Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

ARŞİV ALALIM

Başlatan Racoon, 08 Ekim 2018, 01:57:37
Okunma sayısı 2411 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Yakuza Mafia | Nakamura Gumi [Yamaguchi Gumi'nin etkin Ailesi]
« Yanıtla #60 : 11 Ekim 2018, 12:14:57 »
Kıskananlar çatlasın  ;)

Herşeyi biliyormuş gibi davranmayı bırakın artık hepiniz birer çocuksunuz ve herşeyi bildiğinizi zannediyorsunuz gidin freeroam server çok
en azından bir şey bilmediğinizi, tanıtımı sağdan soldan çalarak yaptığınızı, rol bilginizin olmadığını anlayabilevek kadar tecrübeli insanlarız bunun dışında kendimizi tanırız biz bilmediğimiz şey için yorum yapmayız

Çevrimdışı Anıl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 19:44
Toplam oynama: 189 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #61 : 11 Ekim 2018, 13:26:59 »
Kıskananlar çatlasın  ;)

Herşeyi biliyormuş gibi davranmayı bırakın artık hepiniz birer çocuksunuz ve herşeyi bildiğinizi zannediyorsunuz gidin freeroam server çok

Once güzel dilimizi düzgün konuş. "Her şey" ayrı yazılır. Buradan yola çıkarak yaşınızın daha küçük olduğunu varsayıyorum. Daha fazla uzatmak istemiyorum. Çalıntı tanıtım, yetersiz rol bilgisi, kural dışı hareketler ve saçma sapan roller ile bir yere gelemezsiniz zaten. Kendi sonunuzu kendiniz getirirsiniz. Benim tarafımdan baskınlara devam edilecek. Onu da belirtmek isterim.

Çevrimdışı Racoon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 25 Ekim 2018, 23:31
Toplam oynama: 20 gün, 7 saat
« Yanıtla #62 : 11 Ekim 2018, 14:22:14 »
Kıskananlar çatlasın  ;)

Once güzel dilimizi düzgün konuş. "Her şey" ayrı yazılır. Buradan yola çıkarak yaşınızın daha küçük olduğunu varsayıyorum. Daha fazla uzatmak istemiyorum. Çalıntı tanıtım, yetersiz rol bilgisi, kural dışı hareketler ve saçma sapan roller ile bir yere gelemezsiniz zaten. Kendi sonunuzu kendiniz getirirsiniz. Benim tarafımdan baskınlara devam edilecek. Onu da belirtmek isterim.

Discord adresi verebilirsen yüz yüze konuşabiliriz. Buradan yazması çok kolay çünkü

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #63 : 11 Ekim 2018, 15:59:07 »
Kıskananlar çatlasın  ;)

Discord adresi verebilirsen yüz yüze konuşabiliriz. Buradan yazması çok kolay çünkü
senin ile gerçek hayatta karşı karşı gelmeyi çok istiyorum fakat gerçek bir hayata sahip bile değilsin git discordunu kullan yüz yüze konuşalım diyor bi de ergen

Çevrimdışı Anıl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #64 : 11 Ekim 2018, 16:43:36 »
Kıskananlar çatlasın  ;)

senin ile gerçek hayatta karşı karşı gelmeyi çok istiyorum fakat gerçek bir hayata sahip bile değilsin git discordunu kullan yüz yüze konuşalım diyor bi de ergen

Discord üzerinden konuşmayı yüz yüze konuşmak zanneden bir zavallı kanka. Boş yere laf anlatıyoruz.

Çevrimdışı Racoon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 25 Ekim 2018, 23:31
Toplam oynama: 20 gün, 7 saat
« Yanıtla #65 : 12 Ekim 2018, 12:02:23 »
Anlamıyorsun. Bordo klayve olmayın diyorum yani gelin sesli konuşalım derdinizi öğrenmek isterim. Ziyarete geliyoruz teşekkür ederiz diyorsunuz 2 gün sorna durduk yere baskına geliyorsunuz sorna fotoğrafları paylaşıp rezil etmeye çalışıyorsunuz amacınızı anlayamadım tabi bu arada en fazla 15 16 yaşlarındasınız ki belli oluyor.

Çevrimdışı Chicas Vato

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wu Peng Lv.16
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Nisan 2020, 19:23
Toplam oynama: 40 gün, 13 saat
« Yanıtla #66 : 12 Ekim 2018, 12:19:11 »
Bütün japon mafya birliklerine hep bunu söyledim.Orama gomada burama go.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #67 : 12 Ekim 2018, 12:29:09 »
Anlamıyorsun. Bordo klayve olmayın diyorum yani gelin sesli konuşalım derdinizi öğrenmek isterim. Ziyarete geliyoruz teşekkür ederiz diyorsunuz 2 gün sorna durduk yere baskına geliyorsunuz sorna fotoğrafları paylaşıp rezil etmeye çalışıyorsunuz amacınızı anlayamadım tabi bu arada en fazla 15 16 yaşlarındasınız ki belli oluyor.
o hâlde sesli konuşmak da bordo mikrofonculuk olsun ben koydum ismini ve 19 yaşındayım, bunun dışında senin yaşın 20 falandır da beyinen geri kalmışsın ki bu yaşında kalkıp burada hayatında bir şey başaramayıp oyunda bit şeyler başarmaya çalışıyorsun bunu da yapamayınca sağa sola böyle saçma şeyler yazıyorsun ciddi malsın

Çevrimdışı Anıl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #68 : 12 Ekim 2018, 17:41:59 »

Valla kardeşim önce buradan Expander'ıma selam söylüyorum. Gerçekten konuşmak istersen İzmir'e gel. Seni alayım konuşalım bir güzel. Buradan yaşınız 15-16 yazmakla olmuyor o işler. Burada oyun oynuyoruz yeri geldi mi troll yapıyoruz ve baskın atıyoruz diye çocuk olmuyoruz. Boş boş konuşmayı kesin. Kendinizi korumayı ve rol yapmayı öğrenin.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #69 : 12 Ekim 2018, 18:37:46 »

Valla kardeşim önce buradan Expander'ıma selam söylüyorum. Gerçekten konuşmak istersen İzmir'e gel. Seni alayım konuşalım bir güzel. Buradan yaşınız 15-16 yazmakla olmuyor o işler. Burada oyun oynuyoruz yeri geldi mi troll yapıyoruz ve baskın atıyoruz diye çocuk olmuyoruz. Boş boş konuşmayı kesin. Kendinizi korumayı ve rol yapmayı öğrenin.
discorda gel de yzü yzüe konuşalım böyle hava atmakla olmaz bu işler anıl1!11!!!11!