Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Reapers of Khanate MC

Başlatan mthn06, 07 Ekim 2018, 18:41:51
Okunma sayısı 10881 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı POXER

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Isai Navvaro Lv.11
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Mayıs 2020, 13:03
Toplam oynama: 86 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Reapers of Khanate MC
« Yanıtla #250 : 05 Aralık 2018, 18:15:47 »
mesaj atıp kimseyi yendiğini kimse düşünemez, eğer sidik yarıştıracağım diyorsanız meydan ortada dökün kozlarınızı?

Keyfim isterse atarım canım.

Çevrimdışı sonOFraven

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 17 Ağustos 2019, 19:43
Toplam oynama: 14 gün, 18 saat
« Yanıtla #251 : 05 Aralık 2018, 18:45:58 »

Dostum tanıtımı lütfen kirletmeyin bu birlik iki aydır açısdagffdsgsdflghbmsdkbmhsgbhsdfgnhsdfg

Çevrimdışı Glide

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Şubat 2019, 19:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #252 : 05 Aralık 2018, 18:49:49 »

Dostum tanıtımı lütfen kirletmeyin bu birlik iki aydır açısdagffdsgsdflghbmsdkbmhsgbhsdfgnhsdfg
KÖSDKJQWNDJHWQBDYGWQYDWVQTDFCVRT

Çevrimdışı Cookies

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 28 Eylül 2019, 23:10
Toplam oynama: 61 gün, 12 saat
« Yanıtla #253 : 05 Aralık 2018, 18:55:25 »
Hehehe

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Peter Vecoli Lv.21
Köken: Rus
Son giriş: 27 Haziran 2022, 18:03
Toplam oynama: 138 gün, 4 saat
« Yanıtla #254 : 05 Aralık 2018, 18:58:23 »
mesaj atıp kimseyi yendiğini kimse düşünemez, eğer sidik yarıştıracağım diyorsanız meydan ortada dökün kozlarınızı?

Keyfim isterse atarım canım.

kötü şeyler yaşarsan sorumlusu ben değilim.

https://www.upload.ee/image/9268727/isanin_ogulllari.png

Çevrimdışı POXER

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Isai Navvaro Lv.11
Son giriş: 13 Mayıs 2020, 13:03
Toplam oynama: 86 gün, 3 saat
« Yanıtla #255 : 05 Aralık 2018, 21:21:31 »

O emoteyi veren yalnız Edgar Skeggson :DAASDASD:

Çevrimdışı sonOFraven

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 17 Ağustos 2019, 19:43
Toplam oynama: 14 gün, 18 saat
« Yanıtla #256 : 06 Aralık 2018, 18:44:13 »

O emoteyi veren yalnız Edgar Skeggson :DAASDASD:

Demek birliğine aldığın adamlara konsept hakkında düzgün bilgiler vermiyorsun, birde utanmadan o insanı suçluyorsun. Kalite. (!) Birde cümlende anlatım bozukluğu var. O yüzden daha tartışmaya bile gerek yok.

Çevrimdışı VaftizSarabi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Nisan 2020, 03:00
Toplam oynama: 75 gün, 16 saat
« Yanıtla #257 : 06 Aralık 2018, 19:37:24 »
Tanıtımımıza "Prezervatif"fotoğrafı paylaşacak kadar seviyesiz insanların oldugu bir birlik.Yaptıgınız büyük saygısızlık büyük disiplinsizlik.Sevmiye bilirsin ama sonuna kadar saygı duymak zorundasınız.Ha duymuyor musun?Sunucudan ban yemeyi göze almıyormusun?Zaten sizin gibiler yüzünden sunucudada oynanmıyor herneyse konu bu değil, sunuyu terk edebilirsiniz.4 günde onay aldık, 1 haftada neredeyse tanıtımımızı SS'e boğduk çok mu zorunuza gitti?O halde biraz daha gidebilir çünkü bizim bir hedefimiz var ve biz buna kenetlendik, gerçi boşuna yazdım bir kulaktan girer diğerden çıkar pfst..en azından okuma zahmeti gösterirsiniz belki..

Oğlum cidden bu kadar sinirlimisiniz bize ? :D

Zorumuza giden bir şey yok siz onay aldıysanız kısa sürede büyüdüyseniz bizene umrumuzda değilki,biz burda sizi takip edip sizi geçmek için değil canımız istediğinde oyuna girip rol yapıp çıkıyoruz yani cidden bu kadar fazla kin tutmanız saçma 2-3 haftalık birlik 2 ay civarında açık olan birliğe laf çarptırmaya onları geçtiğini sanıyor komiksiniz...
Evet, benim kurucularından olup senin sonradan geldiğin birlik, boşu boşuna havalara girmeye gerek yok cancım :) kimin ne olduğunu herkes biliyor, iyi roller.

Sen biraz hizini dusur bence... Ogretmenin buralarda cunku... Bilirsin koridorda kosmak tehlikeli. Ayagin kayar falan.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 23:27
Toplam oynama: 200 gün, 18 saat
« Yanıtla #258 : 06 Aralık 2018, 20:25:48 »
Tanıtımımıza "Prezervatif"fotoğrafı paylaşacak kadar seviyesiz insanların oldugu bir birlik.Yaptıgınız büyük saygısızlık büyük disiplinsizlik.Sevmiye bilirsin ama sonuna kadar saygı duymak zorundasınız.Ha duymuyor musun?Sunucudan ban yemeyi göze almıyormusun?Zaten sizin gibiler yüzünden sunucudada oynanmıyor herneyse konu bu değil, sunuyu terk edebilirsiniz.4 günde onay aldık, 1 haftada neredeyse tanıtımımızı SS'e boğduk çok mu zorunuza gitti?O halde biraz daha gidebilir çünkü bizim bir hedefimiz var ve biz buna kenetlendik, gerçi boşuna yazdım bir kulaktan girer diğerden çıkar pfst..en azından okuma zahmeti gösterirsiniz belki..

Oğlum cidden bu kadar sinirlimisiniz bize ? :D

Zorumuza giden bir şey yok siz onay aldıysanız kısa sürede büyüdüyseniz bizene umrumuzda değilki,biz burda sizi takip edip sizi geçmek için değil canımız istediğinde oyuna girip rol yapıp çıkıyoruz yani cidden bu kadar fazla kin tutmanız saçma 2-3 haftalık birlik 2 ay civarında açık olan birliğe laf çarptırmaya onları geçtiğini sanıyor komiksiniz...
Evet, benim kurucularından olup senin sonradan geldiğin birlik, boşu boşuna havalara girmeye gerek yok cancım :) kimin ne olduğunu herkes biliyor, iyi roller.

Sen biraz hizini dusur bence... Ogretmenin buralarda cunku... Bilirsin koridorda kosmak tehlikeli. Ayagin kayar falan.
Dedi, “dünkü çocuk”. İyi forumlar :)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 23:27
Toplam oynama: 200 gün, 18 saat
« Yanıtla #259 : 06 Aralık 2018, 20:26:29 »
He bu arada, 2 aylık birliği görüntülenmede geçti birliğim, sıra yanıtta :)