1. Soru: evet dediğim gibi hile kullandım ve pişman oldum (Fly) çok özür dilerim.
2. Soru:
Dakota Daltons, 18 yaşında Los Santos'ta yaşayan ve gece hayatına düşkün biriyim. Müziğin ritmiyle dans etmek ve kokteyller hazırlamak benim için bir tutku haline geldi. Gece kulüplerinde geçirdiğim zaman, stresimi atmak ve ruhumu dinlendirmek için harika bir fırsat sunuyor.
Balık tutma hobim, benim için huzurun ve sakinliğin bir ifadesidir. Nehir kenarında veya gölde sessizce balık tutarken, doğanın güzelliğini ve huzurunu hissediyorum. Doğayla iç içe olmak ve çevreyi gözlemlemek benim için büyük bir zevk.
Kamp yapmak da benim için çok önemli. Doğada kamp ateşinin başında dostlarımla vakit geçirmek, rutinden uzaklaşmak ve doğanın kollarında huzur bulmak benim için değerli anlardan biridir.
Topluma yardım etmek benim için önemli bir değerdir. Haftada birkaç kez devlete bağış yaparak, ihtiyaç sahiplerine destek olmaya çalışıyorum. Sosyal sorumluluk duygusu, benim için önemli bir yaşam ilkesidir.
Telefonumda bulunan SASOCIAL adlı uygulama, arkadaşlarımla ve şehirdeki diğer insanlarla iletişim kurmamı sağlıyor. Arkadaşlarımla yaptığımız etkinlikler, sohbetler ve paylaşımlar benim için çok değerlidir. Bu uygulama, sosyal medya platformlarından farklı olarak daha etkileşimli bir topluluk sağlıyor.
Enerjimle gece kulüplerinde DJ ve barmen olarak, doğanın sükunetinde balık tutarken ve kamp yaparken huzur buluyorum. Sosyal sorumluluk duygum ise haftalık bağışlarım ile topluma katkı sağlamama olanak tanıyor. Arkadaşlarımla geçirdiğim vakitler ise benim için anlam ve mutluluk kaynağıdır.