Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN PROB][22/06/2024] Beckham_McKinley - Hile K.

Başlatan calensK, 24 Nisan 2024, 17:33:45
Okunma sayısı 2578 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı <s>Kanji</s>

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ada Schafer Lv.24
Köken: Alman
Son giriş: 12 Haziran 2024, 01:16
Toplam oynama: 106 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Karen Wullet Lv.24
Son giriş: 15 Haziran 2024, 20:25
Toplam oynama: 20 gün, 2 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 17:02
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Ynt: [20/05/2024] Beckham_McKinley - Hile K.
« Yanıtla #10 : 21 Mayıs 2024, 01:14:05 »
Merhaba, Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

Rehber & ARGE Bölümü

• Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 10 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
  • ARGE bölümünden en beğendiğiniz 10 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.

Instagram & Youtube Bölümü

• Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.

RockstarTR Bölümü

• RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 60 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.
  • RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından  sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
  • RockstarTR forumu üzerinde (http://www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 40 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 5 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 4 gün ertelenebilir.
    Burada size verilen Şablon şablonu kullanıp düzgün bir biçimde doldurunuz.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
    RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI

Çevrimdışı calensK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ocak 2025, 14:50
Toplam oynama: 31 gün, 4 saat
Son giriş: 23 Haziran 2024, 20:36
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Beckham_McKinley - Hile K.
« Yanıtla #11 : 21 Mayıs 2024, 12:27:30 »
    Probation Görevleri Tamamlama Formu

Rehber & ARGE Bölümü

• En Beğendiğim 10 Rehber Konusu:

1. Konu 1 - Neden Beğendim: IC olarak aimimi iyi ve güzel olarak değerlendirip sık tutarım, aimim sunucudaki çoğu oyuncuya göre sağlam. Ve konu şu. IC olarak düşmanlarımı kolay bir şekilde alt ettikten sonra, ailemin telefonları çalmaya başlıyor. İster istemez benim datamı kolay bir şekilde çıkarabiliyorlar. Bu kötü bir durum. Hesabım da bu yüzden çalındı. Aimim iyi diye. Keşke böyle durumlar yaşanmasa.
        2. Konu 2 - Neden Beğendim: Arkadaşlarım ile bloods rolü yapıyorduk, bloodsxcrips kavgalı oldukları için düşman edineceğimiz kişilerin kültürünü öğrenmem iyi oldu. Güzel hazırlanmış bir rehber.
        3. Konu 3 - Neden Beğendim: SA-MP evreninde yeni rol yapmaya başlayacaklar için süpsüpsüper bir arge olmuş. Ben bile bu arge'den yararlanacağım. Süper etkili.
        4. Konu 4 - Neden Beğendim: Çok meslek yapan birisi değilim ama, meslek yapıp işini hayranlıkla yapan kişilere süper bir rehber olmuş. Ya da sunucuya yeni başlayıp para kaynağı elde etmek isteyenlere. Süper. Kesinlikle okunması gerek.
        5. Konu 5 - Neden Beğendim: Zamanında ki illegal rollerimde bu rehberi uygulamıştım. Süper zevk alıyordum. Umarım tekrardan böyle rolleri gerçekleştriebilirim. (ekstazi ve kokain olarak kullanıldı)
        6. Konu 6 - Neden Beğendim: Yeni başlayanlar için mantıklı bir rehber. Adam uğraşıp kronometre bile kullanmış. Sigara taşımacılığını eskiden çok yapardım. Ban yemeden önce de yapardım ama o zamanlar genelde daha çok barmen rolleri falan daha çok hoşuma gidiyordu. Yine de iyi bir rehber olmuş.
        7. Konu 7 - Neden Beğendim: Addon olarak büyük sıkıntılar yaşamıştım. Şu rol ss alma dosyası, Amazing Screen. Onu ne zaman cleo dosyasına koysam sürekli olarak crash yiyordum. Bu rehberden dosyayı alıp yükledim. Çok faydalı oldu. Addonum bozulmuş.
        8. Konu 8 - Neden Beğendim: "Dost muyuz? Sonsuza kadar dostuz" diyen bir çok kişiyi arkadaşım ile jaillettiğimizi hatırlıyorum. Rehber 10/10 şaşmaz. Dostluk rolleri böyle alınmalı.
        9. Konu 9 - Neden Beğendim: İşte buu! Bloods ve piru kültürü, arkadaşımla bunu yaklaşık 6 ay boyunca sürdürdük. Sonrasında birlik açtık ve hesabım patladı. Patlamasaydı çok çok güzel işler çevirecektik. Bu rehber tam benlik.
        10. Konu 10 - Neden Beğendim: Hudumu yaklaşık beş ay falan bu şekilde kullandım. Ve kullandığım font bunu bozuyordu. Mecburen orjinale dönmem gerekiyordu. @Albin sağ olsun halletmiştim...

• En Beğendiğim 10 ARGE Konusu:

1. Konu 1 - Neden Beğendim: Gerçekten ban yemeden önce çok fazla işyerine sahip olan arkadaşım vardı, ve gerçekten işyerileri satın alıp sürekli satardı, fena para kaldırıyordu. Oysaki işyeri sistemi satış için değil. Rol için sunucuya eklendi. Bence bu ar-ge bana çok mantıklı geldi. Denetime ihtiyaç var.
        2. Konu 2 - Neden Beğendim: Skin satışlarında çok mağdur insan tanırım, parayı atıp skini alamayan, ya da skini satıp parayı alamayan çok arkadaşım oldu. Benimde özel modelim var. Satmaya kıyamıyorum ve dolandırılacağım diye korkuyorum. IC'ye böyle bir durum gelirse süper mantıklı olur.
        3. Konu 3 - Neden Beğendim: Sunucuda Pizza kanal tarafı bir çok trolling yapan eleman var, LSFMD'de buraya rol yapmak için, trol yapılan rolleri normal role çevirmek için geliyor. Fakat yine trolling'ler. Bu çalışanları dövüp. Daha büyük ihlaller yapıyorlar. Engellenebilir.
        4. Konu 4 - Neden Beğendim: Süper mantıklı, fahişelik rolü yapan rolcü insanlar, gidip bir çeteye ya da mafyaya dahil olarak hem kazancını rollere dökebilir. Hemde rollerde mafyaya ya da oluşuma her bir rolcüye destek çıkmış olur. Süper olur.
        5. Konu 5 - Neden Beğendim: TROLLİNG'ler bu konuyu fazla abartıyor, fazla fazla. Mesela adamın on bin doları var üstünde, hala pay'n spray girip pdden kaçmaya çalışıyor. Sonra da pd ateş açınca pdler dmden jail yiyor. Bence bu durum çok saçma. En az 15 saniye geçmesi gerek.
        6. Konu 6 - Neden Beğendim: Bunun sunucuya kesinlikle ekletilmesi gerek. Polislerin koçbaşı özelliği kapıyı kolayca kırabilmeli ve suçluyu orada enselemeleri gerek. Polislerin motel odası kırmaya ihtiyacı var.
        7. Konu 7 - Neden Beğendim: Kas erimesi oldukça realistik bir durum fakat, bu şekilde ekletilmesi evet. Biraz abartı. VIP oyuncular 100 yapabilirken günlük 50 kas erimesi biraz fazla. Bence de bir düzenleme gelmesi gerek.
        8. Konu 8 - Neden Beğendim: Destekliyorum. Bu araçların iki katına çıkması, oyuncuların vergi odaklı cebini delebilir. Düzenleme gerekiyor. 2 katı değilde, 1.25, ya da 1.50 katı olabilir.
        9. Konu 9 - Neden Beğendim: Biz 77 GXNG döneminde sürekli graffiti yapmak zorunda kalıyorduk, ekipçe. LSFMD gelirdi, graffitileri silerdi. Bence şöyle olmalı, silinen bir grafiti üzerinden 7 gün geçtikten sonra graffiti silinebilir hale gelsin.
        10. Konu 10 - Neden Beğendim: Oyuna özel olarak aksesuar ekletilebilir. Kolları veya bacakları çıplak olan karakterler için dövme falan. Süper mantıklı olabilirdi.

Instagram & Youtube Bölümü

Rina Roleplay Resmi Instagram Sayfası Takip Edildi mi? (Evet/Hayır): Evet
    Rina Roleplay Resmi Youtube Kanalına Abone Olundu mu? (Evet/Hayır): Evet
    Screenshot:Screenshot:

RockstarTR Bölümü

Çevrimdışı <s>Kanji</s>

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    Ada Schafer Lv.24
    Karen Wullet Lv.24
    « Yanıtla #12 : 28 Mayıs 2024, 16:50:03 »
    Atılan ssler kırpılmış, kırpılmadan atmanız gerekmekte.

Çevrimdışı calensK

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    « Yanıtla #13 : 29 Mayıs 2024, 08:14:22 »
    Atılan ssler kırpılmış, kırpılmadan atmanız gerekmekte.
    Atılan ssleri dün gece on gibi düzelttim, eleştiriyi de bu sabah leptop'tan ss alıp yolladım.
    İstediğiniz düzenlemeler gerçekleştirildi. @Kanji  :like: :like: :)

Çevrimdışı calensK

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    « Yanıtla #14 : 29 Mayıs 2024, 20:29:21 »
    https://www.rockstartr.com/forum/sa-mp-sunuculari/rina-roleplay-make-rina-great-again/msg32139/#msg32139

Eleştirimin yetersiz kaldığını düşünüp eleştirimi yeniledim. Ss alıp iletiyi düzenleyecektim fakat, ss programım bozuldu, virüs bulaşır diye de başka program indirmedim.

Kusuruma bakmayın, güncel eleştiri linki burda.
    @Kanji

Çevrimdışı calensK

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    « Yanıtla #15 : 30 Mayıs 2024, 08:51:29 »
    Lightshot programımı silip tekrardan yükleyip yeniden kurdum, program çalışır hale geldi, eleştirimin screenshot'unu düzenledim.
    İsteklerinizi yerine getirdim.
    @Kanji

Çevrimdışı <s>Kanji</s>

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    Ada Schafer Lv.24
    Karen Wullet Lv.24
    « Yanıtla #16 : 03 Haziran 2024, 20:30:31 »
    İletileriniz spam şeklinde olmuş tarafınıza 10 adet daha ileti görevi tanındı.

Çevrimdışı calensK

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    « Yanıtla #17 : 03 Haziran 2024, 21:26:27 »
    Düzenlendi. İlgilenirseniz sevinirim. @Kanji

47 iletiyi 57 ileti haline getirdim.
    https://www.rockstartr.com/forum/profile/?area=summary;u=8745

:rina: :rina: :rina: :rina: :rina: :rina: :rina: :rina: :rina: :rina: :rina: :rina: :rina: :rina: :rina: :rina: :rina: :rina: :rina: :rina: :rina: :rina: :rina:

Çevrimdışı <s>Kanji</s>

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    Ada Schafer Lv.24
    Karen Wullet Lv.24
    « Yanıtla #18 : 08 Haziran 2024, 17:45:27 »

Probation süreciniz an itibari ile başlatılmıştır.
    Probation süreciniz boyunca sadece izin verdiğimiz karakteriniz ile oynayabilirsiniz. Probation sürecince başka bir karaktere giriş yaptığınız veya başka bir karakterde oynadığınız tespit edilirse probation sürecinde olan karakteriniz ve girdiğiniz karakter sınırsız olarak yasaklanabilir.
    Oynayabileceğiniz karakter: Beckham_McKinley
    Probation süreniz: 14 gün
    Probation, şartlı tahliye anlamına gelmektedir.
    Probation süreniz boyunca aşağıda bahsi geçen veya yönetim tarafından ciddi kabul edilebilecek ihlaliniz/ihlalleriniz durumunda probation süreciniz iptal edilecek ve tekrar yasaklanacaksınız. Probation'u ihlal etmeniz durumunda hiçbir şekilde probation talebinde bulunamayacaksınız.
    İhlaliniz durumunda hiç bir itirazınız dikkate alınmayacak olup, platformdan sonsuza dek mahrum kalabilirsiniz. Bu nedenle aşırı hassas olmanız önerilmektedir.

Aşağıda ciddi kabul edilen örnek ihlaller yer almaktadır:
    • Sizi diğer oyunculardan üstün kılacak veya sunucunun size izin vermediği herhangi bir script veya hile
    • Ortak Nezaket / Sağduyu
    • Deathmatching (DM)
    • Rolden Kaçmak (/q veya bağlantı kopması yoluyla)
    • Hesap ile ilgili herhangi ihlaller (Hesap Devri, İzinsiz Multiaccount, Money Farming)