çalışacağım, sevgili olursak ilerleyen dönemde ona romantk hediyeler vesaire verip, onunla kendimi yakınlaştırcağım. Sonrasında o da olumlu bakarsa, evlenmeyi planlarım. Sonra evleniriz.Bu süreçte şartlı tahliye surecim sona erer. Sonrasında birde galeri alırım.